Legális Online Kaszinók Magyarország

A legjobbsportfogadooldalak.com kizárólag hasznos információkat oszt meg a megbízható sportfogadási oldalakról.

Az oldalunk kínál 🇭🇺✅
 • Üdvözlő Csomagokat
 • Bukméker Bemutatókat
 • Frissített Értékeléseket
welcome image

Egyre több és több kaszinó magyar játékosokra optimalizált tartalommal jelentkezik napjainkban, de pont a nagy kínálat adja a helyzet nehézségét, hiszen a sok száz oldal közül nem mindig olyan egyszerű kiválasztani a legjobbat. A következőkben megmutatjuk az összes tudnivalót, amit fontos tudni egy online kaszinó magyar oldaláról, beleértve a játékokat, fizetési módokat, bónuszokat és a különféle játéktípusokat!

1
100%, akár 35 ezer forint, + 100 ingyenes pörgetés egy nyerőgépen
Első befizetés utáni bónusz
Legális kaszinó
Minimum befizetés: 10 euro
Elérhető kriptovaluták: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ripple, Bitcoin Cash
RTP: 95.9-96.53%
2
100%, akár 35 ezer forint, + 100 ingyenes pörgetés az Avalon sloton
Első befizetés utáni bónusz
Elérhető kriptovaluták: Bitcoin, Litecoin, Tether
Minimum befizetés: 10 euró
VIP program
3
100%-os, akár 150 ezer forintos bónusz + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz
Minimum befizetés: 10 euró
RTP: 95.96-96.8%
Kriptovalutás fizetések: BTC, ETH, Ripple, LTC
4
100%, akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz
200 ingyenes pörgetést
Fizethetünk kriptokkal is
25% élő cashback
5
100%-os akár 150 ezer forintos + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz
Élő cashback 25%-os
VIP program
200 ingyenes pörgetés
6
100%, akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz
200 ingyenes pörgetés
Fizethetünk kriptovalutával is
25% élő cashback
7
100%-os, akár 30 ezer forint + 1000 ingyenes pörgetés a Vampires vs Wolves játékban
Üdvözlő bónusz
1000 ingyenes pörgetés
RTP: 95.69-96.50%
8
Szerezz akár 105 ezer forintos + 150 ingyenes pörgetéssel
Üdvözlő bónuszok
Playamo app
150 ingyenes pörgetéssel
Playamo app
RTP: 91.51-96.66%
9
100% akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Üdvözlő bónusz
Kriptovalutás fizetési lehetőség
Minimum befizetés: 5000 HUF
25% élő cashback
10
100 eurós + 100 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz
100 ingyenes pörgetés
Minimum befizetés: 10 euró
RTP: 94.34-96.82%
11
100% akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz
Fizethetünk kriptokkal is
Cashback
200 ingyenes pörgetést
12
100%, akár 450 ezer forint + 150 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz
Mobil applikáció
Mobil applikáció
150 ingyenes pörgetést

Tartalom [Mutatás]

Legjobb online kaszinó Magyarországon 2023-ben

Amikor a legjobb online kaszinó platformját akarjuk kiválasztani, elég sok tényezőt kell figyelembe venni. Számít az, hogy mennyire megbízható egy adott oldal, mennyi játék érhető el, milyen fejlesztők készítették őket, milyen fizetési módokat használhatunk és így tovább. Ezeket a paramétereket azért érdemes figyelembe venni, mert az üdvözlő bónusz mértékében vagy akár a minimum befizetési összegben is komoly különbségek lehetnek az egyes online kaszinó magyar oldalak között. A következő táblában megmutatunk néhány magyar online kaszinó oldalt és a legfőbb jellemzőket:

Kaszinó neve

Üdvözlő bónusz

Megjátszási követelmények

Minimum befizetés

Minimum kifizetés

Kifizetési idő

Heti bónuszok

Casinia Kaszinó

100%, akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés

35-szeres a pénzre és 40-szeres a pörgetésekre

10 euró

20 euró

Akár azonnali

Hétvégi bónusz + Heti 15% cashback

Cadabrus Kaszinó

100%, akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés

35-szeres a pénzre és 40-szeres a pörgetésekre

10 euró

20 euró

Fizetési módtól függően akár azonnali

Hétvégi bónusz (akár 220 ezer forint és  50 ingyenes pörgetés) + Heti 15% cashback

Cadoola Kaszinó

Négy különféle üdvözlő bónusz, közte pl. 100%-os, akár 150 ezer forintos bónusz + 200 ingyenes pörgetés

30-as az extra pénzre, negyvenes az IP-re

10 euró

20 euró

E-pénztárcák azonnal, bankkártyák 1-3 nap

Heti és hétvégi reload bónusz számtalan ingyenes pörgetéssel

Boomerang Kaszinó

100%, akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés

30-as az extra pénzre, negyvenes az IP-re

20 euró

20 euró

A legtöbb fizetési módnál azonnali

Heti újratöltési bónusz, hétvégi befizetési bónusz, heti 15% cashback

Bizzo Kaszinó

100%, akár 35 ezer forint, + 100 ingyenes pörgetés az első befizetésre

40-szeres

10 euró

10 euró

Bankkártyáknál 1-3 nap, amúgy azonnali

Hétfői ingyenes pörgetés + Csütörtöki újratöltési bónusz

Megbízható online kaszinó kiválasztása

Fentebb már az összehasonlító táblázatunk kapcsán említést tettünk arról, hogy mennyi paramétert kell figyelembe venni egy jó online kaszinó magyar oldal kiválasztásánál. A következőkben mi most megpróbálunk segíteni és megmutatni azt a 8 tényezőt, amit mindenképpen érdemes megvizsgálni, amikor online kaszinót választunk:

 1. Az engedélyek megléte: azt mindenképpen tudni kell, hogy magyar engedéllyel csak néhány fizikailag látogatható, állami kaszinó rendelkezik Magyarországon, tehát ne lepődjünk meg, hogy az online térben egyetlen kaszinó sem bír magyar engedéllyel. Amikor megnézzük egy adott online kaszinó platformját, akkor olyan engedélyeket keressünk, mint a Máltai Szerencsejátékos Hatóság vagy a Curacacói Szerencsejáték Felügyelet engedélye. Ezek nagyon megbízható hatósági engedélyek, tehát ha ilyeneket találunk, az alapvetően elég komoly garancia a megbízhatóságra.
 2. Fizetési módok: amikor úgy döntünk, hogy egy online kaszinó magyar oldalán játszunk, akkor valószínűleg azonnal játszani szeretnénk. Így mindenképpen olyan fizetési módokat kell biztosítania a platformnak, hogy azonnal teljesüljenek a befizetéseink. Tehát bankkártyával és e-pénztárcákkal minimum tudnunk kell befizetni. A kifizetések vonatkozásában hasonló dolgokat kell megvizsgálni, hiszen ha nyereményünk van egy platformon, akkor szeretnénk elég gyorsan hozzájutni.
 3. Az üdvözlő bónusz összege: az üdvözlő bónusz manapság a legfontosabb eszköze egy online kaszinó magyar oldalának, hogy becsábítsa az új játékosokat. Ezért igazán erős ajánlatokat találhatunk, nem ritka például az, hogy egy platform 200-300%-os plusz pénzt ad a befizetésünk után, hozzá pedig 100-200-300 ingyenes pörgetést is ad. Természetesen a bónuszok összehasonlításánál vegyük figyelembe, hogy milyen megforgatási követelményeket kell teljesítenünk, hiszen simán lehet, hogy egy  100%-os bónusz könnyebben teljesíthető feltételekkel jár, mint egy 300%-os.
 4. Heti bónuszok és heti cashback: egyre több és több online kaszinó magyar oldal ismerte már fel, hogy nem elég új játékosokat becsábítani, ezeket meg is kell tartani. Ezért ma a legjobb online kaszinók heti befizetéseink után is komoly bónuszokat adnak, akár 100-200%-os mértékben, sok esetben pedig rengeteg ingyenes pörgetés is jár ezekhez az ajánlatokhoz. Van amikor szimplán csak egy bizonyos napon kell befizetnünk az ajánlat igénybevételéhez. A bónuszok mellett sok online kaszinóban van cashback is, amelyben az adott héten elveszített összegünk 10-15%-át visszaadja nekünk a platform.
 5. A játékok száma és fejlesztői: nincs értelme csatlakoznunk egy olyan online kaszinó magyar oldalhoz, ahol csak néhány játékkal játszhatunk. A legjobb online kaszinók oldalán már 3-4 ezer játék minimum elérhető, lefedve a kaszinójátékok teljes palettáját. Nem érdemes olyan kaszinóval kezdeni, ahol nincs több száz nyerőgép, számtalan élő osztós asztal és rengeteg asztali kaszinójáték. Az is számít, hogy milyen fejlesztők biztosítják ezeket, hiszen az Evolution, a NetEnt vagy éppen a Microgaming fejlesztőinek neve garancia a megbízhatóságra és nagyszerű játékélményre.
 6. A támogatás elérhetősége: egy online kaszinó magyar oldalán alapfeltétel, hogy azonnali segítséget kaphassunk, ha problémánk van és ha kérdéssel szembesültünk. Az élő chates, éjjel-nappali ügyfélszolgálat ma már alapkövetelmény, ahol ilyen nincs, oda nem is nagyon érdemes regisztrálni. Emellett a mai napig nagyon fontos, hogy legyen e-mailes elérhetőség is, ráadásul úgy, hogy az e-mailekre is 1-2 órán belül válasz érkezzen. Viszont ma már annyira nem fontos, hogy legyen egy online kaszinó magyar platformnak telefonos elérhetősége. Az külön pozitívum lehet egy oldal esetén, ha magyar nyelven is biztosítanak támogatást.
 7. VIP és hűségprogram: ma már szinte minden online kaszinó magyar platformja biztosít valamilyen hűségprogramot a hűséges és rendszeres játékosok számára. Ez általában azt jelenti, hogy a több játék és a nagyobb tétek után hűségpontokat kaphatunk, amelyekkel egyre magasabbra juthatunk egy VIP ranglétrán. A VIP ranglétra egyes fokain pedig plusz lehetőségeink lehetnek, nagyobb átváltási arány, személyi menedzser elérhetősége, magasabb heti cashback és más exkluzív lehetőségek.
 8. Mobiltelefonos elérhetőség: ma az emberek a legtöbb idejüket a mobiltelefonuk társaságában töltik. Így az az online kaszinó nem fog sokáig létezni, amelynek oldala nem érhető el legalább tökéletesen mobilra optimalizált verzióban. Ennél egy fokkal még jobb, ha az adott online kaszinó magyar oldala már natív mobil applikációt is biztosít Android és iOS készülékekre. Az a minimum egyébként, hogy mobilon legalább olyan jól működjön egy online kaszinó, mint asztali számítógépen.

A legális online kaszinó weboldalak szabályai

Kaszinó magyar oldalak vonatkozásában van néhány alapvető szabály, amelyeket mindenképpen be kell tartanunk és a regisztráció során egy gomb megnyomásával általában el is kell fogadnunk. A legfontosabbak ezek közül a következők:

 • Az online kaszinók oldalán a befizetésekhez és kifizetésekhez kizárólag a saját adatainkat és pénzünket használhatjuk, ezt egyébként biztosítja a regisztráció után végrehajtandó azonosítási folyamat is.
 • Csakis legális forrásból származó pénzt használhatunk fel az online kaszinó platformján a játékra.
 • A pénzügyeink intézéséhez egy bizonyos pénzösszeg limit felett mindenképpen azonosítanunk kell magunkat fényképes igazolvánnyal.
 • Az online kaszinó platformjának működésével és a játékok mechanizmusával való bármiféle csalási próbálkozás tilos és azonnali kitiltást von maga után.

A nyeremények adózása

A online kaszinó magyar oldalakon alapvetően nem kell adót fizetnünk és nem kell semmiféle levonással kalkulálnunk. Amit megnyertünk, az egy az egyben megy az online kaszinó számlánkra. Előfordulhat, hogy bizonyos fizetési módok esetében azonban az online kaszinó minimális jutalékot felszámíthat a tranzakció végrehajtásáért. Azzal azért legyünk tisztában, hogy Magyarországon a magyar engedéllyel nem rendelkező online kaszinókban történő játék (tehát kvázi az összes online kaszinó) illegális szerencsejátéknak minősül, ami azt jelenti, hogy bár legális itt játszanunk és nyernünk, a megszerzett jövedelmünk egyéb jövedelemnek minősül és egyéb jövedelemként adózni is kell utána.

Egy online kaszinó legalitása Magyarországon

Magyarországon szabad piacról a szerencsejátékok vonatkozásában is 1991-től beszélhetünk, ekkor került a Szerencsejáték Zrt. felügyelete alá az összes magyarországi szerencsejátékos tevékenység. Így az ősidők óta létező totó, góltotó, a mindig népszerű lottó vagy éppen a bingó, kenó, puttó és egyéb hagyományos módon megköthető szerencsejátékok is a Szerencsejáték Zrt. felügyelete mellett működnek. Ebből is látható, hogy Magyarországon a szerencsejáték alapvetően állami monopóliumnak minősül és emiatt sokáig a legtöbb online kaszinó magyar oldalát blokkolták is a hatóságok. Viszont ez ellentétes volt az Európai Unió számos irányelvével, így a magyar hatóságoknak muszáj volt lazítaniuk.

A külföldi online casino magyaroknak szóló platformjai ennek megfelelően manapság már nem blokkoltak és a játékosok gond nélkül befizethetnek, játszhatnak és kiutalhatnak nyereményeket. Egyes egyedül az a különbség egy magyar engedéllyel bíró fizikai kaszinó és egy külföldi online casino magyaroknak szóló platformja között, hogy az előbbiben szerzett nyereményünk után nem kell már adót fizetni, míg az utóbbiban szerzett nyereményünk egyéb jövedelemként adóköteles.

Az illegális kaszinók veszélyei

A szerencsejátékok piaca hatalmas és egyre inkább bővül, ezzel pedig együtt járt az is, hogy egyre több olyan illegális kaszinó jött létre, amelyek célja kizárólag a játékosok megkárosítása. Ezeket könnyen ki tudjuk szúrni, hiszen az ilyen oldalak biztosan nem rendelkeznek érvényes engedéllyel a Máltai Szerencsejátékos Hatóságnál vagy akár a Curacaói Szerencsejáték Felügyeletnél. Ha pedig ilyen oldalhoz csatlakozunk, akkor a következő problémákkal szembesülhetünk nagyon könnyen:

 • Eltűnhet bármikor a befizetett pénzünk az egyenlegünkről
 • Nem tisztességesen fogják meghatározni az egyes játékok kimenetelét
 • Amikor ki akarjuk utalni a nyereményünket, akár hetekig is várakoztathatnak minket
 • Az ügyfélszolgálat vagy nagyon késve válaszol vagy egyáltalán nem válaszol

Az illegális kaszinók és legális online kaszinó platformok összehasonlítása

Nem kell túlságosan sokat vizsgálódni ahhoz, hogy nagyon gyorsan kiszúrjuk az illegális kaszinókat a szerencsejátékos oldalak között. És nem érdemes ész nélkül csatlakozni bárhova, néhány perc online böngészés alatt el tudjuk majd dönteni, hogy egy oldal megbízható-e vagy sem. Figyeljünk oda minden apró jelre és olvassuk el a különféle véleményeket is, hogy elkerüljük a csalódást. Érdemes például egy kevésbé megbízhatónak tűnő oldal esetén először csak egy minimálisabb összeget befizetni és azzal játszani. A következőkben megmutatunk néhány tényezőt, amiben biztosan különböznek az illegális kaszinók és a legális online kaszinó platformok.

 

Illegális kaszinók

Legális online kaszinó platformok

Engedély

Semmiféle engedély vagy érvénytelen engedélyszám

Egyértelműen látható és ellenőrizhető engedélyszám

Független felülvizsgálat

Semmiféle független audit nyoma nincs az oldalon

A megbízható oldalakon több független auditor szervezet tanúsítványa is elérhető

Vélemények

Csak negatív vélemények vagy kamu pozitív vélemények

Egy-két rosszabb vélemény mellett általában csak pozitív vélemények

Egy online kaszinó oldal engedélyének ellenőrzése

Egy megbízható online kaszinó oldalán az engedélyt nem rejtegetik, a főoldalon egyértelműen elérhető, hogy melyik hatóság milyen számú engedélyt mikor állított ki az adott oldal számára. Ha nem a főoldalon, akkor a Rólunk/kapcsolat menüpont alatt fogjuk ezt az információt megtalálni. Ha nem találjuk meg könnyen, akkor az már nagyon gyanús jel. A Curacaói Szerencsejáték Felügyelet és a Máltai Szerencsejátékos Hatóság is biztosít egyébként olyan platformokat, ahol az engedélyek számát ellenőrizhetjük az érvényességükkel együtt.

Regisztráció egy online kaszinó oldalán, hogy valódi pénzért játsszunk

Ahhoz, hogy egy online kaszinó oldalán pénzért kezdhessünk el játszani, mindenképpen szükségünk van arra, hogy regisztráljunk. Nem nagyon van egyébként olyan online platform, ahol regisztráció nélkül pénzért játszhassunk, viszont sok esetben ingyen kipróbálhatóak a játékok regisztráció nélkül is. A csatlakozás az online kaszinók oldalaihoz alapvetően teljesen standard, maximum egy-két lépésben tér el egymástól. Így néz ki általánosságban egy regisztrációs folyamat:

 1. A regisztráció általában a fő oldalon lévő Regisztráció/Csatlakozás feliratú gombra való kattintással kezdődik
 2. Itt a legtöbb platform több űrlapot dob fel nekünk, bár van olyan online kaszinó, ahol egy képernyőn kell mindent megadnunk. Szóval általánosságban itt kell megadnunk az e-mail címünket, a választott jelszavunkat, az országunkat, a pénznemünket a telefonszámunk kíséretében, ezután léphetünk a következő oldalra
 3. A következő képernyőn/űrlapon kell általában a személyes adatokat megadnunk, így a nevünket, a nemünket és a születési dátumunkat valamint a telefonszámunkat
 4. Alapesetben ezen adatok megadása után már csak el kell fogadnunk az általános szerződési feltételeket, valamint meg kell erősítenünk, hogy elmúltunk már 18 évesek.

A regisztráció folyamata ezzel befejeződött, ezután jön még az, hogy frissíthetjük a profilunkat, beállíthatunk mindenféle egyéb lehetőségeket. Plusz döntenünk kell arról, hogy igénybe veszünk-e valamilyen üdvözlő bónuszt és ha igen, akkor melyiket.

Azonosítás egy megbízható online kaszino oldalán

Fontos tudni, hogy az online magyar kaszinó platformok vonatkozásában a regisztrációkor megadott adatainkat mindenképpen hitelesítenünk kell, enélkül egyetlen megbízható és legális online kaszinó sem engedélyezi azt, hogy befizetést teljesítsünk vagy sok esetben akár bármilyen játékot kipróbáljunk. Ezt az azonosítást nem az adott kaszinó írja elő, hanem a globális KYC követelmény.

 1. Az azonosításhoz alapvetően fényképes igazolvánnyal kell igazolnunk a személyazonosságunkat.
 2. Valamint a lakcímünket is igazolnunk kell egy friss dokumentum segítségével.
 3. Ezeket a dokumentumokat általában a profilunkba belépve, az Azonosítás nevet viselő menüpont alatt tudjuk feltölteni vagy akár kamerával menet közben elkészíteni.

Fontos, hogy nem mindig egyszerű jó minőségű fényképet készíteni az okmányainkról. De erre mindenképpen törekednünk kell, ellenkező esetben újra meg újra próbálkozhatunk.

Milyen dokumentumokra van szükség az azonosításhoz

Az online kaszinó oldalakon a következő dokumentumok segítségével tudjuk elvégezni az azonosítás folyamatát:

 • Egy útlevél/személyi igazolvány/jogosítvány másolata a személyazonosságunk igazolásához
 • Egy három hónapnál nem régebbi közüzemi számla másolata vagy egy három hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat másolata a lakcímünk igazolásához

Kaszinó üdvözlő bónusz igénylése

Az üdvözlő bónusz az a különleges ajánlat, amelyet egy online kaszinó magyar oldal azért kínál, hogy minél többen csatlakozzanak az oldalához. Ez általánosságban a befizetésekhez kötött extra pénz plusz sok száz ingyenes pörgetés, természetesen a vonatkozó feltételek teljesítése esetén. De ezeknek is többféle változata van, hiszen például van olyan online kaszinó, amely akár az első négy befizetés után ad több száz százalékot is elérő bónuszt és akár 1000 ingyenes pörgetést, míg más oldalakon csak az első befizetéshez jár üdvözlő csomag.

Arra is van példa, hogy egy online kaszinóban többféle típusú üdvözlő bónusz közül lehet választani, amelyeket a játékosok típusai alapján állítanak össze. Így lehet üdvözlő bónuszként bizonyos összegű cashbacket is igényelni, csakis ingyenes pörgetést kérni minden 300 forintnyi befizetésünk után, de akár kizárólag élő kaszinós bónuszt is lehet igényelni. A bónuszok igénylése általánosságban roppant egyszerű:

 1. Regisztráljunk az oldalon
 2. A regisztráció során vagy közvetlenül utána a kaszinó felkínálja egy ablakban, hogy válasszuk ki az üdvözlő bónusz ajánlatát a befizetésünk után
 3. De ha ekkor még nem választjuk ki az üdvözlő bónuszt, a regisztráció és belépés után a profilunk alatt van még módunk arra, hogy igényeljük
 4. Innentől kezdve már csak el kell fogadnunk a bónuszfeltételeket és utána meg is fog jelenni az egyenlegünkben a plusz összeg

Más bónuszok az online kaszino magyar oldalakon

Az üdvözlő bónuszok mellett számtalan különféle bónusz és promóció vehető igénybe az online kaszinók oldalain. Ezekhez többségében befizetést teljesítenünk kell, de vannak különleges, befizetés nélküli ajánlatok. Vannak olyan ajánlatok, amelyeket hetente vehetünk igénybe a heti befizetéseink után, de vannak különleges napi akciók is. A következő kis táblában megnézzük a legnépszerűbb egyéb bónuszokat.

Bónusz neve

Mit ad a bónusz

Hogy lehet megszerezni

Példa

Kaszinó, ahol elérhető ilyen bónusz

Befizetési bónusz

Bizonyos összeget kaphatunk a befizetésünk esetén

Fizessünk be a limitet meghaladó összeget és igényeljük a bónuszt

15000 forintot kapunk egy legalább 15 ezer forintos befizetéshez

Bet365 kaszinó

Befizetés nélküli bónusz

Csak a regisztrációnként vagy egy promóciós kódért kapunk egy kisebb összeget

Adjuk meg a promóciós kódot vagy igényeljük csatlakozáskor a bónuszt

Minimum 10 euró befizetése után a regisztráció után kaphatunk 5 euró pluszpénzt

Unibet kaszinó

Ingyenes pörgetések

A heti befizetésünk ha elér egy bizonyos összeget, kaphatunk 10-100 ingyenes pörgetést

Fizessünk be egy meghatározott összeget az adott héten vagy a megadott napon és igényeljünk a bónuszt

Minimum 15000 forint befizetése után kapunk 100 ingyenes pörgetést

Boomerang

Befizetés megtöbbszörözése

A befizetésünk 100-300%-át megkapjuk extra pénzként

Fizessünk be egy, a bónuszhoz minimumként szükséges összeget és igényeljük a bónuszt

Minimum 6000 forint befizetése után kaphatunk akár 18 ezer forintot is

Bizzo kaszinó

Megjátszási követelmények

A megjátszási követelmény egy online kaszinó oldalán azt mutatja meg, hogy egy adott bónusz összegét és az ingyenes pörgetésből származó nyereményeket hányszor kell megtennünk tétként ahhoz, hogy először kifizetést kezdeményezhessünk ezekere az összegekre. Egy példán keresztül ez azt jelenti, hogy ha egy 10 ezer forintos befizetéshez kapunk 10 ezer forint bónuszt 50-szeres megjátszási követelménnyel, akkor fél millió forintot kell megjátszanunk ahhoz, hogy először ezt a 10 ezer forintot kifizethessük. Ezeket a követelményeket minden esetben a bónuszokra vonatkozó szabályzatban találjuk meg pontosan leírva.

Nyeremény szerzése az online kaszinó magyar oldalak tornáin

Nincs nagyon olyan online kaszinó magyar oldal napjainkban, amely ne kínálna folyamatosan versenyeket és bajnokságokat a játékosai számára. Sok oldal ismerte fel ugyanis azt, hogy nem csak új játékosokat kell becsábítania az oldalára, de meg is kell tartania a már csatlakozott tagokat is. Általánosságban a tornák egy meghatározott időszakra szólnak és az esetek többségében pontokat kell gyűjteni a megadott időszak alatt. Például sok esetben 1 pontot kaphatunk minden megjátszott 100-200 vagy 300 forint utén és az nyer, aki a legtöbb pontot szerzi egy időszak alatt. A nyeremények többségében hűségpontok a VIP programhoz, de nagyon sokszor valódi pénzt is kaphatunk, ráadásul olyat, amire nem vonatkoznak megjátszási követelmények.

Torna neve

Összdíjazás

Minimum kifizetés

Maximális kifizetés

Résztvevők száma

Szabályok

A kaszinó, ahol elérhető

Legjobb szolgáltató

250 ezer hűségpont

10 ezer hűségpont

45 ezer hűségpont

Minimum 50

300 FT = 1 Pont

Boomerang Kaszinó

Luxury Table Battle

1000 euró

10 euró

300 euró

Nincs minimum

1 euró = 1 pont

Bizzo Kaszinó

Élő kaszinóbajnokság

2500 euró

75 euró

350 euró

Nincs meghatározva

1 euró = 1 pont

Cadabrus Kaszinó

Hétvégi izgalmak

5000 euró

120 euró

1000 euró

Nincs meghatározva

1 euró = 1 pont

Cadoola Kaszinó

Hűségprogram és cashback

Manapság az online kaszinó magyar oldalakon számtalan módon jutalmazzák a hűséges és gyakori játékosokat. Alapvetően a legfontosabb módja a jutalmazásnak a hűségpontok osztása. A megtett tétek alapján kaphatunk hűségpontokat és ezen pontok segítségével haladhatunk felfelé a VIP ranglétrán. Az, hogy milyen hosszú ez a VIP ranglétra, a kaszinótól függ, de általánosságban 5 – 30 szint között léphetünk felfelé. Az egyes szinteken pedig különféle jutalmak várnak ránk, akár nagyobb átváltási ráta, személyi menedzser vagy komoly cashback százalék.

A cashback vagy pénzvisszatérítés egy adott periódus alatt elszenvedett veszteségeink bizonyos százalékát adja vissza nekünk. Igazából ez a cashback időszak végén fog jóváíródni automatikusan a számlánkon és ezt az összeget már meg sem kell játszanunk még egyszer, hogy kifizethessük. Jellemzően 5-15% mértékű.

Befizetések egy megbízható online kaszinó magyar oldalán

Ha eljutottunk addig, hogy kiválasztottuk a nekünk megfelelő és tetsző megbízható online kaszinó oldalát, akkor regisztráció után mindenképpen végre kell hajtanunk egy befizetést, hogy igényelhessünk egy bónuszt és játszhassunk valódi nyereményekért. Amikor befizetést akarunk eszközölni, célszerű előre megnézni, hogy milyen fizetési módok érhetőek el az adott oldalon. Ezt sok oldal külön menüpont alatt feltünteti, de vannak oldalak, amelyeknél csak a Befizetések menüpont alatt tudjuk őket megnézni. Itt általában az általános szerződési feltételek alatt azt is elolvashatjuk, hogy milyen díjakat számol fel az oldal, ha számol fel egyáltalán bármilyen befizetési mód esetén.

A befizetéseket a következőképpen tudjuk teljesíteni regisztráció után:

 1. Először is lépjünk be a profilunk alatt elérhető Befizetés/Pénztár menüpont alá
 2. Válasszuk ki az általunk használni kívánt, elérhető fizetési módot
 3. Ha ez megtörtént, akkor kövessük a fizetési módra vonatkozó utasításokat
 4. Ez például bankkártyánk adataink megadását jelenti vagy e-pénztárcánál az e-pénztárca szolgáltatónk oldalára kerülünk átirányításra és ott kell validálnunk a tranzakciót
 5. Adjuk meg a befizetni kívánt összeget
 6. Erősítsük meg a tranzakciót és kész is vagyunk!

Fizetési mód neve

Fizetési mód típusa

Minimum befizetés

Minimum kifizetés

Díj

Kaszinó, ahol elérhető

VISA, MasterCard

Bankkártya

10 euró

10-20 euró

Nincs

Cadoola

Skrill, Neteller

E-pénztárca

10 euró

15 euró

Nincs

Stargames

Banki átutalás

Banki átutalás

10 euró

20 euró

Nincs

Unibet

EcoPayz

E-pénztárca

10 euró

20 euró

Nincs

MagicRed

Kriptovalutás pénzügyek a magyarországi online kaszinóknál

A kriptovaluták olyan digitális pénzek, amelyek decentralizált formában, azonnali és olcsó online fizetést tesznek lehetővé, ráadásul a blokklánc technológia miatt egy tranzakció már megmásíthatatlan a végrehajtása után. Ma már egyre több és több online kaszinó fogadja el ezeket a kriptovalutákat, azonban ezek elfogadásáról előzetesen a Befizetések/Pénztár menüpont alatt érdemes meggyőződni. A következő táblázatban megmutatunk néhány online kaszinót, ahol fizethetünk ilyen kriptovalutákkal!

Kaszinó neve

Elérhető kriptovaluták

Minimum kriptovalutás befizetés

Minimum kriptovalutás kifizetés

Díj

Tranzakció végrehajtási ideje

20BET

Bitcoin, Litecoin, Ethereum

3000 forint

3000 forint

Nincs

Azonnali

National Casino

Bitcoin, Litecoin, Ethereum

3500 forint

3500 forint

Nincs

Azonnali

Woo Casino

Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin, Bitcoin Cash, Tether

0.00002 BTC-nyi kripto

0.00002 BTC-nyi kripto

Nincs

Azonnali

Pénz kifizetés a legjobb online kaszinó oldalakon

Az online kaszinókban való játék egyik legjobb része az, amikor nyereményt fizethetünk ki a platformon. Természetesen előzetesen tudnunk kell, hogy milyen fizetési módot akarunk használni és meg kell róla győződnünk arról, hogy az elérhető-e az általunk használt kaszinóban. Azt is érdemes előre megnézni, hogy mennyi idő alatt megy végbe egy tranzakció és milyen esetleges díjai vannak. A következő lépéseket kell végrehajtanunk egy kifizetés véglegesítéséhez:

 1. Fontos tudni, hogy csakis a fiókunk azonosítása után hajthatunk végre kifizetést!
 2. Amennyiben van aktív egyenlegünk, amiből kifizetést szeretnénk végrehajtani, lépjünk be a profilunk alá a Pénzügyek/Pénztár menübe és válasszuk a Kifizetés menüpontot
 3. Itt látni fogjuk az elérhető kifizetési módokat, ezek közül válasszuk ki azt, amit használni szeretnénk
 4. Kövessük az adott fizetési módra vonatkozó utasításokat (kártyás kifizetésnél a kártyaadatok megadását, kriptovalutáknál a kriptotárca címünk megadását stb.)
 5. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget és hagyjuk jóvá a tranzakciót!

Fizetési mód neve

Fizetési mód típusa

Minimális kifizetés

Maximális kifizetés

Díj

Kifizetési idő

Kaszinó, ahol elérhető

Banki átutalás

Banki

7000 forint

1,5 millió forint

0 forint a kaszinóban

2-6 nap

Wild Fortune

MasterCard

Bankkártyás

3500 forint

5000 euró / hét

0 forint a kaszinóban

1-3 nap

Maneki

Skrill

E-pénztárca

3500 forint

8000 euró / hét

0 forint

Azonnali

Playamo

Neteller

E-pénztárca

3500 forint

1600 euró / hét

0 forint

Azonnali

National Casino

Bitcoin

Kriptovaluta

0.0002 BTC

1500 euró / hét

0 forint

Azonnali

Woo Casino

Hogy lehet ellenőrizni a kifizetések utáni díjakat

Alapesetben egy online kaszinó oldalán már a főoldalon láthatjuk az elérhető fizetési módok listáját, logóit, de a pénzügyek menüpontban mindenképpen ott lesz az összes lehetőség. Arról, hogy egyes fizetési módokat milyen feltételek mellett használhatunk és milyen díjakkal jár a használatuk, az Általános Szerződési Feltételek rendelkeznek, ezeket mindig láthatjuk a főoldalon linkelve.

Játékok az online casino magyar oldalakon

A legjobb online kaszinó magyar oldalakon sok ezer különféle játékkal játszhatunk a legjobb fejleztők munkájának eredményeként. Egy igazán jó online kaszinó platformján a következő játékok biztosan elérhetőek:

 • Rulett
 • Baccarat
 • Blackjack
 • Nyerőgépek
 • Sic Bo
 • Szerencsekerék
 • Póker

A játékokat a legtöbb oldalon megfelelő kategóriákba sorolva találhatjuk meg, így van külön szekció általában a nyerőgépeknek, az élő kaszinós játékoknak, az asztali játékoknak, de például a legjobb játékoknak, a legnépszerűbb játékoknak, vagy éppen a progresszív jackpotot ígérő játékoknak is.

A legtöbb nyereményt ígérő nyerőgép

A megbízható online kaszinó oldalakon Magyarországon a nyerőgépek a legnépszerűbb játékok. Alapvetően a téma, a zene vagy éppen a hangulat mellett a játékosvisszatérítési ráta, azaz az RTP érték valamint a volatilitás határozza meg, hogy mi válik igazán népszerűvé.

 • RTP érték: azt mutatja meg, hogy egy nem meghatározott időszak alatt tétként feltett 100 eurónkból mennyit fogunk visszanyerni. A népszerű és nyereséges slotoknál általában 95% körüli ez az érték.

Slot neve

Kaszinó

RTP

Nyerővonalak

Tárcsák

Bónuszkörök

Ingyenes pörgetések

Kockázati játék

Maximum nyeremény

Minimum tét

Maximum tét

Kings of Chicago

888 Casino

97,8%

5

5

0-30

10-60

Nem

10000x

200

20000

Blood Suckers

National Casino

98,0%

25

5

10

10-20

Nem

1014,6x

200

20000

Uncharted Seas

Cadoola

98,6%

50

5

25

100

Nem

1250x

100

10000

Jackpot 6000

Bizzo

98,9%

5

3

Nincs

Nem

Igen

6000x

0.1

1

Mega Joker

Boomerang

99%

5

3

Nincs

Nem

Nem

2000x

50

10000

 • Volatilitás: azt mutatja meg, hogy milyen gyakran fizet ki az adott nyerőgép. Tehát az RTP értéknél említett meghatározott időszak egy magas volatilitású nyerőgép esetén sokkal hosszabb, mint egy alacsonyabb volatilitású nyerőgépnél.

Kaszinós asztali játékok

A kaszinós asztali játékok azok a játékok, amelyeket általában az online kaszinók fogalmával társítunk, kivéve a kártyás játékok, amelyek külön kategóriát képeznek. Ilyen asztali játékok például a rulett, a kockapóker, a Craps, a Bingo vagy éppen a Sic Bo.

Játék neve

Játék típusai

Nyerő helyzet

Vesztes helyzet

Kaszinó

Rulett

Amerikai, európai, francia

Eltalálni a számot

Nem találjuk el a számot

Nagyjából minden online kaszinóban

Bingó

75 golyós, 80 golyós, 90 golyós

Eltalálni megfelelő számokat

Nem húzzák ki a mi számainkat

National Casino, Bizzo Casino stb.

Sic Bo

Normal Sic Bo, Live Sic Bo

Eltalálni a dobott számot

Nem találni el a dobott számot

Boomerang Casino, Maneki Casino stb.

Craps

Crapless Craps, New York Craps

Eltalálni, hogy a kockán milyen számok jönnek ki

Tévedni a számokban

Maneki, Woo Casino stb.

Kaszinó kártyajátékok

A kaszinós kártyajátékok a játékok azon kategóriáját takarják egy online kaszinóban, amelyet kártyával kell játszani. A nyerőgépek után ezekből a játékokból van általában a legtöbb, hiszen ide tartozik a blackjack, a baccarat, az andar bahar, a póker és még számtalan nagyszerű kártyajáték.

Játék neve

Játék típusai

Nyerő helyzet

Vesztes helyzet

Kaszinó

Póker

Omaha, Carribean Stud, Texas Hold-em

Erősebb kéz, mint az ellenfeleké

Gyengébb kéz, mint az ellenfeleké

Mindenhol

Baccarat

Speed Baccarat, Lightning Baccarat

Mi kerülünk közelebb a 9-hez

Nem mi kerülünk közelebb a 9-hez

Minden kaszinóban

Blackjack

Lightning Blackjack, Perfect Pairs, Spanish 21

Eltaláljuk a 21-es értéket

Nem mi leszünk közelebb a 21-hez

Mindenhol

Online élő kaszino játékok

Az élő osztós kaszinó játékok egyértelműen napjaink nagy slágerét jelentik az online kaszinók világában. Ezek több kamera, egy tökéletesen berendezett stúdió valamint egy profi krupié segítségével pontosan azt az élményt adják, amit egyébként egy fizikailag is látogatható kaszinó. A játékok során nem egyedül játszunk, hanem másokkal együtt, van lehetőségünk kommunikálni a többi játékossal és az osztóval is. A játékok menete hasonló a normál kaszinójátékokhoz, csak itt egy élő osztós asztalhoz ülhetünk be. Az elérhető játékok egyébként hasonlóak, mint a hagyományos szoftveres játékok esetén: blackjack, baccarat, rulett, sic bo, craps, szerencsekerék és még nyerőgép is érhető el élőben. Az élő kaszino játékok előnyei közül most megmutatunk néhányat:

 • Hasonló hangulat, mint egy fizikailag is látogatható kaszinóban
 • Van lehetőségünk interaktálni más játékosokkal és a krupiéval
 • Nézhetünk más játékosokat játék közben
 • Fogadhatunk más játékosok élő játékára
 • Kérhetünk segítséget a krupiétól

Progresszív jackpotos játékok

A progresszív jackpotos játékok vagy fix jackpotos játékok olyan nyerőgépek, amelyeknél az egyébként elérhető nyeremények mellett van egy folyamatosan növekvő nyereményalap, amelyet bizonyos kombinációk kipörgetésével megszerezhetünk. Ez a nyereményalap általában úgy bővül, hogy minden megtett tétből az adott gépen egy bizonyos százalék bekerül a jackpotba. Hatalmas jackpotok is összejöhetnek, sok millió eurós összegben. Vannak fix jackpotok, progresszív jackpotok és sok játék esetén vannak könnyebben megnyerhető kisebb összegek és akár óriási hálózati jackpotok is, amikor egy fejlesztő adott játéka az összes platformról halmozza a nyereményeket. A jackpotos játékok szinte minden online kaszinó esetén a Progresszív jackpot menüben, kategóriában érhetőek el.

Slot

Progresszív jackpot

Kaszinó

Minimum tét

Maximum tét

Bónuszkörök

Nyerővonalak

Tárcsák

Scatter

Wild

Dragon Maiden

5000x

Energy

0.2

100

Igen

243

5

Igen

Igen

Nudge Runner

200x

Playamo

1

250

Nem

5

6

Nem

Nem

Joker 4 Wild

20000x

Woo Casino

0.4

500

Igen

5

6

Nem

Igen

Gunslinger: reloaded

5000x

20Bet

0.25

100

Igen

25

6

Igen

Igen

Machina Megaways

26000x

SpinSamurai

3

36

Igen

40

6

Igen

Igen

Hogy lehet növelni a jackpot megnyerésének esélyét

Annak érdekében, hogy növelni tudd a jackpot megnyerésének esélyeit, javasolt progresszív jackpotos játékot választani. Ugyanis minél több játékos pörgeti a tárcsákat, annál nagyobb lesz a nyeremény összege és nő a jackpot megnyerésének esélye is. Így a játék előtt érdemes nekünk is úgy összerakni a költségvetésünket, hogy a lehető legtöbbet pörgethessünk a rendelkezésünkre álló pénzből.

Fejlesztők az online kaszinó platformokon forintban játszható játékokkal

Fontos tudni az online kaszinók világáról, hogy ezek a platformok nem maguk fejlesztik a játékokat, hanem különböző fejlesztő cégekkel dolgoznak együtt, amelyek biztosítják a játékokat az oldalak számára. A legtöbb online kaszinó külön szűrési lehetőséget biztosít, hogy szűrhessünk a játékfejlesztők nevére, de vannak esetek, amikor külön kategóriákba vannak sorolva a játékok. A legnépszerűbb és legismertebb fejlesztők például a NetEnt, az Evolution, a Microgaming, az Yggdrasil vagy éppen Red Tiger.

Fejlesztő neve

Kaszinó

Népszerű játékok

Jackpotos játékok

Nagy RTP-s nyerőgépek

Booongo

Woo Casino

Wolf Night, Wukong

Nincs

God's Temple, Book of Wizard

Relax Gaming

Boomerang

Wild Chapo, Money Train 2

Temple Tumble 2

Epic Joker, Twisted Turbine

NetEnt

Cadoola

Jack and the Beanstalk, Wild Bazaar

Mercy of Gods

King of Slots, Secrects of Atlantis

iSoftBet

Maneki

Moon Spirit, Majestic Gold

Fu Fortunes

Dance Party, Gold Digger

1x2Gaming

National Casino

Megablox 777, Spino Horses

Nincs

Pirate Armada, Medieval Mania

A fizikailag látogatható és az online kaszinó magyar platformok összehasonlítása

Az elmúlt időszak globális eseményei egyértelműen hozzájárultak az online kaszinó magyar platformok előretöréséhez. Ezeken a platformokon úgy tudunk játszani, hogy nem kell elhagynunk otthonunk kényelmét és akár élő osztókkal is tudunk kommunikálni közben. Természetesen a fizikailag látogatható kaszinók élménye különleges továbbra is, de az online platformok már rég felvették a versenyt ezekkel.

Fizikailag látogatható kaszinók előnyei

Online kaszinók előnyei

* Szocializáció

* Kényelmes

* Az utazással járó élmény

* Az élő osztó egy az egyben visszaadja a fizikai kaszinó élményét

 

* Nem kell utazással szenvedni

 

* Nem kell nyitvatartási időket figyelni

 

* Kevesebb a költség

Nagy nyeremények online kaszinó oldalakon

Az online kaszinó oldalakon hatalmas nyeremények megszerzésére is van lehetőség, például egy progresszív jackpotos játékban. És bár a játékosok többségének nem adatott meg ez az élmény, a játékok tisztességességét igazolják azok a történetek, amelyekben hatalmas nyereményeket nyertek játékosok:

 1. Egy belga játékos az Absolutely Mad Mega Moolah játékán nyert 2021-ben közel 23 millió dollárt. A Mega Moolah játéka amúgy is arról ismert, hogy igen komoly kifizetéseket lehetett rajta szerezni a múltban, akár 20 eurócent tét mellett is. Az Alice Csodaországban online slotos adaptációjának számító játék hatalmas siker a mai napig.
 2. Egy fiatal finn játékos 21 millió dollárt kasszírozott 2013-ben a Mega Fortune játékában. Ez volt a fejlesztő NetEnt történetének is az egyik legnagyobb kifizetése. A játékos egyszerre nevetett és sírt örömében. Többször is megjelent különféle televíziós műsorokban és mesélt a történetéről.
 3. 2011-ben egy norvég játékos nyert egy online kaszinóban 17,3 millió dollárt. A játék az Arabian Knights slotja volt, ami azért volt nagy meglepetés, mert senki nem gondolta, hogy egy ilyen játék ekkora nyereményt is tud adni. A NetEnt játéka azóta is nagyon kedvelt és ismert a játékosok között.

És bár egy ilyen nagy nyeremény megszerzésére minimális az esély, a számtalan ilyen történet megmutatja, hogy lehetséges. Csak kitartás és tényleg szerencse szükséges hozzá.

A legjobb online kaszinó nyerő stratégiák

Az online kaszinó stratégiák hasznosak minden játékos számára. Viszont megfelelően kell őket kiválasztani, hiszen nem mindegyik hasznos, egyesek akár még nehezítik is a helyzetünket. A következőkben valódi játékosok beszámolói és saját személyes tapasztalatok alapján összeraktuk a legjobb és legrosszabb online kaszinó stratégiák listáját.

A legjobb online kaszinó stratégiák

A kezdő játékosoknak mindenképpen érdemes megbarátkozniuk néhány alapvető online kaszinó stratégiával. Ezek segítenek abban, hogy növeljék a nyerési esélyeinket és egyben segítenek megtakarítani egy kis pénzt a játékok során.

Célozzunk a hosszútávú profitra

Sok játékos azért nem lesz sikeres a kaszinókban, mert csak a rövidtávú sikerekre fókuszál. Ennek fő feltétele az, hogy megfelelő bankmenedzsmentet tartsunk, tehát csak egy meghatározott összegű tétet tegyünk és a rövidtávú veszteségek ne szegjék kedvünket. Azaz egy veszteség után ne kezdjünk tétet emelni, hiszen az online kaszinók leginkább azokból a játékosokból profitálnak, akik ész nélkül tesznek téteket.

Fordítsd a matematikát az előnyödre

Akár hiszed, akár sem, a matematika sokat segíthet abban, hogy sikeresebb kaszinójátékos legyél. A legtöbb kaszinójáték ugyanis a valószínűségszámításon keresztül is megközelíthető. A ház részét és a játékosvisszatérítési rátát mindig ismernünk kell egy adott játék vonatkozásában.Minél kisebb a ház része és minél nagyobb a játékosvisszatérítési ráta, annál nagyobb az esélyünk a nyereményre.

Használjuk ki az online kaszinók promócióit

Manapság az összes online kaszinó nagyszerű üdvözlő bónuszokat és egyéb promóciókat kínál a játékosoknak. Ez egy nagyszerű lehetőség a költségvetésünk felturbózására. Általánosságban megduplázhatjuk a befizetéseinket és akár ingyenes pörgetéseket is kaphatunk. Természetesen ezek igénybevételéről a felhasználási feltételek tükrében döntsünk.

Milyen típusú kaszinójátékos akarsz lenni

Általánosságban kétfajta kaszinójátékos létezik: a generalista és a specialista. Az első játékos igyekszik számtalan játékkal játszani, hogy így csökkentse a kockázatokat. Általában a kezdő játékosok többsége ezt az utat járja be, ami nagyszerű tapasztalatszerzési lehetőség, de egyben költséges út is. A specialisták ezzel szemben a tapasztaltabb játékosok közül kerülnek ki, ők azok, akik egy bizonyos fajta játékra specializálódnak és annak minden szempontját ismerik.

A legrosszabb stratégiák

A következő kaszinójáték stratégiák minden játékos számára veszélyesek lehetnek. Ezeket jó megismerni, hogy elkerüljük a csapdájukat.

 • Veszteség után duplázni: ezt a stratégiát Martingale-stratégiaként is ismerhetjük. A lényege, hogy minden vesztes kör után a következő körben dupla téttel játszunk. Ha elég sok pénzünk van, ezzel biztosan nyerhetünk, csak az esetek jelentős részében előbb el fog fogyni a pénzünk
 • Nyerőgépeknél a számolás és kalkuláció: a nyerőgépek véletlenszám-generálással működnek, így igazából nem nagyon van értelme számolgatni. Érdemes a magas RTP értékkel bíró slotokat keresni, ezek növelhetik a nyerési esélyeinket, de tuti nyerő stratégia nincs.
 • All-in ruletten: ebben a stratégiában a játékos egyetlen körben feltesz minden pénzt egyetlen számra a rulettben. Rendkívül kockázatos és egyértelműen bukásra ítélt stratégia.
 • Blackjackben az osztó stratégiának solása: sok játékos próbálja egy az egyben követni azt a stratégiát, amit a blackjackben az osztó. Ez viszont rossz út, érdemes minden játékosnak saját stratégiát alkalmaznia.

Ez csak néhány a rossz stratégiák közül, de érdemes jól felkészülni, mielőtt beszállunk egy kaszinóba játszani. Elég egyetlen rossz döntés és mindent elveszíthetünk egy perc alatt.

Kaszinótippek kezdők számára

A következőkben megmutatunk néhány olyan tippet, amelyet a kezdő játékosoknak szoktak javasolni. Ezek olyan tanácsok, amelyek segítenek abban, hogy jól induljon a kaszinós élményünk.

 • Ne fogadjunk nagyban. Mindenképpen igyekezzünk tartani egy költségvetést és egy meghatározott játékstratégiát, ami azt jelenti, hogy egy tétre sose tegyünk fel a teljes költségvetésünk 1-5%-ánál több pénzt.
 • Kölcsönpénzből ne játsszunk. Semmi esetre se kérjünk kölcsönt azért, hogy eljátsszuk. Csakis olyan pénzzel menjünk egy online kaszinóba, amelyet tudunk nélkülözni akkor is, ha elveszítjük.
 • Figyeljünk oda a bónuszokra vonatkozó megjátszási követelményekre. Lehet, hogy elsőre csábítónak tűnik egy ígéretes bónusz, de ha az összegét akár hatvanszor is meg kell pörgetnünk, akkor már nem is annyira ígéretes. Ezért mindig győződjünk meg a bónuszok feltételeiről, mielőtt igényeljük őket.
 • 90%-os RTP érték alatti slotok. Ezeket a nyerőgépeket mindenképpen kerüljük el, hiszen hatalmas kockázatot és minimális nyerési esélyt jelentenek. Igazából keressük meg a legjobb, akár 98-99%-os RTP értékkel bíró slotokat.
 • Ahol lehet, használjuk ki a cashback lehetőségeit. A cashback, avagy pénzvisszatérítés, egy adott időszak alatt elszenvedett veszteségeink bizonyos százalékát adja vissza. Nincs rá ok, hogy ezt ne vegyük igénybe, hiszen még nincsenek megjátszási követelmények sem általában egy ilyen ajánlatnál.

Kaszinójátékok a legalacsonyabb kockázattal

A legalacsonyabb kockázattal bíró kaszinójátékok azok, amelyeknél nem a szerencse, hanem a stratégia vagy egy játékos képességei döntenek. Az már alapból sokat számít, ha a szabályokkal is tisztában vagyunk.

A stratégia, a tudás nagyban növelheti a játékosok nyerési esélyeit, főleg, ha olyan játékokkal játszanak, mint a blackjack vagy a póker. De a stratégiai gondolkodás csak növelni fogja a nyerés esélyeit a nyerőgépeken is.

Kaszinójátékok a legnagyobb kockázattal

A legkockázatosabb kaszinójátékok általában azok a játékok, amelyeknél mindent a szerencse dönt el és a játékos képességei nincsenek hatással az eredményre. Igen, ezekkel a játékokkal is sokat lehet nyerni, de csak a szerencsén múlik minden. Ilyen játékok például:

 • Háromkártyás póker
 • Let it Ride
 • Red Dog
 • Rulett
 • Big Six Wheel
 • Kenó
 • Bingó
 • Szerencsekerék

Játék az online kaszinó magyar platformokról mobiltelefonnal

Egy kaszinó platformjával kétféle módon játszhatunk mobiltelefonról. Egyrészt használhatjuk az adott oldal mobilra optimalizált böngészős verzióját, ugyanakkor használhatjuk a natív mobil applikációt is, ha van ilyen.

 • Mobil verzió: ennél a verziónál a mobilunk böngészőjét nyitjuk meg Android és iOS készüléknél is, de a böngészőben is nagyjából minden ugyanúgy működik, mint egy asztali számítógépen
 • Kaszinó app: a natív mobil applikációk esetén az online kaszinóknál nem csak, hogy mindent ugyanúgy használhatunk, mint az asztali gépeken, de még olyan extrákat is igénybe vehetünk, mint az azonnali bejelentkezés, az ujjlenyomatos azonosítás és az okos értesítések

 

Előnyök

Hátrányok

Mobil böngészős kaszinó

* Nem kell applikációval bajlódni
* Mindent ugyanúgy tud, mint egy asztali számítógép

* Nem használhatunk okos értesítéseket
* Lassabb jóval, mint egy applikáció

Natív mobil applikáció

* Extra funkciók igénybevétele
* Azonnali belépés
* Okos értesítések
* Kényelmesebb használat
* Gyors elérés

* Installálni kell egy appot, ami nem mindig egyszerű

Kaszino online app letöltése Androidra

Android vonatkozásában nagyon egyszerűen tudunk egy applikációt a telefonkészülékünkre telepíteni. A lépések röviden:

 1. Mivel a Google Play áruházban nem érhetőek el a szerencsejátékos appok, a kaszino online app az adott kaszinó oldaláról tölthető le
 2. A letöltés kattintás után elindul automatikusan és települni is fog az applikáció
 3. Amennyiben nem történik meg a telepítés, akkor a Beállítások menüpont alatt be kell állítanunk, hogy a külső forrásból származó applikációk telepítése is engedélyezett legyen
 4. Telepítés után már használható is az applikáció

Kaszino online app letöltése iOS-re

iOS esetén kicsit macerásabb a letöltés, de csak azért, mert a magyar Apple áruházban nem érhető el direktben egyetlen kaszino online app sem. Így a lépések általánosságban a következők:

 1. Lépjünk be a telefonunk Beállítások menüpontjába
 2. Itt keressük meg az Apple Id-nkat
 3. Kattintsunk rá és meg is nyílnak a mögöttes beállítások
 4. Keressük meg a Régió/Ország beállítást
 5. Ezt állítsuk át mondjuk Nigériára, Hollandiára vagy az Egyesült Királyságra
 6. Ezután lépjünk be az Apple áruházába és keressük meg a kaszinó appját. Már meg fogjuk találni és telepíteni is tudjuk.
 7. A sikeres telepítés után vissza is állíthatjuk Magyarországra a Régió/Ország beállítást

Az online casino magyar platformok előnyei és hátrányai

Az online casino magyar platformok manapság könnyebben elérhetőek, mint valaha. Ez számtalan nagyszerű nyerési lehetőséget is jelent a játékosok számára, de természetesen akkor, ha megfelelő stratégiát választanak és megbízható kaszinóban játszanak. A következőben megmutatjuk az online kaszinó magyar platformok előnyeit és hátrányait!

Előnyök

Hátrányok

Magyar nyelvűek

A legtöbb bónusz csak befizetéssel vehető igénybe

Forintban is használhatóak

Sok esetben nincs részletes leírás a játékokhoz

Magyar címmel, telefonszámmal regisztrálhatunk

Vannak bónusz megforgatási követelmények

Sok ezer játékot biztosítanak

Nem minden játék érhető el minden platformon

Megbízhatóak és könnyen használhatóak

Nem minden fizetési mód használható mindenhol

A játékok ingyen is kipróbálhatóak

 

Számtalan fizetési módot használhatunk

 

Ahogy látható, van számos olyan tényező egy online kaszinó magyar platformján, amit figyelembe kell vennünk, amikor regisztrálunk. És természetes ami nagyon fontos, hogy mindig felelősségteljesen játsszunk!

GYIK

Melyik a legjobb online kaszinó 2023-ben?

A legjobb online kaszinó platformot nem lehet egyértelműen meghatározni, hiszen ezt számtalan tényező dönti el. Számít a játékok elérhetősége, a fejlesztők, a fizetési módok kínálata, a bónuszok és így tovább. Az oldalunkon elérhető összes online kaszinó tökéletes választás a magyar játékosok számára, hiszen ezek mind a legjobb online kaszinó magyar platformoknak nevezhetőek 2023-ben.

Mi egy befizetés nélküli bónusz az online kaszinó oldalakon?

A befizetés nélküli bónusz az online kaszinó oldalakon egy olyan bónuszt jelent, amikor befizetés nélkül kaphatunk extra pénzt az oldal felfedezéséért. Ez általában egy kisebb összeg, 5-10 euró és csak egy bizonyos játékon használhatjuk fel. Viszont ezekre is vonatkoznak megjátszási követelmények, ezekre figyeljünk oda, amikor úgy döntünk, hogy kihasználunk egy befizetés nélküli ajánlatot.

Milyen befizetési módok érhetőek el az online kaszinó magyar oldalakon?

Általánosságban ma már az online kaszinó magyar oldalakon szinte minden olyan fizetési mód elérhető, ami népszerű. Így fizethetünk banki átutalással, bankkártyákkal, e-pénztárcákkal, használhatunk előre feltöltős kártyát, de akár kriptovalutákkal is teljesíthetünk befizetést és kérhetünk kifizetést.Minden online kaszinóban külön van meghatározva a befizetési és a kifizetési limit valamint a díjak, ezt előzetesen mindig ellenőrizzük.

Milyen gyors a kifizetés egy kaszinó online oldalán?

A kifizetés sebessége egy kaszinó online oldalán attól függ, hogy milyen fizetési módot választunk. Hiszen egy banki átutalás esetén a bank feldolgozási folyamata miatt akár egy hetet is várnunk kell a pénzünkre, viszont az e-pénztárcák és a kriptovaluták általában azonnali kifizetést garantálnak. A feldolgozási időket a kaszinó oldalak mindig egyértelműen megadják a szabályzatukban.

Milyenek a legalis online kaszino platformok?

A legalis online kaszino platformok azok az online oldalak, amelyek rendelkeznek legalább egy, a szerencsejátékos világban elfogadottnak számított hatóság engedélyével. Ilyen hatóságok a Máltai Szerencsejátékos Hatóság és a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet. Amikor online kaszinót választunk az interneten, mindenképpen győződjünk meg róla, hogy rendelkezik megfelelő engedélyekkel és megfelelő véleményekkel rendelkezik más játékosoktól.

Melyek a leginkább profitábilis játékok egy online kaszinó magyar oldalán?

Alapvetően vannak olyan online kaszinójátékok, amelyek csak a szerencsén alapulnak, ezekkel annyira sokat nem lehet hosszútávon nyerni. Vizont vannak olyan játékok, ahol sokat számít a tapasztalat és a szabályok megfelelő ismerete, tehát a játékos képességén is múlik, hogy mennyit és mikor nyerhetünk. Érdemes ez alapján játékot választani, ha hosszú távon sikeresek akarunk lenni.

Hogy lehet üdvözlő bónuszt igényelni egy online kaszinó magyar weboldalán?

Az üdvözlő bónusz igénylése bármely online kaszinó magyar weboldalán nagyon egyszerű. Szimplán csak fogadjuk el a kaszinó ajánlatát és meg is kapjuk az egyenlegünkre az extra pénzt vagy az ingyenes pörgetéseket. Ami a legfontosabb azonban, hogy előzetesen olvassuk el, hogy milyen feltételeket kell teljesítenünk ahhoz, hogy először kifizetést kezdeményezhessünk a bónuszra.

Lehetséges egy kaszinó magyar oldalán játszani mobiltelefonról?

Természetesen, ma már minden kaszinó magyar oldalán lehet mobiltelefonról játszani. Az esetek többségében ez egy mobilra optimalizált webes böngészős verziót jelent a telefonoknál, de egyre több olyan online kaszinó létezik, ahol már Android és iOS készülékre is van elérhető natív mobil applikáció, amelyek nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy utazás közben is játszhassunk egy jót.

Hogy találjunk megbízható online kaszino oldalt?

Egy megbízható magyar online kaszino oldalt elég egyszerűen tudunk találni, hiszen itt az oldalunk csak olyan online kaszinókat mutatunk be, amelyek minden szempontból megfelelnek a standardeknek és tökéletes szórakozási lehetőséget nyújtanak a magyar játékosoknak. Ez azt jelenti, hogy a fizetési módok, az engedélyek és minden más tényező vonatkozásában megfelelnek az elvárásoknak.

Mit jelent a progresszív jackpot nyeremény?

A progresszív jackpotos nyeremény egy olyan különleges kategória az online kaszinók világában, ami folyamatosan növekvő nyeremény megszerzését teszi lehetővé. Az ilyen nyerőgépeken minden megtett tét egy bizonyos részét egy közös nyereményalapba teszi a kaszinó és ezt a nyereményalapot bárki megnyerheti egy meghatározott kombináció kipörgetésével.