100%-os, akár 30 ezer forint + 1000 ingyenes pörgetés a Vampires vs Wolves játékban
Üdvözlő bónusz

21.Com kaszinó bemutató

Szabályozó hatóság

Máltai Szerencsejáték Felügyelet

RTP és RNG Audit

Nincs

Üzemeltető

BP Group Ltd.

Engedélyszám

MGA/B2C/203/2011

Tartalom [Mutatás]

A 21.Com kaszinó előnyei és hátrányai

Előnyök

Hátrányok

Hatalmas mennyiségű játék

Kevés bónusz ajánlat

Elég sok fizetési mód

Nincs kriptovalutás fizetés

Könnyen kezelhető platform

 

Jó mobil támogatás

 

Könnyű és gyors regisztráció

 

Hogy kell fiókot létrehozni a 21.com oldalán?

A 21.com online kaszinójának oldalán a 21. Századi trendeknek megfelelően kifejezetten egyszerű és gyors létrehozni egy új felhasználói fiókot. Ez a következő lépésekből áll:

  1. Első lépésként kattintsunk a jobb felső sarokban található Regisztráció feliratú gombra
  2. 3 lépésből áll a regisztráció, az első űrlapra érkezünk a kattintás után. Itt egy választott e-mail címet, egy jelszót, a teljes nevünket, a pénznemünket és a telefonszámunkat kell megadnunk a szabályzatok elfogadása mellett
  3. A második lépésben kell a teljes címünket,a nemünket és a születési dátumunkat megadnunk
  4. A harmadik lépésben pedig már csak a második lépésben megadott telefonszámra érkező hitelesítési kódot kell megadnunk és kész is vagyunk!

Nagyon fontos az is a regisztrációs folyamatban, hogy a regisztráció után azonnal döntést hozhatunk arról, hogy igényeljük-e a befizetési bónuszt és hát természetesen teljesíthetjük is ezt a befizetést.

Fiók hitelesítése a 21.com kaszinó oldalán

  1. A fiókunk hitelesítését érdemes már a regisztráció után elvégezni, hogy a későbbiekben emiatt a pénzügyeink intézése ne szenvedjen késedelmet a 21.com oldalán. A következő lépésekből áll a folyamat:
  2. A Fiókom/My Account menüpontba kell lépnünk
  3. A Profil szekció alatt válasszuk ki a hitelesítési menüpontot
  4. Ezután adjuk meg, hogy miből kívánjuk finanszírozni a játékunkat
  5. Fel kell töltenünk egy fényképes igazolvány másolatát (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) illetve a lakcímünket igazoló dokumentumok másolatát
  6. Ha ez megtörtént, maximum 48 órán belül visszaigazolást kapunk a hitelesítés befejeződéséről

A hitelesítés nem a 21.com saját követelménye, erre a pénzmosás elleni harc mellett a globális KYC-követelmények miatt van szükség,valamint azért, hogy a kaszinó meggyőződjön arról, hogy tényleg elmúltunk 18 évesek.

Progresszív jackpotok

Játék neve

Jackpot összege

Jackpot típusa

Jackpot Builders

Fix jackpot, akár a tét 200-szorosa

4 tárcsás, 9 fizetővonalas slot, 30 ingyenes pörgetés vagy a tétünk 200-szorosának megnyerési lehetőségével

Jackpot 6000

Duplázási bónusz esélye és Supermeter

3 tárcsás, 3 soros klasszikus slot, tele rengeteg lehetőséggel

Doggy Riches Megaways

117649 nyerési lehetőséggel és bónusz nyerési lehetőséggel

Wild szimbólumok, scatter szimbólumok és hat tárcsa

Wolf Power

Power bónuszokkal és scatter szimbólummal elérhető nyereményekkel

3x5-ös játéktér és 20 fizető vonal

Ami talán nehézséget jelenthet a 21.com oldalán, hogy a jackpotos játékoknak nincs külön kategóriája, így külön kulcsszavakkal vagy akár a Megaways játékok között érdemes keresnünk ezeket a játékokat. De bátran kérdezzünk az ügyfélszolgálattól is a különféle elérhetőségeken. Hasonlóan jó jackpot kínálat érhető el egyébként a Bizzo Casino platformján is, amelyről itt írtunk bővebben.

Biztonságos fizetési módok a 21.com oldalán

A 21.com kaszinója szépen hozza azt, amit egy modern, 21. Századi kaszinótól elvárhatunk, tehát a magyar játékosok használhatják befizetéshez és kifizetéshez bankkártyáikat és e-pénztárcáikat is. A minimális befizetés összege kifejezetten baráti, ezek esetén a feldolgozás mindig azonnali. Amit hiányoltunk kicsit a tesztünk során, az a kriptovaluták használata volt, de remélhetőleg a közeli jövőben ez is hozzáadásra kerül a lehetőségekhez. Az e-pénztárcák között is vannak olyanok, amelyek még nem elérhetőek ezen a platformon, de a legnépszerűbbek és legmegbízhatóbbak a kínálatban vannak.

Fizetési mód

Befizetés minimum összege

Kifizetés minimum összege

Feldolgozás ideje

Mastercard

10 euró

10 euró

1-5 nap

Visa

10 euró

10 euró

1-5 nap

Sofort

10 euró

10 euró

1-12 óra

GiroPay

10 euró

10 euró

1-12 óra

Skrill

10 euró

10 euró

1-12 óra

Neteller

10 euró

10 euró

1-12 óra

Interac

10 euró

10 euró

1-12 óra

Trustly

10 euró

10 euró

1-12 óra

MiFinity

10 euró

10 euró

1-12 óra

A 21.com bónuszai: Üdvözlő bónuszok

Az üdvözlő bónuszok azok a bónuszok, amelyeket azért kapunk egy online kaszinóban, mert regisztrálunk vagy éppenséggel befizetést teljesítünk. A 21.com rendkívül bőkezű ajánlattal várja a játékosokat, hiszen összességében akár 350 ezer forintot is felmarkolhatunk, kiegészítve 1000 ingyenes pörgetéssel, amelyet aztán 90 napon keresztül fogunk megkapni tízesével. Fontos az is természetesen, hogy a minimális befizetési követelményeket teljesítenünk kell a bónusz igénybevételéhez.

BÓNUSZ TÍPUSA

MÉRTÉKE

MINIMUM BEFIZETÉS

KÖVETELMÉNYEK

Üdvözlő bónusz I.

100%-os, akár 30 ezer forint + 1000 ingyenes pörgetés a Vampires vs Wolves játékban

25 euró

50-szeres megforgatási követelmény, amit 21 nap alatt kell teljesíteni

Üdvözlő bónusz II.

25%, akár 180 ezer forint

25 euró

50-szeres megforgatási követelmény, amit 21 nap alatt kell teljesíteni

Üdvözlő bónusz III.

50%, akár 100 ezer forint

25 euró

50-szeres megforgatási követelmény, amit 21 nap alatt kell teljesíteni

Üdvözlő bónusz IV.

100%, akár 40 ezer forint

25 euró

50-szeres megforgatási követelmény, amit 21 nap alatt kell teljesíteni

21.com kaszinó ingyenes pörgetések

A 21.com online kaszinója igencsak bőkezű, amikor az ingyenes pörgetésekről van szó. Ez azt jelenti, hogy az első befizetésünk után azonnal kapunk 100 ingyenes pörgetést a Vampires vs Wolves játékára, majd az ezt követő 90 napig napi 10 ingyenes pörgetést kapunk szintén ugyanezen a játékon. Fontos, hogy ezekre az ingyenes pörgetésekre is vonatkoznak megjátszási követelmények.

Ingyenes pörgetések még egyedi akciók keretében is elérhetőek, ezért érdemes rendszeresen visszatérni a 21.com Promóciók nevet viselő menüpontja alá, hogy megnézzük az éppen aktuális ajánlatokat. Ingyenes pörgetések tekintetében a Sportaza kaszinó sem igazán szűkmarkú, az ő ajánlatukról itt írtunk.

Befizetés nélküli bónuszok

Azt hangsúlyoznunk kell, hogy aktuálisan ugyan nincs elérhető befizetés nélkül bónusz a 21.com oldalán, viszont érdemes a regisztrációkor megadott telefonszámot és e-mail címet rendszeresen monitorozni, hiszen bármikor könnyedén érkezhet egy adott játékra vagy fejlesztőre vonatkozó befizetés nélküli ajánlat. Ennek keretében pedig nem kell befizetést teljesítenünk egy kisebb összeg felmarkolásához.

Befizetés nélküli bónuszokat a 21.comon úgy is igénybe vehetünk, hogy egy partneren vagy egy akción keresztül kapunk egy kódot és ezt használjuk fel. Azért arra készüljünk fel, hogy egy ilyen típusú bónusz összege nem olyan óriási, néhány euró vagy pár ingyenes pörgetés a maximum.

Cashback Fizetési bónuszok

Az értékelés írásának időpontjában a 21.com nem kínált a magyar játékosok számára pénzvisszafizetési, azaz cashback bónuszt. Ugye ez a típusú bónusz az, amely egy meghatározott időszak során szerzett veszteségeink vagy megtett téteink bizonyos százalékát visszaadja nekünk. Cashback tehát most nincs a 21.comon, de érdemes sűrűn visszanézni a Promóciók menüpont alá, hogy hátha aktuálisan megjelenik ilyen ajánlat.

VIP promóciók és jutalmak

Jelenleg a 21.com kaszinó oldalán nincs elérhető VIP program a hűséges játékosok számára. Legalábbis hivatalosan nincs ilyen publikálva az oldalon, viszont számítsunk rá, hogy ha nagyon elkötelezettek és hűségesek leszünk, akkor könnyedén megkereshet minket a kaszinó valamiféle kisebb akcióval, néhány ingyenes pörgetéssel.

Tisztességes megjátszási követelmények

A megjátszási követelmények minden kaszinóban és szinte minden bónusznál léteznek, így a Playamonál is. Ezek megmutatják, hogy a bónuszpénz összegét hányszor kell megjátszanunk tétként azelőtt, hogy először kifizetést kezdeményezhetnénk illetve hányszor kell megpörgetnünk az ingyenes pörgetésekből származó nyereményt. A 21.com oldalán elég egyértelműen le van írva,hogy minden bónuszra 50-szeres megforgatási követelmény vonatkozik, ami azért piaci szinten elég kemény követelménynek számít –erre tehát figyeljünk azért oda. Plusz hát a megforgatási követelmények mellett minden bónusznak vannak egyéb feltételei is, mint például a minimális befizetési összeg vagy éppenséggel a felhasználás időtartama. Általában ez utóbbi is elég szigorú szokott lenni, figyeljünk oda!

A szoftverfejlesztők

A 21.com platformján kifejezetten sok szoftverfejlesztő játékai elérhetőek, ami azért jó, mert így kifejezetten bőséges a kínálat, plusz megtalálhatjuk azokat a megbízható fejlesztőket, amelyek esetén biztosak lehetünk abban, hogy nem fognak minket tisztességtelen játékokkal átverni. De kipróbálhatjuk a különböző feltörekvő start-upok játékait is.

Fejlesztő

Néhány az elérhető játékok közül

Foxium

Cossacks, Foxpot, Stumpy Mcdoodles, Boom Pirates

Wazdan

Arcade, Beach Party, Black Hawk, Black Horse, Burning Stars 3

Games Lab

Towering Pays Valhalla, Royal Dragon, Towering Pays Egypt, Not now Norman!

NetEnt

Gonzo's Gold, Reef Raider, Codex of Fortune, Dazzle Me

Relax Gaming

Space Miners, Wild 9s, Hazakura Ways, Plunderland

Népszerű slotok a 21.com kaszinó oldalán

Nem kérdés, hogy a 21.com online kaszinójában a legtöbb játék az online nyerőgépek kategóriájába tartozik. Sok ezer ilyen géppel játszhatunk a platformon, ráadásul a kínálat igen sok típust lefed. Van itt nagyon régi klasszikus, sokféle bónuszkört és extra szimbólumokat kínáló modern slot, de játszhatunk progresszív és statikus jackpotot ígérő játékokkal is, ahogy például elérhetőek itt a legjobb és legnépszerűbb Megaways félkarú rablók is. És hát ne hagyjuk ki a felsorolásból a vadiúj újdonságokat is, amelyek olyan játékélményt kínálnak, amelyet mindenképpen nevezhetjünk a 21.com védjegyének.

Slot neve

Fizető vonalak

RTP

Fejlesztő

Téma

Cash or Nothing

20

95.69%

Red Tiger

Pénzes

Beast Mode

38416

96.32%

Relax Gaming

Városi

Hot Pepper

Cluster

95.59%

Pragmatic Play

Gyümölcsös

Starburst XXXtreme

10

96.25%

NetEnt

Klasszikus

Sugar Rush

20

96.50%

Pragmatic Play

Cukorkás

Dark Unit

16

96.28%

Hacksaw Gaming

Gyümölcsös

Népszerű asztali kaszinójátékok a 21.com oldalán

Természetesen a 21.com nem csak online nyerőgépekben utazik, van itt bőségesen asztali kaszinójáték is, nagyjából minden típust lefedve, amit a magyar játékosok kedvelnek és szeretnek. Van itt tehát blackjack, rulett, póker vagy éppen baccarat is, de az olyan különlegességeket is megtaláljuk a kínálatban, mint az andar bahar vagy a sic bo.

Kaszinójáték

Fejlesztő

Fontos tudnivalók

Multihand Blackjack

Pragmatic Play

A legnagyobb erőssége ennek a játéknak, hogy egyszerre négy blackjack kézzel játszhatunk.

Roulette Crystal

Pragmatic Play

Európai rulett, rendkívül letisztult és egyszerű grafikával.

Russian Poker

OneTouch

Rendkívül egyszerűen, kicsi tétekkel is játszható szoftveres pókerjáték.

Baccarat Supreme

OneTouch

Hagyományos baccarat játék, megbolondítva négy mellékfogadással.

3D Blackjack

Pragmatic Play

Hat paklival játszható klasszikus blackjack, akár 99.54%-os RTP értékkel.

Mobilos elérhetőség

A 21.com dízájnja kifejezetten kellemes akár asztali gépről, akár mobiltelefonról nyitjuk meg. A sebességre sincs panasz, hiszen a játékok gyorsan betöltenek, nem fagynak le pörgetés közben. Nincs dedikált telefonos 21.com app, viszont akár Android, akár iOS készülékről megnyitva gond nélkül használhatjuk a mobil böngészős verziót, függetlenül attól, hogy mekkora a képernyőnk mérete. Az sem számít, hogy tabletről vagy okostelefonról akarunk játszani, a 21.com gond nélkül, mindenféle sebességproblémák nélkül használható.

Applikáció

Elérhető

Letöltés módja

Android

Nincs

-

iOS

Nincs

-

Ügyféltámogatás a 21.com kaszinó oldalán

GYIK

Az alsó menüsávban az oldal alján a Támogatás menüben

Telefon

Nincs

Élő chat (24/7):

A jobb oldali sarokban minket követő ikonra kattinva

E-mail (24/7)

[email protected]

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Elérhető Magyarországon a 21.com kaszinója?

A 21.com kaszinója jelenleg gond nélkül elérhető Magyarországról a magyar játékosok számára. Tehát nem kell készülnünk kerülőutakkal, nincs szükség VPN-re és alternatív linkekre sem. Kifejezetten fontos azonban, hogy az egész oldal tökéletesen magyar nyelvre is van optimalizálva, tehát nem lesz gond a megértéssel és a funkciók használatával.

Melyek a 21.com kaszinó oldalán a legmegbízhatóbb fizetési módok?

Alapvetően a 21.com oldalán elérhető összes fizetési mód különösen megbízhatónak számít, hiszen jelenleg az online pénzügyek piacán a leginkább megbízható fizetési módok az e-pénztárcák és a bankkártyás fizetési módok. Pont azok, amelyek a magyar játékosok számára elérhetőek a 21.com oldalán.

Vannak üdvözlő bónuszok az új játékosok a 21.com kaszinóban?

Természetesen. Sőt, kijelenthetjük, hogy a 21.com kifejezetten bőkezű üdvözlő bónusszal rendelkezik az új magyar játékosok számára. Összességében négy befizetésen keresztül akár 350 ezer forint és 1000 ingyenes pörgetés érhető el, aminél nagyon jobb ajánlat jelenleg nincs a piacon. Persze igénylés előtt mindenképpen olvassuk el a felhasználási feltételeket.

Játszhatok a 21.com kaszinó oldalán mobilról vagy kaszinó appon keresztül?

Igen, a 21.com online kaszinó oldala tökéletes optimalizált mobilos felülettel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen készülékünk is van, simán meg tudjuk majd nyitni a platformot és játszhatunk megfelelő sebességgel. Az sem számít, hogy Android vagy iOS képes készülékünk van, sőt a képernyő mérete sem probléma.

Vannak élő osztós játékok a 21.com kaszinóban?

Természetesen. Saját menüpontjuk is van a fő menüsávban, de emellett a népszerű vagy éppen az új játékok között is mindig elérhetőek. A legnagyobb fejlesztők biztosítják az élő osztós játékokat is, nagyszerű minőségben, profi osztókkal és legtöbbször három kamerával közvetítve az eseményeket. Az összes népszerű kaszinójáték elérhető élő változatban is, így például baccarat, blackjack, póker vagy rulett.

A 21.comnak van működési engedélye?

Igen, a 21.com az egyik leginkább megbízható szerencsejátékos hatóság engedélye mellett végzi tevékenységét. A Máltai Szerencsejáték Felügyelet által kiállított engedély azt jelenti, hogy a játékok tisztességesek és ha befizetünk pénzt az oldalra, akkor nem lesz gond a játékkal vagy éppen a kifizetéssel. Ha akarjuk, az engedély érvényességét validálhatjuk is a felügyelet honlapján.

Hogy lehet fiókot törölni?

Alapvetően fiók törlésére úgy önmagában nincs lehetőségünk. Ha zárolni vagy tényleg törölni szeretnénk egy felhasználói fiókot, akkor fel kell vennünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az élő chaten vagy e-mailen és az ügyfélszolgálatos kollégáktól kell kérelmeznünk a törlést esetleges zárolást.