100%-os, akár 40 ezer forintos bónusz + 120 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz

20Bet online bukméker bemutató 2023-re: bónuszok

Engedélyező hatóság

Curaçao, Ciprus és Kahnawake engedély

Létrehozás éve

2018

Üzemeltető

TechSolutions (CY) Group Limited

Engedélyszám

8048 / JAZ2017-067

Tartalom [Mutatás]

Miért megbízható bukméker a 20Bet?

 1. Megbízhatóság: az eléggé közismert, hogy a legfontosabb dolog az online sportfogadás világában a megbízhatóság, hogy jó helyre kerüljön a pénzünk és az adataink. A 20Bet ciprusi, curacaói és kahnawake engedélyek birtokában végzi tevékenységét, ami maximális megbízhatóságot jelent a magyar fogadók számára is.
 2. A pénzügyi lehetőségek teljeskörűek: egy olyan bukmékerről van szó, amelynél gond nélkül használhatunk bankkártyákat, e-pénztárcákat, de több kriptovalutát is a befizetéseinkhez és a kifizetéseinkhez is.
 3. VIP sportfogadás: a 20Bet sportfogadási oldalán versenyezhetünk akár más fogadókkal több millió forintos nyereményalapért, de résztvehetünk a 30 különböző VIP-szint felfedezésében is, amelyben a 30. szinten már 35 millió forintnyi bónuszpénz vár ránk.
 4. Számtalan fogadási esemény: a 20Betnél bődületes mennyiségű és választékú eseményre fogadhatunk, a népszerűbb sportoktól kezdve egészen az olyan sportágakig, mint a kabaddi, a futsal, a darts vagy éppen számtalan különféle esport
 5. Biztonság: nagyon sok régi motoros azért nem akar online sportfogadásra váltani, mert fél, hogy nem lesz jó helyen és biztonságban a pénze. Ez a veszély a 20Betnél nem fenyeget, hiszen egyrészt a megfelelő engedélyek biztosítják a megbízhatóságot, másrészt 128-bites SSL kommunikációval és fejlett tűzfallal védi az adatainkat és a pénzünket a platform.
 6. Ajánlatok: a piacvezetőnek is nevezhető üdvözlő bónusz mellett van a 20Betnél szombati újratöltési bónusz és akár sportfogadási játék is, ahol egy belső játék keretében fogadhatunk még sporteseményekre.

A 20Bet használatának előnyei és hátrányai

A 20Bet előnyei és hátrányai

Előnyök

Hátrányok

Nagyszerű promóciók és VIP program

Nincs befizetés nélküli bónusz/ingyenes fogadás

Számtalan fogadási esemény

Néha kisebb számú promóció

Kriptovalutás fizetési módok

Nincs telefonos ügyfélszolgálat

Mobil applikáció

 

Megbízhatóság és több engedély

 

Nem csak sok esemény, de sok piac is

 

A 20Bet regisztráció folyamata

 1. A jobb felső sarokban van a narancssárga Regisztracio feliratú gomb, kattintsunk rá!
 2. Megjelenik középen egy űrlap, itt kell kiválasztanunk, hogy a sportfogadási vagy a kaszinóbónuszt akarjuk igénybe venni, esetleg nem akarunk bónuszt. És itt kell megadnunk az országunkat, az e-mail címünket és a választott jelszavunkat.
 3. A következő lépésben jön a kiválasztott pénznem, a nevünk, a nemünk és a születési dátumunk. Ha ez megvan, léphetünk is tovább!
 4. A harmadik lapon már nincs sok hátra, adjuk meg a pontos lakcímünket, telefonszámunkat és elolvasás után fogadjuk el a felhasználási feltételeket. Az elolvasást mi erősen javasoljuk!

Az azonosítás folyamata

A törvényi előírásoknak megfelelően a 20Betnél is szükségünk van arra, hogy azonosítsuk magunkat a regisztráció után. Ez a feltétele annak, hogy fogadhassunk és pénzt fizethessünk ki a platformon. Igazából azt kérik tőlünk, hogy amit megadtunk adatokat, azokat igazoljuk!

 1. Első lépésként lépjünk be a profilunk alá és kezdjük el az Azonosítás (Verification) folyamatot a gombra való kattintással
 2. Készítsünk fotókat a személyi igazolványunkról, egy közüzemi számlánkról és egy bankszámlakivonatunkról, majd ezt töltsük fel képként. Nagyon fontos, hogy jó minőségű fotókra van szükség!
 3. Ezután várjunk egy kicsit, az ügyfélszolgálat vagy elfogadja az azonosítást vagy esetleg korrekciót kér, még az is előfordulhat, hogy videós azonosításra is szükség lehet. 

Népszerű sportok a fogadáshoz a 20Beten

Sport neve

Leírás

Labdarúgás

Az összes európai topliga mellett nemzetközi meccsek, és kevésbé ismert alsóbb osztályok meccsei is elérhetőek.

Kosárlabda

Itt van természetesen az NBA, mint a legnépszerűbb liga, de még magyar meccsekre is fogadhatunk időnként

Jégkorong

Van itt minden, orosz, svéd, svájci bajnoki meccsek, de fogadhatunk alacsonyabb osztályú meccsekre Németországból és az USA-ból is

Kézilabda

A magyar fogadók nagy örömére folyamatosan vannak kézilabda meccsek is különböző bajnokságokból vagy nemzetközi tornákról

Esportok a 20bet bukmékerénél

Érdekes módon más fogadóirodákkal ellentétben a 20Bet nem rendezte külön menüpontok alá az esportokat, ezeket név szerint fogjuk megtalálni a sportágak listájában. Aktuálisan a következő esportok elérhetőek:

 • Counter-strike
 • Dota2
 • FIFA
 • King of Glory
 • League of Legends
 • NBA

Minden egyes esporthoz el fogjuk érni szinte az összes aktuális esemény mérkőzéseit, vannak statisztikák és mindenhol tekintélyes számú piaccal fogunk találkozni, így például a Counter-strike esetén van mérkőzésre vonatkozó fogadási lehetőség, de vannak például térképszintű fogadási piacok is.

Virtuális sportok

Mi azt találtuk a 20Bet oldalán, hogy virtuális sportok nem érhetőek el állandó jelleggel fogadásra a platformon, eredményeket néha biztosít az oldal és néha fogadni is lehet, de nem kiemelten külön menüpont segítségével.

Előnyök
Applikáció
Üdvözlő bónusz 100%
Fizetési mód via Bitcoin, Litecoin, Dogecoin
Hátrányok
Telefonszám: Nuncs

A 20Beten elérhető fogadási típusok

A régen megszokottakkal ellentétben ma már bőven van más lehetőségünk is, mint szimplán egyetlen meccs győztesére fogadni. A 20Beten is elérhető nagyjából minden, ami jelenleg a fogadások piacán létezik:

 1. A legegyszerűbb és még mindig népszerű fogadási forma az egyes kötés, amikor szimplán megfogunk egy fogadási eseményt és egyetlen kimenetelére fogadunk, ami a győztes fogadása.
 2. Ennek kissé továbbfejlesztett változata az, amikor még mindig egyetlen eseményre fogadunk, de már speciális piacokra, így például hendikepes fogadással vagy gólszámos fogadással.
 3. Az összetett, avagy gyűjtőfogadások azok, amelyek a legnépszerűbbek napjainkban. Ilyenkor egyetlen szelvényre több mérkőzés és esemény kimenetelét tesszük fel megfogadásra. Így a szorzók együttesen számolódnak és jelentősen nagyobb nyereményt ígérnek, bár a kockázat is jelentősen meg fog így növekedni. Ezeknél a fogadásoknál lehet hendikepes, egyszerű vagy éppen pontszámos, gólszámos fogadás is egy szelvényen.
 4. A rendszerfogadások vagy kombinációs fogadások azok, amelyek esetén több eseményre fogadunk egy szelvényen, de még akkor is nyerhetünk, ha valamelyik esemény kimenetelét nem találjuk el. Például ilyen a Trixie, ahol három eseményt fogadunk meg egy szelvényen, de valamennyit még akkor is nyerhetünk, ha csak egyet találunk el.

Biztonságos fizetési módok

Fizetési mód

Minimum befizetés

Befizetés feldolgozása

Mastercard

3500 forint

Azonnali

Visa

3000 forint

Azonnali

Skrill

3500 forint

Azonnali

Neteller

3500 forint

Azonnali

iDebit

3500 forint

Azonnali

Webmoney

3500 forint

Azonnali

Interac

3500 forint

Azonnali

ecoPayz

3500 forint

Azonnali

Boleto

3500 forint

Azonnali

Bitcoin

3500 forint

Azonnali

Litecoin

3500 forint

Azonnali

Dogecoin

3500 forint

Azonnali

További e-pénztárca megoldások

3500 forint

Azonnali

Átlagos kifizetési idő fizetési módonként

Fizetési mód

Minimum kifizetés

Kifizetési idő (jóváhagyás függvényében)

Mastercard

3500 forint

3-5 nap

Visa

3000 forint

3-5 nap

Skrill

3500 forint

Maximum 1 óra

Neteller

3500 forint

Maximum 1 óra

iDebit

3500 forint

Maximum 1 óra

Webmoney

3500 forint

Maximum 1 óra

Interac

3500 forint

Maximum 1 óra

ecoPayz

3500 forint

Maximum 1 óra

Boleto

3500 forint

Maximum 1 óra

Bitcoin

3500 forint

Maximum 1 óra

Litecoin

3500 forint

Maximum 1 óra

Dogecoin

3500 forint

Maximum 1 óra

További e-pénztárca megoldások

3500 forint

Maximum 1 óra

Befizetés végrehajtása kriptovaluták segítségével

Manapság egyre népszerűbbnek számítanak a bukmékerek oldalain is a kriptovalutás fizetési módok, sőt, ma már léteznek specifikusan csak kriptovalutában utazó sportfogadási oldalak is. A 20Bet viszont ezeknél többet tud, hiszen a bankkártyás és e-pénztárcás fizetési megoldás mellett kínál kriptovalutás fizetési módokat is. Egy kriptovalutás befizetés nagyon könnyen végrehajtható:

 1. Először is mindenképpen szükségünk van egy saját kriptotárcára, ahol elérhető egyenlegünknek kell lennie valamelyik kriptoból, amit a 20Beten akarunk használni
 2. A 20Bet regisztráció után a profilunk alatt elérhető Befizetés menüpontot kell választanunk. Itt látni fogjuk a magyar fogadók számára elérhető összes fizetési módot, közte a kriptovalutákat is. Válasszuk ki azt, amelyikben befizetni kívánunk.
 3. Ekkor kapni fogunk egy kriptotárca címet, ide kell elküldenünk a saját kriptotárcánkból a befizetni kívánt összeget.
 4. A befizetési limiteket mindenképpen vegyük figyelembe, ha teljesítjük a erre vonatkozó feltételt és az azonosításunk is megtörtént, akkor nagyon gyorsan jóváírásra kerül az egyenleg a 20Bet fiókunkban.

A jelenleg elérhető kriptovaluták a platformon:

Fizetési mód

Minimum befizetés

Bitcoin

3500 forint

Litecoin

3500 forint

Dogecoin

3500 forint

A 20Bet sportfogadási és kaszinóbónuszai

Bónusz típusa

Mértéke

Minimum befizetés

Követelmények

Üdvözlő bónusz a kaszinóban

100%-os, akár 40 ezer forintos bónusz + 120 ingyenes pörgetés egy adott nyerőgépen

7000 forint

40-szeres

Második befizetés bónusza a kaszinóban

50%-os, akár 35 ezer forintos bónusz + 50 ingyenes pörgetés egy adott nyerőgépen

7000 forint

40-szeres

Pénteki feltöltési bónusz a kaszinóban

50%, akár 35 ezer forint + 50 ingyenes pörgetés egy adott nyerőgépen

7000 forint

40-szeres

VIP Program

30 szint, mind más promóciókkal és akciókkal

Nincs, gyakran kell játszani

N/A

Egyedi nyerőgépes promóciók a kaszinóban

Gyakori játék az adott sloton ingyenes pörgetést eredmény naponta és havonta

Egyetlen 300 forintos befizetés elég a részvételhez

N/A

Üdvözlő bónusz a bukmékernél

100%-os, akár 35 ezer forint értékű bónusz

3500 forint

Ötszörös

Szombati újratöltési bónusz a bukmékernél

100%-os, akár 35 ezer forint értékű bónusz

3500 forint

Ötszörös

Üdvözlő bónuszok

Ahogy a fenti táblázat is mutatja, a 20Bet komoly és bőkezű bónuszajánlatokkal várja a fogadókat és játékosokat a kaszinójában és a bukmékeri oldalán egyaránt:

 • A fő üdvözlő bónusz a kaszinóban 100%-os, akár negyvenezer forintos bónuszt is adhat 120 ingyenes pörgetés kíséretében az első befizetésünk után. De van a második befizetésre is üdvözlő bónuszajánlat.
 • A sportfogadási szekcióban a fő üdvözlő bónusz 100%-os, akár 35 ezer forintos összeg, ami piacvezetőnek számít a fogadási szektorban

Ingyenes pörgetések a 20Betnél

A 20Betnél nincs specifikus ingyenes pörgetési ajánlat, viszont számtalan más módon kaphatunk ilyen pörgetéseket:

 • Kaphatunk az üdvözlő bónusz részeként meghatározott nyerőgépeken
 • A pénteki feltöltéseinkhez is jár ingyenes pörgetés
 • Folyamatosak a szezonális vagy új nyerőgépekhez kapcsolódó ingyenes pörgetési ajánlatok is
 • A VIP programban szintenként különféle akciók keretében kaphatunk ilyen ingyenes játékokat a nyerőgépeken

Befizetés nélküli bónuszok

A 20Bet nem kínál befizetés nélküli bónuszokat minden játékos számára, ettől függetlenül érdemes figyelni a regisztrációnál megadott e-mail címünket, hátha előfordul ilyen promóció valamilyen alkalomból.

Cashback

A cashback azt teszi lehetővé, hogy a platformon elszenvedett veszteségeink egy részét visszakapjuk a kaszinótól/bukmékertől. A 20Betnél előfordult már ilyen akció, de a tesztünk során éppenséggel nem találkoztunk ilyen ajánlattal. 

A cashback bónusz egyébként elérhető sportfogadás vagy élő kaszinó vonatkozásában is, értelemszerűen más és más összegekről beszélünk, egy 10-15%-os cashback már kifejezetten jónak számít.

VIP program

VIP-szint

Szükséges pontszám

Jutalom

1

10

10 ingyenes pörgetés

2

25

10 ingyenes pörgetés

3

60

25 ingyenes pörgetés

4

100

50 ingyenes pörgetés

5

200

75 ingyenes pörgetés

6

350

100 ingyenes pörgetés

7

600

1700 HUF

8

1000

3500 HUF

9

1500

5200 HUF

10

2250

7000 HUF

11

3500

10500 HUF

12

5000

17000 HUF

13

7500

26000 HUF

14

10000

35000 HUF

15

13000

43000 HUF

16

15000

52000 HUF

17

20000

70000 HUF

18

30000

87000 HUF

19

50000

170000 HUF

20

80000

260000 HUF

21

125000

350000 HUF

22

175000

520000 HUF

23

250000

700000 HUF

24

350000

1050000 HUF

25

500000

1700000 HUF

26

700000

2600000 HUF

27

1000000

3500000 HUF

28

2500000

8700000 HUF

29

5000000

17000000 HUF

30

10000000

35000000 HUF

Egyértelmű és teljesíthető megjátszási követelmények

A 20Betnél a kaszinóban a piacon is teljesen elfogadhatónak számító 40-szeres megjátszási követelményt kell teljesítenünk a bónuszok kapcsán. Ez azt jelenti, hogy ennyiszer kell megpörgetnünk egy bónusz összegét ahhoz, hogy először kifizetést kezdeményezhessünk. A sportfogadási bónuszok vonatkozásában ötszörösen kell megfogadnunk a bónusz összegét meghatározott szorzókkal.

A nyeremények adózása

A 20Betnél egy magyar játékos Magyarországról legálisan játszhat, viszont mivel nem rendelkezik a platform engedéllyel hazánkban, így a sportfogadás és a kaszinó vonatkozásában is adófizetési kötelezettség vonatkozik a nyereményeinkre. Ez praktikusan azt jelenti, hogy minden megszerzett nyereményünk után egyéb jövedelemként adót kell fizetnünk. A sportfogadás tekintetében pedig fogadásonként kell elszámolnunk az adófizetési kötelezettséget, nem időszakonként.

Szoftverfejlesztők a 20Bet kaszinójában

Fejlesztő

Néhány játék a 20Bet kaszinójában a fejlesztőtől

1X2Gaming

Sparkling 777s, Medieval Mania, Whisker Jones, Asgard Warriors

Caleta

Bingo Gatinho, Halloween Keno, Samba, Rio de Janeiro

iSoftBet

Blackjack 21+3, Hot Spin Hot Link, Golden Gallina, Pyramide Pays

OnlyPlay

Lucky Clover, Limbo Cat, The Thimbles, Troll Dice

Red Tiger

Epic Treasure, Blazing Clusters, 1942: Sky Warriors, Dracula Awakening

A legnépszerűbb nyerőgépek a 20Beten

Slot neve

Fizető vonalak

RTP

Fejlesztő

Téma

Blue Panther

25

96.14%

Spinomenal

Dzsungeles

It's a Joker

5

96.00%

Felix Gaming

Retró

Wolf Gold

25

96.00%

Pragmatic Play

Állatos

Wild Santa

10-100

96.10%

Spinomenal

Karácsonyi

Dig Dig Digger

10

95.50%

BGAMING

Egyiptomi

Crystals Digger

1024

90.39%

Belatra

Gyémántos

Népszerű kaszinójátékok a platformon 

Élő kaszinó játék neve

Fejlesztő

Fontos tudnivalók

Infinite Blackjack

Evolution

Bármennyi játékos, négy mellékfogadás és alacsony tétek

Lightning Roulette

Evolution

Öt további szerencseszám kisorsolásra kerül a körök elején

Deal or No Deal

Evolution

75x-500x nyereményt tartalmazó bőröndök

Monopoly

Evolution

Monopoly témájú szerencsekerék

Immersive Roulette

Evolution

Különlegesen jó minőségű HD közvetítés

Tornák és versenyek a 20Betnél

Verseny neve

Nyereményalap

Feltételek

Arany sportfogadási bajnokság

5900 euró

50 euró feletti fogadások

Ezüst sportfogadási bajnokság

1655 euró

10 euró és 49.99 euró közti fogadások

Bronz sportfogadási bajnokság

755 euró

2 euró és 9.99 euró közötti fogadások

Elérhető progresszív jackpotok

Progresszív jackpotos játék neve

Fejlesztő

10 Burning Heart

egt

100 Cats

egt

10001 Nights

Red Tiger

27 Wins

egt

20 Super Stars

Belatra

40 Joker Staxx: 40 lines

Playson

40 Lucky King

egt

20 Joker Reels

egt

20 Burning Hot

egt

Mobil verzió a 20Betnél 

Applikáció

Elérhető

Letöltés módja

Android

Igen

Honlapról

Windows

Igen

Honlapról

iOS

Igen

App Store-ból néhány beállítás után

Le lehet tölteni a 20Bet appot mobilra?

A 20Bet nem csak a bónuszaiban vagy éppen az elérhető sportfogadási események kínálatában piacvezető, de abban is, hogy már elég régóta kínál natív mobilos applikációt Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobil készülékekre is. Természetesen ezek nélkül is lehet játszani és fogadni a 20Bet tökéletesen optimalizált mobil felületén, viszont a natív applikáció olyan opciókat kínál, mint a legjobb meccsekről vagy legjobb bónuszokról szóló automatikus értesítés, a villámgyors sebesség és az automatikus bejelentkezés.

20Bet Android készüléken

Android operációs rendszerrel rendelkező mobil készüléken is tökéletesen használható a 20Bet applikáció, függetlenül a képernyő méretétől vagy az eszköz típusától. A letöltéshez azonban nem tudjuk használni a Google áruházát, hiszen ott nem érhetőek el a valódi pénzes fogadásokat vagy kaszinójátékokat biztosító applikációk. Így a letöltés menete a következő:

 • Lépjünk be a 20Bet mobil böngészős felületén a Mobilalkalmazás menüpont alá és töltsük le az appot
 • Ha nem a mobil böngészős felületen léptünk be, hanem az asztali gépünkön, akkor mobillal olvassuk le a QR-kódot
 • A letöltés nagyon gyorsan megvalósul, ha mégsem indulna el, akkor lépjünk be a Beállítások menüpont alá
 • Itt meg kell róla győződnünk, hogy a külső forrásból származó applikációk letöltése és telepítése engedélyezett-e
 • A beállítás módosítása után újra próbálkozást követően a 20Bet mobil apk fájl gyorsan letöltődik és automatikusan települ is
 • Már használhatjuk is az applikációt belépésre, fogadásra, játékra!

Lehet iOS rendszeren is játszani a 20Bettel

Természetesen iOS operációs rendszeren is tökéletesen használható a 20Bet applikáció, így iPhone, iPad és iTouch készülékeken is. A letöltés viszont kissé komplikáltabb, mint az Android esetén:

 • Az App Store-ban alapból nem érhető el az applikáció, ahhoz, hogy letölthessük, módosítanunk kell az országbeállításunkat egy olyan országra, ahol az app elérhető az áruházból
 • Lépjünk be a Beállítások menüpont alá és keressük meg az Apple ID menüpontot
 • Kattintás után be tudunk lépni a mögötte lévő beállításokhoz, itt tudjuk átállítani az Ország/Régió beállítást Hollandiára vagy éppen Nigériára
 • Ha ezt megtettük, már tölthető is az App Store-ból az applikáció
 • Letöltés és telepítés után pedig gond nélkül visszaállítható a régiós beállítás a fenti lépések megismétlésével

Biztonság és szabályozás

A 20Bet bukmékerénél a biztonságot több tényező is garantálja, így: 

 1. Az engedély, amelyet a ciprusi, a curacaói és a kahnawake hatóság biztosít a platform számára
 2. A sportfogadási platformot és a kaszinójátékokat is a legmegbízhatóbb fejlesztők biztosítják
 3. Adatainkat megfelelő tűzfalakkal őrzött szerveren tárolják és nem adják ki külső félnek
 4. A játékosok, fogadók közötti összes kommunikációt 128-bites SSL titkosítás őrzi

Ügyféltámogatás a 20Bet bukmékerénél

Gyakran Ismételt Kérdések:

Az oldal alján lévő menüsor jobb oldalán

Telefonszám:

Nincs

Űrlap:

A Kapcsolat menüpont alatt

Panaszkezelés:

[email protected]

Élő chat

Kattintás a jobb sarokban lévő ikonra

E-mail

[email protected]

Gyakran Ismételt Kérdések

Vannak a 20Betnél promóciós kódok?

Az aktuális promóciók között mindig vannak olyan ajánlatok, amelyek csak bónuszkódok használatával érhetőek el, így például a 20Bet kaszinójában a második befizetési bónusz is csask promóciós kóddal vehető igénybe. Emellett rendszeresen kapnak az ügyfelek levélben vagy más módon bónuszkódokat és promóciós kódokat egyedi ajánlatokhoz, amelyek csak egy időszakra szólnak.

Letölthetek applikációt a 20Betnél mobilra?

Igen, a 20Bet ebből a szempontból teljeskörű kínálattal rendelkezik, hiszen mobilra tökéletesen optimalizált böngészős platformja van, viszont letölthetünk natív applikációt iOS és Android típusú készülékek vonatkozásában is. A letöltés egyszerű, az applikáció segítségével pedig számtalan plusz szolgáltatást vehetünk igénybe, mint az automatikus értesítéseket a legjobb meccsekről és ajánlatokról és az automatikus bejelentkezést.

Mennyi ideig tart kifizetést végrehajtani a 20Betnél?

Ez alapvetően attól függ, hogy milyen fizetési módot preferálunk. Hiszen például egy bankkártyás fizetési mód esetén a 20Bet hiába szeretné, nem fogja tudni feldolgozni a kifizetési igényünket azonnal, ez akár 3-5 napot is igénybe vehet. Viszont az e-pénztárcás fizetési módok esetén vagy a kriptovalutáknál a kifizetési igények feldolgozása nagyjából azonnali.

Mennyi a maximálisan kifizethető összeg a 20Betnél?

A maximálisan kifizethető összeg általánosságban naponta 4000 ezer eurónyi forint, hetente 10 ezer eurónyi forint, havonta pedig maximálisan 40 ezer eurónyi forint. De ezek a határértékek változhatnak annak tükrében, hogy milyen szinten vagyunk a VIP programban vagy mennyire vagyunk kiemelt ügyfelek. Mindenesetre érdemes a limiteket figyelembe venni, amikor nagyobb nyereményt szeretnénk kifizettetni.

Van a 20Betnél Cashout?

A cashout az a lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy egy adott mérkőzés befejeződése előtt már hozzájussunk a profitunkhoz vagy akár csökkentsük a veszteségünket. Nincs más dolgunk, mint a fogadás során a cashout opcióra kattintani, majd a bukméker által felkínált ajánlatról eldönteni, hogy elfogadjuk-e. Fontos tudni, hogy a cashoutban általában jóval kevesebb nyereményt kínál a bukméker, mintha végigvinnénk a fogadásunkat és úgy nyernénk.

Hogy tudom hitelesíteni a 20Bet fiókomat?

Szimplán regisztráció után menjünk be a profilunk alatt található hitelesítési menüpont alá. Itt kezdésként fel kell töltenünk néhány jó minőségű fényképet a személyazonosító okmányunkról, a bankszámlakivonatunkról vagy egy közüzemi számláról. A lényeg, hogy tudjuk igazolni a személyazonosságunkat (nevünket stb.), életkorunkat és azt a lakcímünket, amit a regisztráció során adtunk meg.

A 20Bet megbízható oldal fogadáshoz?

A 20Bet tökéletesen megbízható oldalnak számít fogadáshoz, hiszen számtalan tényező garantálja, hogy adataink vagy éppen pénzünk is megfelelő helyen van ezen a platformon. Erre garancia például a kommunikáció során használt 128-bites SSL kommunikáció és a szervereken használt tűzfalak. Továbbá a 20Bet garantálja, hogy nem adja ki adatainkat egyetlen külső félnek sem.

Milyenek a kifizetési limitek?

Ahogy arra a bemutatónkban már kitértünk, a minimum kifizethető összeg a 20Betnél 3500 forint. A maximálisan kifizethető összeg időszakonként változik, egy napon belül 4000 eurónyi forintot fizethetünk ki, egy héten 10 ezer eurónyi forint a limit, míg egy hónapon belül 40 ezer eurónyi nyeremény fizethető ki. Ahogy látható, elég szerencsésnek kell ehhez azért lenni.

Lezárhatom a fiókomat a 20Bet sportfogadási irodában?

Igen, természetesen, a 20Bet lehetőséget biztosít arra, hogy véglegesen vagy időlegesen felfüggesszük a fiókunkat a platformon. De emellett arra is van mód, hogy korlátozzuk a fiókunkat vagy a fogadásainkat egy időre Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy felvesszük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal e-mailben vagy élő chaten és ott kérelmezzük a kollégától a fiókunk felfüggesztését.

Elfelejtettem a 20Bet jelszavamat, mit tegyek?

Két opciónk van abban az esetben, ha a 20Bet jelszavunkat elfelejtettük. Egyrészt a Bejelentkezés menüpont alatt elérhető egy Elfelejtettem a jelszavam opció, amelynek segítségével e-mailben kaphatunk egy ideiglenes jelszót a regisztrációnál megadott e-mail címünkre. A másik opció az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel élő chaten vagy e-mailben.

Lehet panasszal élni a bukméker ellen?

Igen, ha panaszunk van, mindenképpen vegyük fel először a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ha nem sikerült megoldanunk a panaszunkat az ügyfélszolgálat segítségével, akkor írjunk a 20Bet panaszkezelési e-mail címére. Ha így sem sikerült a panaszunk végére jutnunk, akkor még a 20Betet felügyelő hatósághoz is fordulhatunk, bár erre nagyon ritkán van példa, az ügyfélszolgálat minden problémát képes megoldani.

Mi a minimum tét a 20Bet bukmékerénél?

A 20Bet minden fogadó számára megfelelő opció lehet, hiszen komoly összegek mellett nagyon alacsony összegekkel is fogadhatunk. Aktuálisan a legalacsonyabb tét, amivel fogadhatunk, 10 eurócent vagy 300 forint, ami egyébként nagyjából hasonló minden más fogadóirodánál is. Fontos tudni, hogy a tét nagysága meghatározza a nyereményünk vagy éppen a veszteségünk nagyságát is.