100%, akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés
Üdvözlő bónusz

Casinia kaszinó bemutató

Szabályozó hatóság

Curacaói Szerencsejáték Felügyelet

RTP és RNG Audit

Nem

Üzemeltető

Rabidi N.V.

Engedélyszám

8048/JAZ

Tartalom [Mutatás]

A Casinia kaszinó előnyei és hátrányai

Előnyök

Hátrányok

Támogató VIP program

Még mindig lehetne több játék

Rengeteg nyerőgépes játék

Nincs telefonos ügyfélszolgálat

Rengeteg különféle promóció

 

Jól kezelhető platform

 

Fizethetünk kriptovalutával is

 

A Casinia kaszinó regisztrációs folyamata

Ahogy a Casinia üzemeltetőjének más online kaszinóiban is tapasztalhatjuk, a regisztráció kifejezetten könnyű, átlátható és gyors folyamat. Nagyon rá sem kell készülnünk, hiszen mindössze csak a személyes adatainkat és a lakcímünket kell megadnunk, plusz néhány döntést kell meghoznunk. De nézzük is meg részletesen a folyamatot:

  • A főoldal jobb felső részén van egy Regisztráció feliratú gomb, erre kell kattintanunk az indításhoz!
  • A felugró űrlapon adjuk meg az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket, jelszavunkat, a teljes nevünket és a nemünket. Itt kell elfogadni a szabályzatokat is, amelyek elolvasását mi feltétlenül javasoljuk az elfogadásuk előtt! Ha megvagyunk, mehetünk a Következő lépés gombra kattintással tovább!
  • A következő űrlapon már egyébként be is fogjuk fejezni az egész folyamatot, hiszen itt kell megadnunk még a lakcímünket, a születési dátumunkat, a telefonszámunkat, az országunkat és a pénznemünket. Ha mindent megadtunk helyesen, akkor kattintsunk bátran a Teljesített feliratot viselő gombra és máris tagok lettünk a Casinia oldalán!

Fiók hitelesítése a Casinia oldalán

Hasonlóan mondjuk a Bizzo Casino oldalához, a Casinia online kaszinójában is elvárás az, hogy hitelesítsük a fiókunkat, mielőtt pénzügyi tranzakciókat hajtunk végre. Ez egyébként a mi védelmünkre létrejött KYC-szabályozás keretében történik, tehát ne érezzük kellemetlenségnek. Plusz az egész egyébként nagyon egyszerű és gyors folyamat, olyasmi, amit banki folyamatoknál is végre szoktunk hajtani.

A folyamat során igazából a személyes adatainkat és a lakcím adatainkat kell igazolnunk valamiféle dokumentummal. Ezeket a dokumentumokat a Casinia ügyfélszolgálatának kell elküldenünk.

  • A személyes adatainkat valamilyen fényképes személyazonosító igazolvánnyal tudjuk azonosítani, tehát mondjuk töltsünk fel egy scannelt változatot a személyi igazolványunkból vagy jogosítványunkból.
  • A lakcímünket pedig egy három hónapnál nem régebbi közüzemi számla vagy bankszámlakivonat scannelt, fotózott változatának feltöltésével tudjuk igazolni.

Progresszív jackpotok

Játék neve

Jackpot összege

Slot jellemzői

Rhino Blitz

Minden tét 0.99%-a megy a progresszív alapba

95.96%-os RTP értékkel rendelkező slot, 4096 különféle nyerővonallal és progresszív jackpottal

Temple of Wealth

Négy különböző típusú progresszív jackpot

Tele van rejtélyes extra szimbólumokkal, 6 ingyenes pörgetéses kör is elérhető

Speed Cash

Folyamatosan növekvő progresszív jackpot

94.12%-os RTP értékkel bíró Play N’GO slot, ami 1-2-3 coinnal is játszható

Golden Goal

Progresszív nyereményalapba megy a tét egy része

Igen izgalmas és különleges játékfelületet biztosít, közepes volatilitású slot

A jackpotos játékokat kereshetjük szolgáltató vagy név szerint is, de a legjobb keresési opció, ha simán a menüben a Jackpot feliratú gombra kattintunk. Itt pedig megtaláljuk a teljes kínálatot, és ami a legjobb, hogy az összes játék kipróbálható demó módban is, hogy megértsük a szabályokat már jó előre.

Biztonságos fizetési módok a Casinia platformján

A Casinia online kaszinója abba az egyre növekvő táborba tartozik most már, amelynél minden olyan fizetési mód elérhető, ami népszerűnek és ismertnek nevezhető napjainkban. Szerencsére a magyar játékosok sincsenek kizárva a lehetőségekből, szóval a következő fizetési módokat Magyarországról is igénybe lehet venni:

Fizetési mód

Befizetés minimum összege

Kifizetés minimum összege

Feldolgozás ideje

Mastercard

5000 forint

5000 forint

1-3 nap

Visa

5000 forint

5000 forint

1-3 nap

Maestro

5000 forint

5000 forint

1-3 nap

Neteller

3000 forint

3000 forint

Max. néhány óra

Skrill

3000 forint

3000 forint

Max. néhány óra

Paysafecard

3000 forint

-

Max. néhány óra

MiFinity

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

Bitcoin

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

Litecoin

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

Ethereum

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

Banki átutalás

-

4000 forint

5-7 nap

Ripple

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

EcoPayz

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

Interac

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

További e-pénztárcák

5000 forint

5000 forint

Max. néhány óra

A Casinia kaszinó bónuszai

A Casinia online kaszinó oldalán kifejezetten sok promóció érhető el a magyar játékosok számára, függetlenül attól, hogy egyébként a sportfogadási szekció vagy a kaszinó részleg játékait akarjuk főleg használni. Ezeket az ajánlatokat bármikor megtekinthetjük a promóciók menüpont alatt, de a következő kis táblázattal megpróbálunk a teljesség igénye nélkül bemutatni ajánlatokat a bónuszok közül:

Bónusz típusa

Mértéke

Minimum befizetés

Követelmények

Üdvözlő bónusz

100%, akár 150 ezer forint + 200 ingyenes pörgetés

3000 forint

35-szeres a pénzre és 40-szeres a pörgetésekre

Üdvözlő bónusz

200%, akár 15000 forint

4000 forint

35-szeres a pénzre és 40-szeres a pörgetésekre

Üdvözlő bónusz

15%-os cashback, akár 60 ezer forintig

4000 forint

35-szeres a pénzre és 40-szeres a pörgetésekre

Hétvégi bónusz

Akár 220 ezer forint és  50 ingyenes pörgetés

6000 forint

35-szeres a pénzre és 40-szeres a pörgetésekre

Heti 15% cashback

15%, akár 1 millió forintos cashback

Minimum 2000 forint cashback

Megadott VIP szinten kell állni

25% élő cashback

25%, akár  60 ezer forint

Minimum 2000 forint cashback

Élő kaszinós játék

Heti ingyenes pörgetések

50 ingyenes pörgetés

Minimum 6000 forint

40-szeres megjátszási követelmény

Casinia kaszinó ingyenes pörgetések

A Sportaza kaszinó vonatkozásában is elmondható az, amit most a Casinia platformjáról is leírhatunk: számtalan módon kaphatunk ingyenes pörgetéseket a kaszinóban. Már alapból rengeteg olyan játék van az oldalon, amelyeken belül nyerhetünk ingyenes pörgetéseket, de az üdvözlő bónuszok közül többhöz is kaphatunk ingyen pörgetéseket, ha egyébként teljesítjük a bónusz befizetési feltételeit.

De van külön akció arra is, hogy a heti befizetéseinket akár 50 ingyenes pörgetéssel is jutalmazhatja a platform.

Amit fontos kiemelni, hogy minden ingyenes pörgetési akció mellé tartoznak teljesítési követelmények, ezeket érdemes jó előre megismerni. Az ingyenes pörgetések pedig önmagukban kifejezetten ajánlott promóciók, hiszen ingyen pénzt kapunk kvázi, amellyel növelhetjük a nyerési esélyeinket. A pörgetéseket sokszor csak meghatározott gépeken játszhatjuk le, de vannak olyan ajánlatok is, amelyeket nagyjából bármelyik sloton.

Befizetés nélküli bónuszok

A Casinia online kaszinó platformja nem kínál rendszeresen befizetés nélküli bónuszokat. Ezek azok az ajánlatok, amelyek keretében úgy kaphatunk extra pénzt vagy ingyenes pörgetést az adott oldalon, hogy egyébként nem kell hozzá befizetést teljesítenünk. Ilyen ajánlatok keretében nem sok, 10-20 eurót vagy 10-20 ingyenes pörgetést szoktak kínálni a platformok. Figyeljük mindig az aktuális ajánlatokat, hogy kiszúrjuk ha éppen elérhető valami ilyesmi.

Cashback Fizetési bónuszok

A Cashback bónusz keretében az adott online kaszinó platformja az adott időszak során megtett veszteségeink vagy tétjeink bizonyos százalékát adja nekünk vissza. A Casinia oldalán van ilyen üdvözlő bónusz ajánlat, de emellett a rendszeres játékosok is élhetnek a heti élő kaszinós vagy normál kaszinós cashback ajánlatokkal. Ráadásul ezen bónuszok nagy előnye az is, hogy nincsen az így visszakapott pénzre már megjátszási követelmény – mondjuk érthető módon.

VIP program

A Casinia online kaszinó felületén a bal oldali menüpontban látható a VIP program menüje, ez elég egyértelműen leírja, hogy milyen lehetőségek várnak a hűséges és rendszeres játékosokra. Azt előre leírhatjuk, hogy kifejezetten vonzó ez a program, főleg azért, mert átlátható.

VIP szint

Cashback

Kifizetési limit

Földesúr

0%

2,1 millió forint

Báró

0%

3,2 millió forint

Herceg

5%

4 millió forint

Fejedelem

10%

5 millió forint

Császár

15%

6,5 millió forint

Tisztességes megjátszási követelmények

A bónuszokra vonatkozó követelmények azok a szabályok, amelyeket a Casinia platformján is mindenkinek ismernie kell, ha ilyen promóciókat szeretne igénybe venni. Ezen követelmények alapvetően a bónusz felhasználására vonatkoznak. Ide tartozik például az, hogy mennyi időnk van teljesíteni a feltételeket, meddig érvényes az ajánlat vagy éppen mennyi a minimális befizetés. A Casinia platformján az összes feltétel le van írva részletesen minden bónusz mellett. Ezeket részletesen olvassuk át.

A Casinia üdvözlő és egyéb bónuszai tekintetében a minimális befizetés általában 3-5 ezer forint között mozog, míg a bónusz extra pénzére a megjátszási követelmény 35-szörös, az ingyenes pörgetésekből származó nyereményekre pedig 40-szeres.

A szoftverfejlesztők

A Casinia online felülete pont olyan, mint mondjuk a Playamo kaszinója online, hiszen nagyszerű szűrési lehetőségeink vannak a játékokra. A legfontosabb, hogy szűrhetünk a szolgáltatókra. Ezek azok a cégek, amelyek játékokat fejlesztenek a Casinia számára. Sok tucat nagy fejlesztő mellett vannak itt kisebb startupok is, ami garancia arra, hogy mindig jönnek újabb és izgalmasabb játékok, de a régi klasszikusokat is tudjuk játszani. Néhány példa a fejlesztőkre és játékaikra:

Fejlesztő

Néhány az elérhető játékok közül

NetEnt

Dead or Alive, Gorilla Kingdom, Gonzo’s Quest, Narcos, Space Wars, StarBurst

Quickspin

Book of Duat, Ghost Glyph, High Street Heist, Golden Glyph, Slugger Time

Playtech

Monkey and Rat, Gold Pile Orangutan, Empire Treasures, Curse of Anubis

Playson

Imperial Fruits, Solar Temple, Fruity Crown, Solar Queen, Solar King

Merkur

El Torero, Gold Cup, Fire of Egypt, Centurio, Big Buck Bunny, Amazonia

Népszerű slotok a Casinia oldalán

A Casinia platformján a játékok számtalan további kategóriában szűrhetőek, nem csak a fejlesztők szerint. Így találhatunk itt Top játékok és Új játékok kategóriát, valamint a Népszerű játékok is külön szűrőben érhetőek el. De ami a legfontosabb, vannak asztali játékokra vonatkozó menüpontok és természetesen Nyerőgépes játékok is külön szűrhetőek. Ez azért is fontos, mert ezek a legnépszerűbb játékok minden online kaszinó felületén.

Nézzünk néhány népszerű slotot a Casinia kínálatából:

Slot neve

Fizető vonalak

RTP

Fejlesztő

Téma

100K Joker

5

95%

Gamevy

Klasszikus

Queen of Fire

25

96.1%

Spinomenal

Mitikus

Gummy Bears

243

96.5%

Felix Gaming

Gumimacis

Buffalo Trail

25

96.02%

BF Games

Állatos

9 Skulls of God

20

96.33%

Buck Stakes

Kalózos

Reactoonz

Clusters

96.2%

Play’n GO

Vicces

Népszerű asztali kaszinójátékok a Casinia oldalán

A Casinia online kaszinó a sok ezer nyerőgép mellett sok száz egyéb játékot kínál. Ezek asztali- és kártyajátékok az esetek nagy részében, de természetesen vannak itt extrább, „arcade” típusú játékok is. A játékok nagy része szoftveres, RNG eredménymeghatározással működik, azaz teljesen véletlenszerűen születnek az eredmények. A játékok többsége a jól ismert játékok típusa, tehát van itt bőségesen blackjack, baccarat, póker és rulett is, de ha szeretjük az érdekességeket, akkor próbáljuk ki a sic bo vagy éppen andar bahar kártyajátékait is.

Csak a csábítás kedvéért, a teljesség mindenféle igénye nélkül, olyan érdekességek vannak itt, mint a Roulette Diamond, a Red Queen Blackjack, a Caribbean Poker vagy éppen a Casino Stud Poker. És természetesen a szoftveres játékok mellett sok tucat élő asztalon is játszhatunk több kamerás közvetítéssel, profi osztók segítségével, ha az élő kaszinózás élményére várunk. A fejlesztők pedig az asztali játékok vonatkozásában is a jól ismert népszerű szolgáltatók.

Mobilos elérhetőség

Kezdjük is a legfontosabbal, ami a Casinia mobile app vonatkozásában felmerül: nem, sajnos a Casinia nem rendelkezik natív mobil applikációval egyetlen operációs rendszer esetén sem, de még manuálisan sem tudunk letölteni apk fájlt. Ezt azért vegyük figyelembe, szóval ha belefutunk egy ilyen letöltést kínáló oldalba, akkor óvatosan kezeljük a dolgot. Ettől függetlenül Android vagy éppen iOS operációs rendszerrel bíró, vagy akár Huawei készülékekkel is játszhatunk a Casinia oldalával.

A dízájn reszponzív, tehát bármilyen méretű képernyővel is nyitjuk meg az oldalt, szépen igazodni fog a felület és a gombok is megfelelően idomulnak a menükbe. Természetesen itt már érintéssel kell kezelnünk a dolgokat, de sok esetben ez egyébként jobb is, mint egérrel. Sőt, úgy tapasztaltuk tesztünkben, hogy mobilról még gyorsabb is a játék.

Applikáció

Elérhető

Letöltés módja

Android

Nincs

Nincs

iOS

Nincs

Nincs

Az ügyfelek segítsége a Casinia oldalán

GYIK

A megszokott alsó menüben található GYIK menüpont alatt

Telefon

Nincs

Élő chat:

A bal oldali menü alsó részén van egy Chat ikon. Éjjel-nappal írhatunk!

E-mail (24/7)

[email protected]

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Elérhető Magyarországon a Casinia oldala?

A Casinia oldalát Magyarországról mindenféle kerülőutak és blokkolás nélkül elérhetjük. Ez azt jelenti, hogy beírjuk a böngészőbe a címet és máris megnyílik a magyar nyelvre optimalizált felület. A regisztrációt is tudjuk magyar nyelven, forintban végrehajtani, szóval a magyar játékosok itt szívesen látottak.

Milyen megbízható fizetési módok érhetőek el az oldalon?

A Casinia oldalán az összes olyan fizetési mód elérhető, ami napjainkban ott van a köztudatban. Tehát használhatunk banki fizetési módokat, e-pénztárcákat, előre feltöltős kártyát, de számtalan kriptovalutát is. Az, hogy melyik ezek közül a legmegbízhatóbb, mindenki saját maga döntse el, de összességében a banki metódusok számítanak a legmegbízhatóbbnak.

Vannak üdvözlő bónuszok a Casiniánál?

Ez nem is kérdés, a Casinia online platformja három különféle kaszinós üdvözlő bónusz mellett sportfogadási üdvözlő bónuszt és számtalan egyéb promóciót is kínál a régi és az új játékosoknak. Ez pedig azért is jó, mert így mindenki meg fogja találni a maga számára kedvező bónuszt, akár sok tőkéje van, akár rövidtávon akar csak játszani.

Van Casinia mobil applikáció?

Nem. A Casinia online kaszinó nem rendelkezik mobil applikációval sem Android, sem iOS, sem Huawei operációs rendszer vonatkozásában sem. De ez nem visszatartó erő, a mobil böngészős verzió kifejezetten jól van optimalizálva, reszponzívan és jó performanciával nyílik meg mindenféle eszközökről.

Van élő osztós kaszinó a Casinia platformján?

Igen, az élő osztós játékokat a Casinia oldalán az Élő kaszinó menüpont alatt találjuk meg. Mindegyik élő osztós asztalnál kifejezetten profi osztók várnak minket, egyszerre három kamera is követi az eseményeket a stúdiókból, amelyek a világ minden táján találhatóak. És nem kell aggódni a hely miatt sem, biztosan lesz asztal majd, ahova le tudunk ülni.

Megbízható a Casinia?

A Casinia online kaszinója azért számít kifejezetten megbízhatónak, mert az üzemeltetője a jól ismert Rabidi N.V., amely a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett üzemelteti a platformot. Ez kifejezetten elismert engedélynek számít a kaszinók világában. Ráadásul a Casinia a technológia tekintetében is kifejezetten biztonságos megoldásokat használ.

Hogy törölhetjük magunkat a Casinia oldalán?

A Casinia oldalán elég sok mindent csak az ügyfélszolgálaton keresztül tudunk elintézni, így például azt is, hogy ha törölni szeretnénk magunkat. Írjunk egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak vagy lépjünk kapcsolatba valamelyik támogató kollégával élő chaten és kérjünk segítséget a felfüggesztés, zárolás vagy törlés elintézésében.