Presidance

Az október 2-i előadásunkra minden jegy elkelt, így a helyszínen már nem lesz értékesítés. A Millenáris Teátrum jegypénztárában csak az október 25-i előadásokra lehet majd jegyet vásárolni.

Kapunyitás: 19:00 Színházterem nyitása: 19:30

ELŐADÁSAINK

2009. október 2. 20:00 (péntek) Budapest, Millenáris Teátrum (teljes színházi előadás)

2009.október 4. (vasárnap)  19:45 – 20:00  Budapest, Roosevelt tér (Lánchíd pesti oldal)  Egészség Hídja

2009. október 25. 15:00 (vasárnap) Budapest, Millenáris Teátrum (teljes színházi előadás)

2009. október 25. 20:00 (vasárnap) Budapest, Millenáris Teátrum (teljes színházi előadás)

Nagy Tomi a Presidance társulatához csatlakozott

A NOX együttes énekes táncosa Nagy Tamás a Presidance társulatához csatlakozott. Tomi tudását és kapcsolatrendszerét , társ producerként és szakmai tanácsadóként kamatoztatja a társulatnál. A “nagy találkozásról” az ATV készített egy interjút, amelynek végén Vári Bertalan viharos táncszólója is megnézhető.  ATV

” Több mint figyelemre méltó társulat ” – MTV Napkelte

Az országos érdeklődésre való tekintettel a Presidance társulata meghívást kapott az MTV Napkelte c. műsorába, ahol egy rövid koreográfiát is bemutatott. Az óriási érdeklődésnek köszönhetően a közeljövőben számos médium meghívásának teszünk eleget.A riport megtekintése az alábbi linkre kattintva : MTV NAPKELTE.

CHRISTMAS NOW – KARÁCSONYI SHOWMŰSOR 45 PERCBEN

A Presidance társulatának 12 fős tánckara, zenészei és artistái közreműködéséval egy minden várakozást felülmúló, felejthetetlen karácsonyi darabbal készül. A közönség betekintést nyerhet egy nagy karácsonyi készülődésbe. A koreográfia végig kíséri a család tagjait a vásárlástól egészen az ünnepi vacsoráig, hol komoly, hol humoros formában. A közönség aktív résztvevője a darabnak. A műsor kimondottan a céges jellegű karácsonyi rendezvényekre készül, színházi premiere nem lesz.

PRESIDANCE ELŐADÁSOK ÚJ HELYSZÍNEN A MILLENÁRIS TEÁTRUMBAN

A 2009-2010-es színházi évadra a Presidance társulata új helyszínre a minden igényt kielégítő és legmagasabb színvonalon felszerelt Millenáris Teátrumba költözik. A 750 főt befogadni képes színház 19 méteres belmagasságú és a legmodernebb hang- illetve audiótechnikával felszerelt.

HUNGARYTHM 2.0 – FELÚJÍTOTT VÁLTOZAT CSAK A MILLENÁRIS TEÁTRUMBAN

Új dramaturgia, új koreográfia, új szerepek, több látvány, s még az eddiginél is nagyobb hangulat.
Ezek jellemzik a Hungarythm című darabunk felújított változatát. További részletek az előadás alatt/után!

CASTING/VÁLOGATÁS

A Presidance társulata a soron következő színházi darabjainak létrehozásához kiemelkedő adottságokkal rendelkező női táncművészeket keres. A teljes alakos fotóval és motivációs levéllel ellátott önéletrajzokat a [email protected] címre várjuk szeptember 22-ig.

ORSZÁGOS TURNÉ

A Presidance társulata a nyár folyamán a rendkívüli érdeklődésnek köszönhetően egy 20 állomásból álló országos turnén vett részt. A meghívásoknak köszönhetően fesztiválokon és egyéb városi rendezvényeken élvezhettük a teltházas nézőterek közönségének vastapsát. Köszönjük!

A győzelem élményét minden szerencsevadász átérezte már az életében, legyen az akár egy diadalos pókerparti vagy egy szerencsés cédula. Noha régen mindezért kilóméteres utakat meg kellett tennünk, ma már a gép elől se kell felállnunk, hogy nagyokat nyerjünk egy online fogadóirodák. Az Online Kaszinó Játékok mindenkihez eljuttatja az internetes szerencsejátékok által kínált hatalmas bónuszokat. Szakszerű elemzéseink nem csak nagy hírű kaszinókat, de kevésbé ismert, ám fantasztikus platformok, mint a 22Bet bónuszait is bemutatja.