100%-os befizetési bónusz max
Üdvözlő bónusz

Bwin értékelés 2023: sportfogadási bónuszok bónuszkódok

Szabályozó szervezet

Máltai Szerencsejáték Hatóság

Minimum befizetés

1.700 Ft

Üzemeltető

Electraworks Europe Limited

Engedély száma

MGA/CRP/688/2019

Alapítás éve

1997

Tartalom [Mutatás]

Miért számít megbízható választásnak a bwin a sportfogadáshoz?

A bwin az egyik legrégebbi és leginkább megbízhatónak számító online szerencsejáték oldal. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért számít jó választásnak az online sportfogadásokhoz és kaszinó játékokhoz.

 • Engedély – A bwin oldalát az egyik legszigorúbb szerencsejáték hatóság engedélyezte. Ez pedig nem más, mint a Máltai Szerencsejáték hatóság. Ez már önmagában is elég jó garancia a megbízható működésre.
 • Fizetési módok – A bwin minden népszerű fizetési módot biztosít a játékosoknak ahhoz, hogy pénzt helyezzenek el a számlára.
 • Gyors átfutási idő a kifizetéseknél – Bár ez a szolgálató mindössze egyféle kifizetési módot biztosít jelenleg, arra figyelt, hogy az ezzel történő kifizetések rendkívül gyorsak legyenek.
 • Széles választék a sportokból – A bwin hihetelenül széles választékkal rendelkezik a fogadható sportok terén.
 • Biztonság – Mint az egyik legmegbízhatóbbnak tartott sportfogadási iroda rengeteg tesz azért, hogy a játékosok biztonságos körülmények között használhassák az oldal szolgáltatásait.
 • Széles bónusz  választék– A bwin odalán a bónuszokban sincs hiány. Az új játékosokat üdvözlő bónusz várja. A visszatérő felhasználók pedig további promóciókat igényelhetnek.

A Bwin pozitívumai és negatívumai

Az alábbiakban azt foglaljuk össze, hogy a bwin milyen előnyökkel rendelkezik. Emellett azt is bemutatjuk, hogy milyen hátrányos tulajdonságai vannak.

Előnyök

Hátrányok

Széles körű sport választék

Kevés kifizetési lehetőség választható

Az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató

Alacsony összegű bónuszok

Nagyon jól működő mobil app

 

Versenyképes szorzók

 

Hogyan regisztrálhatsz a Bwin oldalán?

A Bwin számla regisztrálása egy roppant egyszerű folyamat. A számla regisztrálása mindössze néhány percet vesz igénybe. A bwin számla megnyitásának a lépései a következők:

 • Nyisd meg a fogadóiroda honlapján, és kattints a főoldalon a jobb felső sarokban található „Regisztráljon most!” gombra, amelyet sárgával is kiemeltek.
 • Amikor megnyílik a felugró ablak, írd be az e-mail címed és a neved a mezőkbe.
 • Hozzon létre egy felhasználói azonosítót, majd adja meg a jelszavát. Itt lehetőséged lesz arra is, hogy beállítsd a pénznemedet és a születési dátumodat.
 • Add meg a címét a mobilszámával együtt.
 • Kattints a "Fiók létrehozása" gombra, majd várd meg, amíg a folyamat befejeződik.

Hogyan tudod hitelesíteni a bwin felhasználói fiókod?

Az ellenőrzési folyamat a fiók regisztrálásakor kezdődik. Addig nem férhetsz hozzá a fiókodhoz, amíg nem végeztél a hitelesítési folyamattal. Ehhez két dokumentumot kell elküldened. Az elsőnek a lakcímet, a másodiknak pedig a személyazonossági igazolványodat kell igazolnia.

Az alternatív dokumentumok közé tartoznak az útlevelek, a nemzeti személyazonosító igazolványok, a közüzemi számlák és a bankszámlakivonatok.

Melyek a legnépszerűbb sportok a bwin oldalán?

A legnépszerűbb sportágak ezen a sportfogadási oldalon sem okozhatnak meglepetést. Megtalálható közöttük a kosárlabda, a foci, a kézilabda és a tenisz, amelyek továbbra is a népszerűségi listákat vezetik. Emellett számos más sportág is elérhető, mint például a futsal, a darts, a küzdősportok stb. A bwin által kínált egyéb ritka sportágak közé tartozik többek között a triatlon, a biatlon, a torna, a sakk, az úszás, a strandfoci és a tollaslabda. Az alábbiakban a fogadók körében a legnépszerűbb sportágakat mutatjuk be röviden.

Sport

Leírás

Labdarúgás

A foci természetesen nem hiányozhat a bwin kínálatából. Megtalálható a kínálatban a magyar bajnokság, emellett pedig világszerte fogadhatunk különböző ligák eseményeire.

Kosárlabda

Bár a kosárlabda leginkább az észak-amerikai kontinensen népszerű sportág, az európai és a magyar sportfogadók körépben mégis a legkedveltebbek között van fogadás szempontjából.

Kézilabda

A kézilabda egy méltán népszerű sportág hazánkban, hiszen nem egyszer előfordul, hogy a szurkolók a hazai csapatok győzelmére fogadhatnak.

Tenisz

A tenisz egy egyre népszerűbb szabadidős sportág, így ennek megfelelően a sportfogadásokban is a népszerűségi listák elején található meg.

Röplabda

Meglepő módon a röplabda szintén a legnépszerűbb játékok között található, ami annak köszönhető, hogy egy nagyon látványos sportág.

Milyen e-sportokra lehet fogadni a bwin oldalán?

A bwin e-sport fogadások a játékosok által kedvelt összes izgalmas versenyre kiterjednek. Ha tehát e-sportokra szeretnél fogadni, itt jó helyen jársz. A bwin e-sport fogadási kínálatában a következők találhatóak meg:

 • Home,
 • CS: GO,
 • Dota,
 • League of Legends,
 • Overwatch,
 • Rainbow 6,
 • KOG,
 • Fifa,
 • NBA,
 • Matches,
 • Outrights.

Milyen virtuális sportokkal játszhatsz a Bwin oldalán?

A Bwin virtuális sport kínálatában számos mérkőzés és verseny található, amelyek a világ legnépszerűbb versenyeit és bajnokságait mintázzák. A legtöbb bukmékertől eltérően a Bwin virtuális sportportál nem a sportfogadásba ágyazva működik. Ehelyett különálló szekcióként van elkülönítve, ami valószínűleg arról tanúskodik, hogy a Bwin mennyire komolyan veszi ezt a fogadási piacot.

A főoldal főoldalán a virtuális sportok fül a többi fogadási szekció, például a kaszinó és a sportfogadás mellett található. A Bwin virtuális futballt, virtuális teniszt, virtuális lóversenyeket, virtuális agarakat, virtuális gyorsulási pályát, virtuális vágtát és még egy virtuális velodromot is kínál a kerékpárversenyekhez.

A bwin által kínált fogadási típusok

A bwin sportfogadási szekciója különböző fogadási lehetőségeket kínál, így biztosan minden mérkőzésre tudsz fogadni. A fogadási típusok között többek között a következők találhatóak meg:

 • Végeredmény – Ebben az esetben arra fogadhatsz, hogy mi lesz a mérkőzés végső eredménye
 • Félidei eredmény – Itt, ahogy a neve is mutatja, a félidei eredményre tippelhetsz.
 • Kapott gólok – Ezzel a fogadással arra tippelhetsz, hogy egy-egy csapat hány gólt fog kapni a mérkőzés során.

A befizetések biztonsága fontos a bwin oldalán

A bwin oldalán minden fontos fizetési mód elérhető. Ha szeretnéd, választhatod a bankkártyát, a banki utalást, vagy éppen az e-pénztárcákat. Azt azonban vedd figyelembe, hogy az utóbbiak nagy része esetében a bwin egy kisebb díjat számít fel. A befizetési módok legfontosabb jellemzőit a következő táblázat tartalmazza:

Fizetési rendszer

Min – Max befizetés

Átfutási idő

Befizetési díj

Visa / Mastercard

3.700 – 3.700.000

Azonnal

0%

Paysafecard

3.700 – 370.000

Azonnal

0%

Neteller

3.700 – 9.200.000

Azonnal

4,9%

Skrill

3.700 – 9.200.000

Azonnal

4,9%

Skrill 1-tap

3.700 – 9.200.000

Azonnal

4,9%

Fast Bank Transfer

1.700 – 195.000

Azonnal

0%

Apple Pay

2.000 – 1.100.000

Azonnal

0%

Gyors bwin kifizetések

Sok más oldalhoz hasonlóan a bwin is mindössze egyetlen kifizetési módot kínál a játékosoknak. Az ehhez tartozó limitek azonban kedvezőek, és nem tart sokáig, hogy megkapd a pénzed. A bwin oldalán a következő kifizetési mód áll rendelkezésre:

Fizetési rendszer

Min – Max befizetés

Átfutási idő

Befizetési díj

Visa / Mastercard

-

-

-

Paysafecard

-

-

-

Neteller

-

-

-

Skrill

-

-

-

Skrill 1-tap

-

-

-

Fast Bank Transfer

3.000– 15.000.000

24 órán belül

0%

Apple Pay

-

-

-

Lehetséges-e kriptovalutákkal fizetni az oldalon?

A bwin jelenleg nem teszi lehetővé, hogy kriptovaluták használatával intézd az oldalon a pénzügyi tranzakciókat. A fizetéseket csak a fent felsorolt módok valamelyikével teljesítheted.

A Bwin által kínál bónuszok

Bónusz

Szekció

Részletek

Minimális befizetés

Megforgatási követelmény

Üdvözlő bónusz

Sportfogdás

100%-os befizetési bónusz max. 20.000 Ft értékben

3.000

5X

Combi+

Sportfogdás

Kombi fogadás esetén jobb szorzókat ajánl a szolgáltató

N/A

N/A

Üdvözlő ajánlat

Kaszinó

100%-os befizetési bónusz legfeljebb 50.000 Ft összegben

3.000

20X

Kaszinó versenyek

Kaszinó

Helyezéstől függő jutalom

N/A

N/A

Blackjack jutalom

Kaszinó

Az Elevation blackjack asztalnál akár 300.000 Ft-ot is nyerhetsz

N/A

N/A

A bwin oldalán igényelhető üdvözlő bónuszok

A bwin kétféle üdvözlő bónuszt kínál az új felhasználók számára, egyet a sportfogadási részlegen, egyet pedig a kaszinó játékokhoz.

 • Sportfogadási üdvözlő bónusz, amellyel egy 100%-os bónuszt kaphatsz. A bónusz összege maximum 20.000 Ft lehet.
 • Kaszinó üdvözlő bónusz, amelynek keretében szintén egy 100%-os bónuszra lehetsz jogosult, amely akár az 50.000 Ft-ot is elérheti.

Ingyenes pörgetések a bwin oldalán

A bwin oldalán az üdvözlő bónusz részeként jelenleg nem kínálnak ingyenes pörgetéseket, sőt, ez az opció más bónuszok esetében sem érhető el. Ez a szolgáltató azonban gyakran küld különböző ajánlatokat a tagoknak e-mailben, ezek között pedig elő szokott fordulni, hogy ingyenes pörgetéseket kaphatsz.

Bwin bónuszkódok

Jelenleg a bwin bónuszaihoz nem érhető el bónuszkód, és nem is szükséges használni. Amennyiben a későbbiekben olyan ajánlat lesz elérhető az oldalon, amelyhez szükséges a kód használata, akkor a bwin erről tájékoztatni fog az oldalán.

Bwin cashback kifizetések

A bwin oldalán nyilvános cashback bónuszok sem találhatóak meg jelenleg. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az e-mail kiküldött ajánlatok sem tartalmaznak ilyen lehetőséget. Ha ilyen bónusz érdekel, akkor mindenképpen kövesd figyelemmel a szolgáltatótól érkező e-maileket.

VIP promóciók és hűségprogram

A bwin sem a sportfogadási, sem a kaszinó játékosok számára nem kínál semmilyen hűségprogramot vagy VIP programot. Ez a lehetőség kizárólag azok számára érhető el, akik a bwin póker szekciójában regisztrálnak és játszanak.

Tisztességes fogadási feltételek

A bwin oldalán rendkívül kedvező megforgatási követelményekkel találkozhatsz, amelyek bőven az átlag alatt vannak. Emellett a többi feltétel is kedvezőnek számít az oldalon. Ezeket ráadásul minden ajánlat esetében egyértelműen és átláthatóan közzé is teszik.

Adózás a nyeremények után

Abban az esetben, ha külföldi engedéllyel rendelkező online szerencsejáték oldalon játszol, és nyereményt érsz el, akkor ez után az összeg után adót kell fizetni. Így van ez a bwin oldalán elért nyereményekkel is.

Összefoglaló a bwin kaszinóról

A bwin kaszinó rengeteg játékot kínált köztük néhány nagyszerű nyerőgépet a legjobb szolgáltatók közül, valamint klasszikus asztali játékokat, jackpot játékokat, videópókert, élő kaszinójátékokat és még sok mást. Saját külön pókerterme is van,ami nagyszerű, ha nagy pókerrajongó vagy.

Ezeket külön menüpontokba rendezve találhatod meg, így könnyebben tudsz keresgélni az oldalon. Így, ha például csak nyerőgépek érdekelnek, akkor ebben a szekcióban keresgélhetsz a neked megfelelő játékok között. Ugyanez igaz akkor is, ha az asztali, vagy éppen az élő kaszinó játékok érdekelnek.

A bwin oldalán megtalálható szoftver szolgáltatók

Az online kaszinókban kínált játékszolgáltatások minőségének egyik legfontosabb meghatározó tényezője a szoftverszolgáltató, amellyel együttműködnek. A piaci trendek azt mutatják, hogy a játékosok előnyben részesítik azokat az online kaszinókat, amelyekben több szoftverszolgáltató koktélja működik, szemben az egyetlen fejlesztővel működő kaszinókkal. Ilyen megközelítést alkalmaz a Bwin online kaszinó is.

Itt olyan fejlesztők termékeit találod, mint a Play 'n Go, Yggdrasil, Microgaming, NetEnt, I.G.T. és iSoftBet. Ezeken a más, harmadik féltől származó fejlesztők mellett a Bwin saját fejlesztésű, saját fejlesztésű szoftverekre épülő online kaszinójátékokkal is előállt. Ez a kiegészítés extra luxust nyújt, hiszen exkluzív tartalmakhoz juthatsz

A bwin oldalán többek között a következő fejlesztők játékait találhatod meg:

Fejlesztő

Elérhető játékok

Microgaming

Thunderstruck II, Mega Moolah, Immortal Romance, Chicago Gold, Hyper Strike

Quickspin

Sticky Bandits, Sakura Fortune, Nero’s Fortune, Arcane Gems, Diamond Duke

NetEnt

Starburst, Wild Wild West, Gonzo’s Quest, Reel Rush, Twin Spin

Red Tiger Gaming

Narcos, Primate King, Night Roller, Atlantis, Reel Keeper

Pragmatic Play

Wolf Gold, Big Bass Bonanza, Fruit Party, Sweet Bonanza, Mustang Gold

Népszerű nyerőgépek a bwin kaszinóban

Az alábbiakban bemutatunk néhányat a bwin oldalán található népszerű nyerőgépek közül:

Nyerőgép

Téma

Fejlesztő

RTP

Tárcsák

Nyerővonalak

Wolf Gold

Állatok

Pragmatic Play

96,01%

5

25

Starburst

Drágakövek

Netent

96,1%

5

10

Sakura Fortune

Ázsia

Quickspin

96,6%

5

40

Mega Moolah

Vadvilág

Microgaming

88,92%

5

25

Primate King

Állatok

Red Tiger Gaming

96%

5

30

Népszerű asztali játékok a bwin kínálatában

A bwin oldalán elérhetőek a népszerű asztali játékok is, többek között a következők:

Asztali játék

RTP

Baccarat Controlled Squeeze

98,94%

Premium Blackjack

99,58%

Classic Roulette

97.5%

Versenyek a Bwin kaszinó oldalán

A bwin kaszinóversenyek gyors tempójú akciót hoznak a legjobb játékok óriási választékában, és esélyt adnak arra, hogy a nap folyamán ingyenes pörgetéseket és készpénzes nyereményeket nyerj.

Ehhez csak csatlakozni kell bármelyik aktív versenyhez, és játszani a kiválasztott játékkal, hogy elkezdhess pontokat gyűjteni. Minden nap több száz ingyenes pörgetés és több ezer készpénzes nyeremény vár rád. Emellett figyelj arra, hogy ne szalaszd el a fő versenyt, ez büszkélkedhet ugyani sa nap legnagyobb nyereményalapjával.

Elérhető jackpot nyerőgépek

A bwin kaszinó egyik fénypontja a jackpot nyerőgépek hatalmas választéka közel háromszáz játékkal. Ez jóval túlmutat a szokásos Mega Moolah és Hall of Gods játékokon, sőt még a Fluffy Favourites Mega Jackpot játékon is.

A Bwin oldalán teljes hozzáférést kapsz a Playtech prémium jackpot játékaihoz. Ide tartozik a Kingdoms Rise és Age of the Gods sorozat, valamint a képregényes jackpotok, mint a Justice League és a Batman.

A bwin oldalának mobilos használhatósága

A Bwin egyike azon oldalaknak, amelyek az egyik legjobb mobilverzióval rendelkeznek, amely minden szolgáltatást közvetlenül a telefon böngészőjén keresztül kínál. A bukméker mobil ajánlatai nem korlátozódnak csak a mobil oldalra, hiszen a Bwin szinte minden egyes szekciójukhoz rendelkezik alkalmazásokkal. Az oldalon letöltheted a mobilalkalmazást a Sport szekcióhoz, valamint a póker és a kaszinó játékokhoz.

 Android APK:

 Iphone/Ipad:

Elérhető

Elérhető

Van letölthető alkalmazása a bwinnek?

A bwin mindhárom szekciójához kínál mobil alkalmazást, a következők szerint:

 • Mobil alkalmazás sportfogadáshoz – letölthető alkalmazás Android és iOS készülékekre!
 • Kaszinó alkalmazás - Letölthető közvetlenül az oldalról is elérhető a böngészőben, valamint alkalmazás formájában is.
 • Póker alkalmazás - Android .apk közvetlenül a Bwin oldaláról tölthető le, az iOS-re készült alkalmazás pedig az AppStore-ban érhető el.

Hogyan lehet letölteni Bwin Android alkalmazását?

Az Android-felhasználóknak az alkalmazás letöltéséhez fel kell keresniük a weboldalt. Az alkalmazás letöltése előtt az Android-felhasználóknak meg kell változtatniuk egy bizonyos beállítást a telefonjukon. Kövesd az alábbi lépéseket ennek a beállításnak a megváltoztatásához:

Beállítások > Biztonság > Ismeretlen források > OK.

Amint megváltoztattad ezt a beállítást, folytathatod az alkalmazás letöltését.

Hogyan telepítheted Bwin iOS alkalmazását?

Az iPhone alkalmazást az App Store-ból tudod letölteni. Ebben az esetben semmilyen beállítás megváltoztatása nem szükséges. A teendőd mindössze annyi, hogy rákattintasz az alkalmazásra, majd jóváhagyod a telepítést.

A bwin által kínált biztonság és a szolgáltató engedélye

Természetesen az engedélyezés és a tanúsítás két nagyon fontos kritérium a szolgáltató kiválasztásakor, mivel sokat elárulnak a vállalat megbízhatóságáról és megbízhatóságáról. Ezt a kaszinóoldalt a jó hírű Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte.

Emellett a játékosok észrevehetik, hogy az eredmények kiadásáért felelős RNG-t az iTech Labs és az eCOGRA, független ellenőrök rendszeresen tesztelik. Ez azt jelenti, hogy minden eredmény garantáltan véletlenszerű és kiszámíthatatlan.

A biztonság a bwin Casino egy újabb olyan aspektusa, amely dicséretet érdemel. Az üzemeltető a Visa & MasterCard SecureCode által ellenőrzött 3D Secure protokollt és SSL titkosítást használ. Emellett a játékosok észrevehetik a VeriSign jóváhagyási pecsétet, így nem kell aggódniuk a biztonságuk miatt, miközben a weboldalon játszanak.

Ügygélszolgálat a bwin oldalán

A bwin oldalán egy kiválóan működő ügyfélszolgálat található. Ha valamilyen kérdésed merül fel, akkor először a Gyakran Ismételt Kérdések szekcióba jutsz. Ha itt nem találsz választ a kérdésedre, akkor átirányítanak az ügyfélszolgálatra, ahol élő chaten és e-mailen teheted fel a kérdéseidet.

Élő chat:

24/7

E-mail:

kapcsolati űrlap

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges promóciós kódot használni a bwin oldalán?

Jelenleg a bwin oldalán egyik bónusz és ajánlat igénylése esetén sem szükséges a promóciós kód használata. Ugyanez igaz az üdvözlő bónusz ajánlatra is. Promóciós kódra sem a sportfogadási, sem kaszinó szekcióban kínált üdvözlő bónusz igénylése esetében nincs szükség. Előfordulhat azonban, hogy a későbbiekben a szolgálató kéri majd bónuszkódok használatát, erről azonban az oldalon tájékoztatni fog.

Rendelkezik a bwin letölthető mobil alkalmazással?

Igen, ráadásul a bwin által készített alkalmazásokat az egyik legjobbnak tartják a piacon. Az alkalmazás Android és iOS eszközökre is letölthető. A legjobb az egészben pedig az, hogy ezek az alkalmazások ugyanazt a szolgáltatást nyújtják, mint a hagyományos weboldal. Ha pedig nem szeretnél semmilyen applikációt letölteni, akkor használhatod a szolgáltató mobil oldalát is.

Mennyi idő alatt érkezik meg a bwin oldalán nyert összeg a számlámra?

A bwin figyelt arra, hogy a kifizetések minél gyorsabban megtörténjenek. Éppen ezért olyan pénzügyi szolgáltatót választott a kifizetések intézéséhez, amelyik nagyon gyorsan, néhány órán belül elutalja az összeget. Emellett természetesen az is időbe telik, hogy a szolgáltató jóváhagyja a kifizetési kérelmet. A bwin azonban igyekszik ezt a folyamatot is felgyorsítani.

Mekkora összeg kifizetését kérhetem maximum a bwin oldalán?

A bwin rendkívül nagylelkű a kifizetési limitek esetében. Ezen az oldalon ugyanis akár 15 millió forint kifizetését is kérheted, ha olyan szerencsés vagy, hogy ekkora összeget nyertél. Az egyetlen hátrány, hogy ezt mindössze egyetlen fizetési móddal teheted meg ezen az oldalon. Cserébe rendkívül gyorsan megjelenhet a számládon a nyereményként kifizetett összeg.

Kínál cashout funkciót a bwin?

A cashout funkció ma már nem hiányozhat egyetlen jobb online sportfogadási iroda kínálatából sem. Így természetesen ez a funkció a bwin oldalán is elérhető. A cashouttal lehetővé válik, hogy a mérkőzés vége előtt lezárd a fogadásod, és kivedd nyereményed. Ezzel lehetőséged van arra, hogy csökkentsd az esetleges veszteségeket.

Hogyan lehet hitelesíteni a felhasználói fiókot a bwin oldalán?

A felhasználói fiók hitelesítése minden online szerencsejáték oldalon kötelező. Ez alól a bwin sem kivétel. Ahhoz, hogy hitelesíthesd a fiókod, nem kell mást tenned, mint hogy felkeresed a felhasználói fiókodban a profilodat. Itt lesz egy olyan menüpont, ahová feltöltheted a bwin által kért, lakcímet és személyazonosságot igazoló iratokat.

Mennyire biztonságos a bwin oldalán játszani?

A bwin az egyik leginkább biztonságosnak tartott online szerencsejáték oldal. Ezt egyrészt annak köszönheti, hogy rendkívül régen működik. Emellett a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte. A szolgáltató azonban ezen kívül is rengeteget tesz azért, hogy játékosok személyes és pénzügyi adatai a lehető legnagyobb biztonságban legyenek akkor, amikor ezen az oldalon játszanak.

Mennyire számít megbízhatónak a bwin?

Ez a szolgáltató rendkívül megbízhatónak számít. Egyrészt jelzi ezt a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélye. Másrészt nagy hangsúlyt helyez arra, hogy az oldalon megtalálható játékok megfelelően és tisztességesen működjenek. Ennek érdekében számos külső szervezettel működik együtt, amelyek folyamatosan ellenőrzik és auditálják a bwin működését.

Mekkora a legkisebb és a legnagyobb kifizethető összeg az odalon?

A bwin rendkívül kedvező limiteket határozott meg a nyeremények kifizetéséhez. A legkisebb kifizethető összeg 3.000 Ft. A legnagyobb összeg pedig, aminek a kifizetését kérheted, 15 millió forint. Ez rendkívül magasnak számít az online szerencsejáték piacon. Az egyetlen dolog, amit ezzel kapcsolatban meg kell említenünk az az, hogy ehhez mindössze egyetlen kifizetési módot választhatsz.

Hogyan lehet törölni a felhasználói fiókot a Bwin oldalán?

Abban az esetben, ha úgy döntesz, hogy nem szeretnél a továbbiakban a bwin oldalán játszani, és meg szeretnéd szüntetni a felhasználói fiókod, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy ezzel a kéréssel felkeresed az ügyfélszolgálatot. Ott mindenben segíteni fognak, kezdve azzal, hogy mi fiók megszüntetésének a részletes menete, illetve azt is elmondják, hogy melyek a következő lépések és mit kell tenned.

Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam?

Bárkivel előfordulhat, hogy nem emlékszik a bejelentkezési jelszavára. Szerencsére ahogy a legtöbb online szerencsejáték szolgáltató esetében, így a bwin oldalán sem okoz ez problémát. Ebben az esetben a „Bejelentkezés” gombra kattintva az elfelejtettem a jelszavam opciót kell kell választani. Itt meg kell adni a regisztráció során használt e-mail címed, ahová kiküldik azt a linket, ahol megváltoztathatod a jelszavad.

Mit tegyek, ha panaszom van az oldallal kapcsolatban?

Abban az esetben, ha valamilyen panaszod van, akkor azt javasoljuk, hogy mindenképpen fordulj az ügyfélszolgálati csapathoz. Csakúgy, mint amikor valamilyen kérdésed merül fel, ők azért vannak, hogy a lehető leggyorsabban segítsenek mindent megoldani. Ráadásul a bwin ügyfélszolgálata rendkívül jónak számít.

Mekkora a fogadások minimális összege az oldalon?

A bwin oldalán dönthetsz úgy a pénznem választásakor, hogy forintban használod a számlát. Ebben az esetben a minimális összeg, amit egy fogadás során meg kell játszanod, 100 Ft. Ne feledd el azonban játék előtt ellenőrizni ezt. Egyrészt a szolgáltató bármikor módosíthatja a feltételeket. Másrészt pedig egy-egy promócióban akár speciális követelményeket is előírhat.