100%-os befizetési bónusz max. 8.000 Ft értékben
Üdvözlő bónusz

Betfair értékelés: sportfogadási bónuszok, bónuszkódok

Szabályozó szervezet

Máltai Szerencsejáték Hatóság

Minimum befizetés

1.900 Ft

Üzemeltető

PPB Counterparty Services Limited

Engedély száma

MGA/CRP/131/2006

Alapítás éve

1991

Tartalom [Mutatás]

Miért érheti meg a Betfair oldalán fogadni?

Számos vélemény szerint a Betfair oldalán megéri játszani. Ezeket a véleményeket azonban a tények is alátámasztják. Nézzük is meg, hogy mi szól amellett, hogy egy játékos regisztráljon ezen az oldalon, és használja a szolgáltatásait.

 1. Engedélyek – A Betfair nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy megfelelő engedélyeket szerezzen be. Egyrészt rendelkezik a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével. Másrészt számos ország nemzeti lincenszét is megszerezte.  
 2. Pénzügyi szolgáltatók– A Betfair oldalán megtalálhatod a legnépszerűbb, és leggyakrabban használt fizetési szolgáltató megtalálható.
 3. Gyors kifizetések – A Betfair nagy hangsúlyt helyezett arra is, hogy ezen szolgáltatók esetében a kifizetések is mielőbb, akár néhány óra alatt megtörténjenek.
 4. Széles sport kínálat– A Betfair úgy alakította ki a sportfogadási szekcióját, hogy abban minél többféle sportág megtalálható legyen.  
 5. Biztonságos működés– A Betfair rengeteg intézkedést hozott a játékosok biztonsága érdekében, így nem kell aggódnod, ha ezen az oldalon játszol.    
 6. Elérhető bónuszok – Végül pedig arról sem szabad elfeledkezni, hogy az oldalon bónuszok is elérhetőek.

A Betfair sportfogadási iroda által biztosított előnyök és hátrányok

Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár, ha valaki a Betfail oldalán játszik:

Előnyök

Hátrányok

Hatalmas kínálat sportokból

Kevés bónusz ajánlat

A kifizetések gyorsak

Nem túl sokféle fizetési lehetőség

Jól működő mobil alkalmazás

 

Máltai licensszel rendelkezik

 

Hogyan zajlik a regisztráció a Betfair oldalán?

Ha szeretnél játszani és fogadni a Betfair oldalán, akkor ehhez először létre kell hoznod egy felhasználói fiókot az oldalon. Ehhez a következő lépésekre lesz szükség:

 • Először kattints a főoldal jobb felső sarkában található „Csatlakozz most!” gombra.
 • A felugró űrlapon add meg a szükséges adatokat, amelyek a következők lesznek: nem, vezeték- és keresztnév, születési idő, ország, cím, telefonszám, e-mail cím, jelszó, pénznem.
 • Ezen az oldalon megadhatsz egy biztonsági kérdést, illetve fizetési limitet is beállíthatsz. Emellett, ha rendelkezel promóciós kóddal, akkor azt is itt kell megadni.
 • Végül el kell fogadnod a Betfair feltételeit és nyilatkoznod kell arról, hogy elmúltál 18 éves.
 • A „Csatlakozz” gombra kattintva először eldöntheted, hogy szeretnél-e hírlevelet kapni a Betfairtől.
 • Ezt követően el is készült a felhasználói fiókod a Betfair oldalán.

Hogyan lehet a Betfair számlát hitelesíteni?

Ahhoz, hogy pénzt fizethess be és vehess ki a Betfair számládról, hitelesítened kell azt. Ehhez a személyazonosságodat és a lakcímedet kell igazolnod. Az ezek igazolására szolgáló dokumentumot a saját profilodban található felületen kell feltölteni.

A benyújtott dokumentumoknak világosnak és olvashatónak kell lenniük, és tartalmazniuk kell a felhasználónevét, az érvényes e-mail- vagy mobilszámát és az összes dokumentumon feltüntetett számlaazonosítóját. Ha ez a követelmény nem teljesül, az ellenőrzés elhúzódhat, és a számla ideiglenes felfüggesztéséhez vezethet.

Melyek a legnépszerűbb sportok a Betfair kínálatában?

A Betfair oldalán rengeteg sportág megtalálható. A sportfogadási részleg a helyi és nemzetközi bajnokságokat, bajnokságokat és szuperligákat egyaránt lefedi. Természetesen találkozhatsz a leggyakoribbak sportokkal, mint például a futball, kosárlabda, tenisz, golf, kerékpár, baseball, darts, boksz, agárverseny krikett, jégkorong, kézilabda, sakk, téli sportok, M.M.A., bandy és bowling többek között. A Betfair oldalán a következő sportok számítanak a legnépszerűbbnek:

Sport

Leírás

Labdarúgás

Ahogy sok más fogadási oldalon, itt is a futball a legnépszerűbb. Szinte nincs olyan mérkőzés világszerte, amelyre ne lehetne itt fogadni.

Tenisz

A tenisz a sportfogadási oldalak másik sztárja, hiszen rengeteg esemény van, amelyet világszerte követnek a rajongók.  

Kosárlabda

A kosárlabda is kedvencek között van, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy szinte folyamatosan elérhető valamilyen mérkőzés az európai, vagy éppen az amerikai ligákban.

Kézilabda

A kézilabda nem véletlenül népszerű sportág a magyar sportfogadók körében, hiszen mind a hazai bajnokság, mind a nemzetközi tornák nagy figyelem közepette zajlanak.  

Jégkorong

A jégkorong szintén nagyon népszerűnek számít, de ebben az esetben leginkább az észak-amerikai bajnokságok a kedveltek.

A Betfair e-sport kínálata

A Betfair oldaláról nem hiányozhatnak az e-sportok sem, hasonlóan a 22bet kínálatához. Ezen az oldalon minden fontos e-sport megtalálható, amelyek esetében biztosan fogadni tudsz a legfontosabb bajnokságokra. A Betfair e-sport kínálata a következőket tartalmazza:

 • Counter-Strike
 • Dota 2
 • FIFA
 • League of Legends

Virtuális sportok a Betfair oldalán

A Betfair lehetővé teszi játékosai számára, hogy egy virtuális sportokkal teli szekcióban játszanak. A valódi játékokkal ellentétben a virtuális sportok egy olyan szekció, amely szimulált sportokat tartalmaz.

A virtuális sportok egy véletlenszám-generátor segítségével döntenek a végeredményről, és ez azt jelenti, hogy a Betfair nem tudja befolyásolni az eredményt. A virtuális sportok szekcióban elérhető főbb sportágak közé tartozik a virtuális lóverseny, a virtuális tenisz, a kerékpározás, a futball, a gyorsulási verseny, az Aloha! Cluster Pays Slot, Cleopatra Slot, Golden Goddess Slot, Wolf Run Slot, autóverseny és agárverseny.

Széles körű fogadási kínálat

A Betfair számos piacot kínál a fogadók számára. A különböző piacok jelenléte kiváló eszköz a fogadók megtartására. Ezeket természetesen sportágakra szabják, így minden sport esetében személyre szabott kínálatból lehet választani. Az oldalon többek között a következő fogadási piacok találhatóak meg?

 • Félidei eredmény – Ebben az esetben a félidő időpontjában érvényes eredményt kell megtippelni.
 • Pontos eredmény – Itt azt kell kitalálni, hogy melyik csapat pontosan hány gólt szerez a mérkőzésen.
 • Végső győztes – Ennél a fogadási típusnál a mérkőzés győztesét kell megtippelni, tekintet nélkül a pontos eredményre.

Megbízható befizetési lehetőségek a Betfair oldalán

A Betfair oldalán viszonylag kevés információ érhető el a befizetési módszerekről. Az biztos azonban, hogy a leginkább elterjed fizetési módok, azaz a bankkártya és az e-pénztárcák elérhetőek az oldalon. A legalacsonyabb befizetési limit pedig, akárcsak a bet365 oldalán, rendkívül kedvező. A Betfair oldalán akár már 1.900 Ft befizetése esetén is lehet játszani, a legmagasabb befizethető összeg pedig akár 1,5 millió Ft is lehet. A befizetések azonnal megjelennek a számlán, és a Betfair ezen tranzakciók után nem számít fel jutalékot. 

Fizetési rendszer

Min – Max befizetés

Átfutási idő

Befizetési díj

Mastercard

1.900 Ft – N/A

Azonnal

0%

Visa

1.900 Ft – N/A

Azonnal

0%

Apple Pay

1.900 Ft – N/A

Azonnal

0%

Skrill

3.000 – 14.000 Ft

Azonnal

0%

Neteller

3.000 – 14.000 Ft

Azonnal

0%

Rapid Transfer

3.000 – 1.500.000 Ft

Azonnal

0%

Betfair kifizetések

A kifizetések esetében szintén ugyanazok a lehetőség állnak rendelkezésre. Sőt, a legtöbb esetben ugyanazt a kifizetési lehetőséget kell használni, amit a befizetéshez választottál. A kifizetések átfutásai ideje pedig a választott fizetési módtól függ.

Fizetési rendszer

Min – Max kifizetés

Átfutási idő

Kifizetési díj

Mastercard

1.900 Ft – N/A

1-3 nap

0%

Visa

1.900 Ft – N/A

1-3 nap

0%

Apple Pay

1.900 Ft – N/A

24 óra

0%

Skrill

3.000 – N/A

24 óra

0%

Neteller

3.000 – N/A

24 óra

0%

Rapid Transfer

3.000 – N/A

24 óra

0%

Kriptovalutás fizetési lehetősége a Betfair oldalán

A Betfair jelenleg nem kínál semmilyen kriptovalutás fizetési lehetőséget az oldalán. Ha szeretnél befizetni a számládra, akkor a fenti fizetési lehetőségeket tudod választani.  

A Betfair bónusz kínálata

Az értékelés írásának az idején a Betfair bónusz kínálata nem volt túl széles. Ennek ellenére azonban mind a sportfogadás, mind a kaszinó részlegen lehet találni bónuszokat. Ezeket az alábbi táblázatban mutatjuk be:

Bónusz

Szekció

Részletek

Minimális befizetés

Megforgatási követelmény

Üdvözlő bónusz

Sportfogadás

100%-os befizetési bónusz max. 8.000 Ft értékben

8.000 Ft

10X

Próbáld ki a Betfair tőzsdét ingyen!

Sportfogadás

Vesztes fogadás esetén 4.000 Ft-ot visszafizetnek

4.000 Ft

N/A

Beat the drop

Sportfogadás

Naponta 1.000 EUR nyeremény

-        

N/A

Ajánlás jutalomért

Sportfogadás

Minden meghívott barát után 4.000 Ft

-

N/A

Üdvözlő bónusz a Betfair oldalán

A Betfair oldalán jelenleg csak azok igényelhetnek üdvözlő bónuszt, akik a sportfogadási szekcióban szeretnének játszani. Abban az esetben, ha az első befizetésed 8.000 Ft, akkor ugyanekkora összeget kapsz bónuszként, így összesen 16.000 Ft áll majd rendelkezésedre a játékhoz. Jelenleg a kaszinójátékosok számára nincs elérhető üdvözlő bónusz. Ha ilyen bónusz szeretnél igénybe venni, akkor időnként ellenőrizd az oldalt, hiszen nagyon sokszor kínál kaszinó üdvözlő bónuszt is a Betfair.

Betfair ingyenes pörgetések

A Betfair kínálatában jelenleg nem található ingyenes pörgetés, sem valamilyen üdvözlő bónusz részeként, sem a visszatérő játékosok számára kínált bónuszként.

Betfair promóciós kódok

A Betfair oldalán való regisztrációhoz nem szüksége promóciós kód használata, hiszen a sportfogadás üdvözlő bónusz anélkül is elérhető. Ez alól egyetlen kivétel van. Ez pedig nem más, mint ha valaki ajánlására regisztrálsz. Ebben az esetben a tőle kapott ajánlási kódot használnod kell a regisztráció során.

Betfair cashback bónusz lehetőségek

A Betfair oldalán sajnos jelenleg cashback bónusz igénylésére sincs lehetőség. Ha ilyen bónuszt szeretnél az oldalon, akkor időnként ellenőrizd a promóciós menüpontot, hiszen ott mindig közzé teszik az aktuális ajánlatokat.

A Betfair VIP programja

A Betfair jelenleg sem sportfogadás, sem a kaszinó szekció játékosai számára sem kínál semmilyen VIP klubot, vagy hűségprogramot., ellentétben a legtöbb szolgáltatóval, köztük például az 1bet oldalával. Ez a lehetőség csak azok számára adott, akik az online szerencsejáték oldal póker oldalán regisztrálnak.

Korrekt fogadási előírások a Betfairnél

A Betfair nagy hangsúlyt helyez arra, hogy minden, az oldalán meghirdetett promócióhoz korrekt fogadási feltételek tartozzanak. Ezeket pedig mindig egyértelműen közzétesz az egyes ajánlatok leírásában, így könnyű ezekről tájékozódni.

A Betfair nyeremények adózásáról

Fontos tudni azt, hogy ha a Betfair oldalán játszol, és ott nyereményt érsz el, akkor a kifizetett összeg adózni kell. Ennek az az oka, hogy a Betfair nemzetközi engedélyek alapján működik, magyar engedéllyel nem rendelkezik.

A Betfair kaszinó szekciójáról röviden

A Betfair kínálatában nemcsak a sportfogadás kapott helyet, hanem a kaszinó játékok is. Az oldalon a legismertebb fejlesztők játékai kaptak helyet, ezzel is garantálva a kiváló minőséget. A kínálatban helyet kapott több ezer nyerőgép. Emellett nem hiányozhatnak az asztali- és táblajátékok, valamint az élő kaszinó játékok sem.

A Betfair játékok fejlesztői

A Betfair kaszinó legtöbb játékát a Red Tiger Gaming, a Playtech és a Pragmatic Play szállítja. Emellett található néhány játék az oldalon a Netent kínálatából. Sőt más, kisebb fejlesztők egy-egy nyerőgépe is megtalálható itt. Többek között a következőket találhatod meg:

Fejlesztő

Elérhető játékok

Red Tiger Gaming

Dragon’s Luck, Ocean’s Fortune, Primate King, Whild Hot Chilli Reels, Reel King Mega

NetEnt

Starburs Cash Noire, Berry Burst, Knight Rider,

Playtech

Age of the Gods, Forest Prince, Irish Luck, Buffalo Blitz, Epic Ape

1X2 Gaming

Arctic Fruits, Super Rainbow Megaways

Pragmatic Play

Wolf Gold, Big Bass Bonanza, Mustang Gold, Gem’s Bonanza, El Dorado City of Gold

Nyerőgépek a Betfair oldalán

A Betfair kaszinóban a nyerőgépes játékok széles választéka található. Ezek mindegyike elérhető a kaszinó oldal tetején található menüben. Sajnos, bár a játékok széles választéka van, nem igazán van olyan rendszer, ami ezeket szétválogatná. Néhány játékon van egy "Új" matrica, és néhány játékon van egy jackpot matrica, és az, hogy mennyit lehet nyerni, de nagyjából ennyi.

A játékokat nem lehet szolgáltató vagy kategória szerint rendezni, ezek mind véletlenszerűen vannak összeválogatva. Van még egy keresősáv, hogy megtalálj egy adott játékot, de nincs mód arra, hogy a nyerőgépes játékok egy alrészét egyszerűen átböngészhesd. Mi mégis ajánlunk ezek közül néhányat:

Nyerőgép

Téma

Fejlesztő

RTP

Tárcsák

Nyerővonalak

Kingth Rider

Sorozat

NetEnt

96,07%

5

25

Wolf Gold

Állatok

Pragmatic Play

96,01%

5

25

Starburst

Drágakövek

Netent

96,1%

5

10

Buffalo Blitz

Állatok

Playtech

95,96%

6

4096

Primate King

Állatok

Red Tiger Gaming

96%

5

30

Asztali- és táblajátékok a Betfair kínálatában

Természetesen az oldalról nem hiányozhatnak az asztali- és kártyajátékok sem, köztük a következők:

Asztali játék

RTP

Baccarat

98,94%

Classic blackjack

99,58%

First Person Roulette

97.5%

Betfair kaszinó versenyek

A Betfair kaszinó kínálatában jelenleg nem szerepelnek versenyek. Ebben az esetben is ugyanaz a helyzet, mint a bónuszok esetében. Érdemes időnként ellenőrizni az oldalt, hiszen a promóciók között tájékoztatnak arról, ha indítanak ilyen lehetőséget.

Jackpot játékok a Betfairnél

Természetesen a jackpot játékok sem hiányozhatnak a Betfair oldaláról. Ezekkel sok esetben hatalmas összegeket lehet nyerni. Olyan címek találhatóak meg itt, mint például az Age of the Gods, a Jackpot Giant vagy a Rainbow Jackpot.

Betfair a mobilon

A Betfair Casino egyike azon kevés online fogadási oldalaknak, amelyek kiegészítő alkalmazást kínálnak a weboldaluk és az asztali oldaluk mellé. Van egy alkalmazása iOS és Android eszközökre, és mindkettő ingyenesen letölthető.

Ha a játékosok nem szeretnének letölteni egy alkalmazást, akkor továbbra is játszhatnak a Betfair weboldalának mobil verzióján. Ez pontosan ugyanaz, mint az asztali verzió, de kissé áttervezték a mobilokon vagy táblagépeken való egyszerűbb használat érdekében.

Mindössze annyit kell tenned, hogy a szokásos módon beírod az URL-címet, és az automatikusan átváltasz a mobil nézetre. Ha a webhely mobilverzióját használod, akkor az összes olyan szolgáltatást igénybe veheted amely az asztali változatban is elérhető.

 Android APK:

 Iphone/Ipad:

Elérhető

Elérhető

Van a Betfairnek letölthető alkalmazása?

Igen, ahogy említettük, a Betfai rendelkezik letölthető alkalmazással. Ezt Android és iOS eszközökre is le tudod tölteni, ha szeretnéd.

A Betfair az Android készülékeken

Az Android alkalmazást közvetlenül a Betfair weboldaláról kell letölteni, mivel a Google Play Store nem fogad el olyan alkalmazásokat, amelyek valódi pénzzel történő fogadást tartalmaznak. A telepítése egyszerű, csak arra figyelj, hogy engedélyezd az idegen forrásból származó fájlok telepítését.

A Betfair játékai iOS készülékeken

Az iOS alkalmazás továbbra is megtalálható az App Store-ban. A fogadók követhetik a Betfair weboldalán található linket, vagy maguk is rákereshetnek az App Store-ban. Ez a letöltés rendkívül egyszerű, hiszen pontosan úgy kell azt megtenni, mint bármely más applikáció esetében.

Betfair engedélyek és biztonság

A Betfair a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik. Emellett teljes mértékben az eCOGRA által tanúsított, ami azt jelenti, hogy minden játékot és RNG-t folyamatosan ellenőriznek és szabályoznak, hogy biztosítsák, hogy mindig teljesen és 100%-ig tisztességes legyen.

Ezen felül a Technical Systems Testing (TST) - amely egy nemzetközileg elismert, akkreditált tesztelő intézmény - független auditáláson is átesett, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az oldal minden területe biztonságos és védett. Mindezek kiegészítéseként kifinomult SSL titkosítást választott, hogy vigyázzon a játékosok pénzügyi és személyes adataira.

A Betfair ügyfélszolgálatának az adatai

Az ügyfélszolgálat nagyszerű, és számos különböző nyelven elérhető. Az élő chat a nap 24 órájában elérhető, és általában 30 másodperc alatt válaszolnak rá, míg a weboldalon egy kapcsolati lap is található, amely gyorsan és egyszerűen használható. Az így feltett kérdésekre általában 4 órán belül alapos és átgondolt választ adnak, így nem kell napokig várakoznod.

Élő chat:

24/7

E-mail:

kapcsolati űrlap

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges-e promóciós kód használata a Betfair oldalán?

A Betfair oldalán alapvetően jelenleg nem szükséges promóciós kód használata, hiszen a rendelkezésre álló üdvözlő bónusz anélkül is igényelhető. Egy esetben azonban használni kell ilyen kódot. Ha egy barátod meghívására regisztrálsz az oldalon, akkor a tőle kapott kódot használnod kell, hiszen a meghívó csak ebben az esetben kapja majd meg a bónuszt.

Készített mobil alkalmazást a Betfair?

Igen, a Betfair rendelkezik saját, dedikált mobil alkalmazással. Ez az alkalmazás ráadásul mind az Android, mind pedig az iOS készülékekre letölthető. Az applikáció zökkenőmentes játékot biztosít, így mind a sportfogadásokat, mint a kaszinó játékokat tökéletes minőségben élvezheted. Emellett pedig a weboldalt mobilra is optimalizálták, így akkor is játszhatsz mobilon, ha nem szeretnél letölteni applikációt

Mennyi ideig tart a nyeremények kifizetése a Betfair oldalán?

Egy online szerencsejáték oldalon a nyeremények kifizetésének az átfutási ideje nagymértékben függ attól, hogy milyen fizetési módot választottál. Ez a Betfair oldalán is így van. Vannak olyan fizetési módok, amelyek esetében a kifizetési idő mindössze néhány óra. Ezzel szemben bizonyos fizetési módok esetében akár napokat is várnod kell arra, hogy a nyereményed megérkezzen a számlára.

Mekkora a maximálisan kifizethető összeg a Betfair oldalán?

A Betfair oldalán viszonylag szabadon kezelik a limiteket, számos olyan kifizetési mód van, amelynél nincs meghatározva az, hogy mekkora lehet a felső kifizetési limit. A Betfair azonban lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok saját maguk állítsanak be limiteket, ezzel is szem előtt tartva a felelős játék alapelveit.

Kínál cashout funkciót a Betfair?

Igen, ez az opció elérhető az oldalon. A cash-out opció egy nagyszerű funkció, amely lehetővé teszi, hogy eladj egy fogadást a bukmékernek, és visszaszerezd a tét egy részét. Ha úgy érzed, hogy veszteséges lesz a fogadás, akkor rákattinthatsz a funkcióra, és a bukméker az aktuális oddsért megvásárolja a fogadását. Bár nem az eredetileg tervezett összeget kapod meg, de a mérkőzés végén veszteség esetén kisebb lesz a veszteséged.

Hogyan lehet a számlát hitelesíteni az oldalon?

Ahhoz, hogy a Betfair oldalán kifizetést kezdeményezhess, tehát felvehesd a nyereményed, hitelesíteni kell a számlát. Ennek keretében azt kell igazolnod, hogy a regisztráció során megadott adatok megfelelnek a valóságnak. Ennek érdekében pedig fel kell töltened egy személyazonosságot, illetve lakcímet igazoló dokumentumot, amelyet aztán a Betfair összehasonlít a regisztráció során megadott adatokkal.

Biztonságos-e a Betfair oldalán játszani?

Ahogy az az online szerencsejáték piacon működő oldalaktól elvárható, a Betfair is nagy hangsúlyt helyez a biztonságos működésre. Ennek érdekében számos intézkedést hozott. Többek között a legújabb SSL technológiával és tűzfalakkal védi a játékosok személyes és pénzügyi adatait. Emellett pedig a játékok tisztességes működése érdekében véletlenszám generátort is használnak.

Mennyire megbízható szolgáltató a Betfair?

A Betfair egy rendkívül megbízható szolgáltatónak számít az online szerencsejáték piacon. Ezt bizonyítja az, hogy a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik. Ez az egyik legszigorúbb hatóságként számon tartott ellenőrző szervezet, amely gondoskodik arról, hogy az általa kiadott licenesszel működő oldalak minden előírást betartsanak és megbízhatóan működjenek.

Mekkora kifizetési limitek jellemzik a Betfair oldalát?

A Betfair oldalán az elérhető kifizetési limitek attól függnek, hogy milyen fizetési szolgáltatót választottál. Az alsó limitek jellemzően egészen alacsonynak számítanak. A felső limitekről sok esetben kevés információ érhető el. Az azonban biztos, hogy a Betfair oldalán arra is lehetőséged van, hogy saját limiteket állíts be.

Mit a teendő akkor, ha törölni szeretném a Betfair fiókomat?

Ha úgy gondolod, hogy a továbbiakban nem szeretnél a Betfair oldalán játszani, és éppen ezért a felhasználói fiókodra sem lesz szükséged jövőben, akkor ezt bármikor megteheted. A teendőd annyi, hogy a fiók törlésére vonatkozó igényedet jelezd a Betfair ügyfélszolgálatán. Az ottani kollégák segíteni fognak abban, hogy mi fiók törlésének a pontos menete, illetve, hogy milyen teendőid vannak.

Mit a teendő, ha nem emlékeszem a jelszavamra?

Mindenkivel előfordul, hogy nem emlékszik a jelszavára, vagy éppen a felhasználó nevére. Ebben az esetben a teendőd mindössze annyi, hogy a főoldalon, a bejelentkezési gomb alatt válaszd az elfelejtett jelszó lehetőséget. A felugró ablakon csak add meg a felhasználóneved és a születési dátumot, és máris visszaállíthatod a jelszavad. Ha pedig a felhasználónevedre nem emlékszel, akkor az e-mail címed megadásával kiküldi azt neked a Betfair.

Ha kell tenni, ha panaszom van a Betfair működésével kapcsolatban?

Ha olyan eset fordul elő, amikor a Betfair működésével, szolgáltatásaival, játékaival vagy akár bónuszaival kapcsolatban bármilyen panaszod, kételyed, kérdésed merül fel, akkor a legjobb döntés, ha az ügyfélszolgálathoz fordulsz. Az ott dolgozó kollégák segítséget nyújtanak abban, hogy ezek a kérdéses ügyek mielőbb a lehető legjobb módon megoldódjanak.

Mekkora a fogadások legkisebb összege?

A Betfair figyel arra, hogy mindenki számára teljesíthető fogadási feltételeket határozzon meg. Ennek megfelelően igyekezett a lehető legkisebb összegben meghatározni a fogadási limitek alsó határát. Ez az összeg azonban nem egységes, egyes fogadási típusonként, mérkőzésenként változhat. Éppen ezért mindig ellenőrizd még a fogadás kezdete előtt ezeket az információkat.