100%-os, akár 20 ezer forintos ingyenes fogadás
Üdvözlő bónusz a bukmékernél

Betclic online bukméker

Engedélyező hatóság

Máltai Szerencsejátékos Hatóság

Létrehozás éve

2005

Üzemeltető

Magnas Gaming Malta Limited

Engedélyszám

MGA/B2C/281/2014

Tartalom [Mutatás]

Miért érdemes csatlakozni a Betclichez?

 1. Nagyon stabil és megbízható az oldal: a Betclic már több mint 15 éve létezik online fogadóirodaként és ez idő alatt a vélemények döntő többsége pozitív volt róla. Emellett nagyon erős tényező az is, hogy a Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélyével működik már évek óta.
 2. Fix és kezelhető befizetések és kifizetések: a fizetési módok vonatkozásában a Betclic a hagyományos utat követi, tehát például e-pénztárcával vagy bankkártyával fizethetünk és villámgyorsan hozzá is juthatunk a pénzünkhöz, ellenben kriptovalutákkal még nem
 3. Egyénre szabott VIP ajánlat: a Betclic oldalán ha elég sokat és elég gyakran fogadunk, akkor előbb-utóbb meg fognak keresni minket az ügyfélszolgálattól és tagságot kínálnak a VIP közösségben, ami extra bónuszokkal és promóciókkal jár
 4. Nagyjából mindenre fogadhatunk: sok tucat fogadási eseményre fogadhatunk a Betclic oldalán, de például különösen erős ez a bukméker a labdarúgás vagy éppen a kosárlabda fogadások vonatkozásában.
 5. Rendben van a biztonság is: a Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélye mellett például az eCOGRA hitelesítése vagy éppen az EGBA tagság is garancia a megbízhatóságra, de emellett ott van a fejlett, 128-bites, SSL-alapú titkosítás és az erős tűzfalak rendszere is
 6. Különleges bónuszok: ez a bukméker nagyon egyedi utat követ a bónuszok tekintetében, már üdvözlő bónuszként ingyenes fogadásokat ad, de utána is inkább a fogadások hegyezi ki a dolgot és támogatja az akkumulátor típusú fogadásokat vagy egyes szorzókra ad plusz ajánlatot

A Betclic használatának előnyei és hátrányai

A Betclic előnyei és hátrányai

Előnyök

Hátrányok

Teljesen magyar nyelvű az oldal

A bónuszajánlatok nehezebben láthatóak át

Egyedi promóciók minden fogadáshoz

Nincs élő közvetítés

E-pénztárcás fizetési módok

Egyes szorzók nem éppen a legmagasabbak

Számtalan fogadási lehetőség

 

Van mobil applikáció is

 

Van élő chates ügyféltámogatás

 

A Betclic regisztráció folyamata

 1. A folyamat a Regisztráció gombra való kattintással kezdődik a főoldal jobb felső sarkában
 2. A felugró űrlapon már láthatjuk, hogy három lépcsőből álló regisztrációt kell teljesítenünk
 3. Az első űrlapon kell megadnunk a nevünket, születési dátumunkat és e-mail címünket, valamint itt kell elfogadnunk a szabályzatokat is
 4. A második űrlapon kéri el tőlünk a Betclic a címünket, mobilszámunkat, országunkat valamint a pénznemünket is – van Magyarországon és HUF opció is!
 5. Az utolsó űrlapon pedig a választott felhasználónevünket és jelszavunkat kell megadnunk.

Az azonosítás menete ennél a bukmékernél

A Betclic regisztráció után érdemes már azonnal elvégezni az azonosítás folyamatát, ami ennél a bukmékernél is alapvető követelménynek számít. A GYIK szekcióban le van pontosan írva, hogy milyen módon tudjuk igazolni a személyazonosságunkat és lakcímünket, de most megmutatjuk, hogy milyen lépéseket kell teljesítenünk ehhez:

 1. A belépés után a profilunk alatt lesz elérhető a Dokumentumaim (My Documents) menüpont
 2. Itt láthatjuk, hogy egy személyi azonosító okmányt kell feltöltenünk, ami lehet például a személyi igazolványunk vagy jogosítványunk fotója
 3. Szintén fel kell töltenünk valamit, ami igazolja a lakcímünket, ehhez többféle dokumentumot is használhatunk, például egy hat hónapnál nem régebbi bankszámlakivonatot vagy közüzemi számlát
 4. Ha megtettük, akkor nagyon gyorsan vissza fog hozzánk jönni a Betclic és megerősíti, hogy azonosítottak minket

Népszerű sportok a fogadáshoz a Betclicnél

Sport neve

Leírás

Labdarúgás

Nagyjából a világ minden országának bajnokságát meg fogjuk találni a Betclic kínálatában.

Kézilabda

Több tucat különféle ország bajnokságának meccseire fogadhatunk minden időpillanatban számtalan piacon.

Snooker

A magyar fogadók körében is elég népszerű snooker esetén minden ott lesz a kínálatban, ami éppen zajlik vagy rövidesen zajlani fog.

Röplabda

Nagyon pozitív a Betclic kínálatában, hogy röplabda tekintetében nem csak 1-2 bajnokság, de akár másodosztályú ligák is megtalálhatóak a lehetőségek között.

Esportok a Betclic oldalán

A Betclic oldalán a Sportok menüpont alatt találjuk az eSportok kategóriájában az elektronikus sportokat, amelyekre fogadhatunk a bukmékernél. Elég sok e-sportot fogunk megtalálni a kínálatban, ezekhez pedig minden aktuálisan zajló tornát és versenyt is:

 • League of Legends
 • CS:GO
 • Dota2
 • FIFA és még számtalan egyéb e-sport

Virtuális sportok

A Betclic bukmékere nem kínál külön menüpont alatt rendszeres virtuális sportfogadási eseményeket. Ugye ezek olyan sportfogadási események lennének, amelyeknél teljes egészében egy szoftver határozza meg RNG-alapon a kimenetelt, tehát ez nagyon közel áll már a szerencsejátékok kategóriájához, hiszen itt nem nagyon számítanak a statisztikák vagy bármilyen hírek.

Előnyök
Élő játékok
VIP program
Hátrányok
-

A Betclic fogadási típusai

A Betclic a piacon már megszokottnak számító fogadási lehetőségeket kínálja a fogadói számára. Ezek a fogadási szelvényen érhetőek el, ami akkor jelenik meg, ha bármilyen fogadási esemény választott kimenetelének szorzójára kattintunk. A következő fogadási típusokat használhatjuk a Betclicnél:

 1. Egyes kötés: ez a legegyszerűbb fogadási forma, hiszen kiválasztunk egy fogadási eseményt, megadjuk a tétünket és máris mehet játékba a szelvényünk. Így egyetlen eseménynek kell csak bejönnie ahhoz, hogy nyerjünk.
 2. Többes kötés (multiple): nagyjából hasonlóan működik, mint az egyes kötés, csak itt minimum két esemény kimenetelét tesszük fel egy szelvényre. Ehhez megadjuk a tétet és így a két vagy több szorzó valamint a tétünk összeszorzása után kapjuk meg a várható nyereményünket. Értelemszerűen az összes kimenetelt el kell találnunk ahhoz, hogy nyerjünk.
 3. Rendszer típusú fogadások: a rendszer típusú fogadások nagyjából ugyanúgy működnek, mint a többes kötés, csak itt akkor is nyerhetünk, ha mondjuk nem jön be az összes kimenetel. Három eseménynél tökéletes példa erre a Patent típus, amikor három eseményre valójában hét fogadást kötünk, tehát már egy kimenetel eltalálása esetén nyerhetünk. A fogadási típust a szelvény alján megjelenő Fogadás típus menüben tudjuk kiválasztani az események száma alapján.

Biztonságos fizetési módok

Fizetési mód

Minimum befizetés

Befizetés feldolgozása

Visa

10 euró

Maximum 24 óra

MasterCard

10 euró

Maximum 24 óra

Skrill

10 euró

Azonnali

PaySafeCard

10 euró

Azonnali

Átlagos kifizetési idő fizetési módonként

Fizetési mód

Minimum kifizetés

Kifizetési idő (jóváhagyás függvényében)

Visa

10 euró

1-3 nap

MasterCard

10 euró

1-3 nap

Skrill

10 euró

24 órán belül

PaySafeCard

10 euró

24 órán belül

Befizetés végrehajtása kriptovaluták segítségével

A Betclic oldalán bankkártyákat, előre feltöltős kártyát és e-pénztárcákat használhatunk a befizetéshez, kriptovalutákat nem. És bár a Betclic egy hagyományos online bukmékernek tekinthető, nem kizárt, hogy előbb-utóbb legalább a bitcoin elérhető lesz majd a fizetésekhez, így érdemes visszanézni a profilunk alá, hogy aktuálisan milyen fizetési módok érhetőek el.

A Betclic sportfogadási és kaszinóbónuszai

Bónusz típusa

Mértéke

Minimum befizetés

Követelmények

Üdvözlő bónusz a bukmékernél

100%-os, akár 20 ezer forintos ingyenes fogadás

1000 forint

Minimum 1,5-ös szorzó

Multi+

Akár 110%-os extra nyeremény kötéses fogadásoknál

Legalább ötös kötésű fogadás

Csak a Multi+ logós fogadási eseményekkel

Cashout

Minimalizálható veszteség és maximalizálható profit

N/A

Csak bizonyos százalék

Boost

Megnövelt szorzók kiválasztott meccseknél

N/A

Meghatározott eseményeknél

Üdvözlő kaszinó bónusz

Jelenleg nem érhető el ilyen

N/A

N/A

Üdvözlő bónuszok

A Betclic online bukmékere rendelkezik ugyan online kaszinóval és élő kaszinóval is, jelenleg azonban csak a sportfogadáshoz van üdvözlő bónusz, az is elég különleges módon ingyenes fogadások képében.

Ez azt jelenti, hogy minimum 1000 forint befizetés után 100%-os, akár 20 ezer forintot elérő ingyenes fogadást fogunk kapni, amelynél nincs megfogadási követelmény, csak az van meghatározva, hogy milyen eseményekre fogadhatunk vele.

Ingyenes pörgetések a Betclicnél

A Betclic kaszinójában jelenleg nincs elérhető kaszinós bónusz rendszeres jelleggel, viszont nagyon sokszor fordul elő olyan promóciós kód, amely segítségével ingyenes pörgetéseket kaphatunk egy-egy új nyerőgép vonatkozásában. Éppen ezért figyeljük a regisztrációnál megadott elérhetőségeinket, e-mail címünket és telefonszámunkat.

Befizetés nélküli bónuszok

Befizetés nélküli bónusz segítségével úgy kaphatunk extra pénzt egy online platformon, hogy egyébként nem kell hozzá befizetést teljesítenünk. Rendszeres jelleggel nincs ilyen ajánlat a Betclic platformján, viszont időnként promóciós kódok segítségével igénybe vehetünk minimális összegű ingyenes fogadásokat és ingyenes extra ajánlatokat.

Cashback

A cashback egy olyan bónusz, amikor az adott online kaszinóban egy meghatározott időszakban elszenvedett veszteségeink bizonyos százalékát visszafizeti nekünk a platform. Ez lehet 5%-tól kezdve akár 15-20% is. Jelenleg a Betclicnél nincs ilyen bónusz és amennyire láthatjuk a leírásokat, nem is várható mostanában hasonló.

VIP program

A Betclic oldalán létezik VIP program, ez azonban nem úgy működik, mint más platformokon, tehát nincs egy előre kikommunikált ranglétra, amelyen haladhatunk felfelé. Ha elég sokat játszunk és nagy tétekkel, akkor a Betclic ügyfélszolgálata meg fog minket keresni, hogy csatlakozzunk a VIP közösséghez, tehát ezen a platformon meghívásos alapon működik a VIP program.

Egyértelmű és teljesíthető megjátszási követelmények

Alapvetően a Betclic oldalán nincsenek egyedi kaszinóbónuszok, csak az online sportfogadási szekcióban vehetünk igénybe promóciókat. Ezek például a többszörös kötésekre vonatkozó nyereménynövelők vagy éppen a cashout lehetősége. Ezek vonatkozásában egyértelműen le van írva a részletek alatt a Promóciók menüpontban, hogy milyen százalékot kaphatunk hányas kötésnél vagy hogyan működik a cashout funkció.

A nyeremények adózása

A Betclic sportfogadási oldala nem rendelkezik specifikus magyarországi engedéllyel, ami azt jelenti, hogy az itt megszerzett nyereményünket adófizetési kötelezettség terheli. Mivel Magyarországon csak egy-két kiváltságos állami platform rendelkezik magyar engedéllyel, így ebben nincs semmi újdonság. A Betclicen szerzett nyereményeink egyéb jövedelemként adókötelesek.

Szoftverfejlesztők a Betclic kaszinóban

Fejlesztő

Néhány játék a Betclic kaszinójában a fejlesztőtől

Microgaming

Links of Ra, Arctic Enchantress, Golden Hook, Empire Shields

Pragmatic Play

Chicken Chase, Drill That Gold, Barn Festival, Tictac Take

Yggdrasil

Cthulhu, Jumbo Jellies, Joker Millions, Gator Gold

NetEnt

Temple of Nudges, Silverback Gold, Aloha Christmas, Grand Spinn

Wazdan

Hot Slot 777 Crown, Magic Eggs, Dwarfs Fortune, Sizzling Moon

A legnépszerűbb nyerőgépek a Betclicnél

Slot neve

Fizető vonalak

RTP

Fejlesztő

Téma

Parthenon: Quest for Immortality

10000

95.04%

NetEnt

Görög

Golden Buffalo Double Up

1024

96.99%

iSoftBet

Indiános

Spirit of Mustang

25

94.01%

PariPlay

Vadnyugati

Royale with Cheese Megaways

117649

95.98%

iSoftBet

Retro

Dream Diver

178

95.00%

Elk Studios

Vízalatti

Infectious 5 Xways

110592

94.27

No Limit City

Szuperhősös

Népszerű kaszinójátékok a platformon

Élő kaszinó játék neve

Fejlesztő

Fontos tudnivalók

Lightning Blackjack

Evolution

Klasszikus blackjack, 96%-os RTP értékkel, felgyorsított játékmenettel

First person lightning baccarat

Evolution

Belső nézetes, klasszikus baccarat, 96%-os RTP értékkel

Cash or Cash

Evolution

Golyóhúzásos élő showműsor hatalmas nyereményekért

Football Roulette

PlaytechCasino

Futball témájú, izgalmas európai rulettjáték

Adventures Beyond Wonderland Live

PlaytechCasino

Profi osztókkal menedzselt szerencsekerekes élő játék

Tornák és versenyek a Betclicnél

Verseny neve

Nyereményalap

Feltételek

The quest to lost relics

Akár 850 euró és 8 különféle nyeremény

1 euró = 1 pont a kijelölt gépeken

Elérhető progresszív jackpotok

Progresszív jackpotos játék neve

Fejlesztő

Joker Millions

Yggdrasil

Grand Spinn Superpot

NetEnt

Lucky Clover

iSoftBet

Super Fast Hot Hot

iSoftBet

Gigarise Atlantis

Yggdrasil

Frost Queen Jackpots

Yggdrasil

Jackpot Express

Yggdrasil

Wheel of Wishes

Microgaming

Dr. Fortuno

Yggdrasil

Mobil verzió a Betclicnél

Applikáció

Elérhető

Letöltés módja

Android

Igen

Weboldalról

iOS

Igen

App Store-ból

Le lehet tölteni a Betclichez applikációt?

A Betclic online bukmékerének és kaszinójának platformja nagyszerűen optimalizálva van a mobil böngészőkre is, ami azt jelenti, hogy gond nélkül tudunk fogadni vagy játszani anélkül, hogy applikációt telepítenénk. Ettől függetlenül azonban nagy örömünkre létezik natív Betclic app Android és iOS operációs rendszerek esetén is. Az Androidos verziót a következő módon tudjuk használni:

 1. Lépjünk be mobilról a Betclic oldalára
 2. A mobil böngészőnk felső címsorán kapni fogunk egy értesítést, ami felkínálja az app letöltését
 3. Kattintsunk a letöltés gombra és máris letöltésre került az apk fájl
 4. Beállítástól függően akár azonnal indulhat is a telepítés
 5. Ezután pedig használhatjuk is az applikációt
 6. Amennyiben a telepítés nem indul el azonnal vagy gondunk van a letöltéssel, akkor a telefonunk Beállítások menüpontjában engedélyeznünk kell a külső forrásból származó applikációk telepítését

iOS operációs rendszerű készülék esetén is könnyen hozzá tudunk jutni az applikációhoz, mindössze az App Store-t kell felkeresnünk:

 1. Az App Store-ba belépés után Magyarországon nem fogjuk azonnal megtalálni a Betclicet
 2. Ilyen esetben lépjünk be a Beállítások menüpontba a telefonunkon
 3. Itt keressük meg az Apple ID-nkat
 4. Rákattintva lehetőségünk van a mögötte lévő beállításokat módosítani
 5. Módosítsuk a Régió/Ország beállítást Nigériára, Hollandiára vagy az Egyesült Királyságra
 6. Ezután már meg fogjuk találni az App Store-ban a Betclic appot és tudjuk gyorsan telepíteni is

Biztonság és szabályozás

A Betclic az egyik legrégebb óta létező online bukméker a piacon, nem csoda, hogy számtalan különféle módon védi az ügyfeleket, fogadókat és játékosokat. Néhány példa az elérhető védelmekből, biztonsági intézkedésekből:

 1. Fortinet tűzfaltechnológia védi a szervereket és az adatokat az illetéktelenektől
 2. A Dell által biztosított szervereken futnak az appok
 3. A Thawte által kifejlesztett 128-bites, SSL titkosítás garantálja a kommunikáció biztonságát
 4. A Máltai Szerencsejátékos Hatóság állította ki a Betclic engedélyét

Ügyféltámogatás a Betclicnél

Gyakran Ismételt Kérdések:

A Gyik Elérhetőség nevet viselő menüpont alatt az oldal alján

Telefonszám:

Nincs

Élő chat

A Chat menüben

E-mail

[email protected]

Gyakran Ismételt Kérdések

Találhatunk Betclic promóciós kódokat?

Igen, a Betclichez számtalan akció szokott lenni, amelyek keretében a promóciós kód segítségével akár nagyobb extra bónuszt vagy ingyenes pörgetéseket és fogadásokat kaphatunk. Ezeket a promóciós kódokat bárhol megtalálhatjuk az interneten, de akár például megkaphatjuk e-mail vagy sms formájában is a regisztrációnál megadott e-mail címünkre vagy telefonszámunkra. Természetesen a vonatkozó feltételek itt is érvényesek.

Van Betclic mobil applikáció?

A Betclic már elég régóta natív mobil applikációkat is biztosít a fogadók és kaszinósok számára, amely iOS és Android készülékeken is pontosan ugyanúgy használható, mint egy asztali számítógépen. Sőt, előfordult itt már a múltban mobil specifikus bónuszajánlat is. Amennyiben azonban mégsem akarunk applikációt telepíteni, akkor a tökéletesen optimalizált mobil böngészős verzió is nagyszerűen használható.

Mennyi ideig tart a kifizetések feldolgozása?

A Betclic esetén is azon múlik a kifizetések feldolgozásának sebessége, hogy milyen fizetési módot választunk. Ez azt jelenti, hogy egy bankkártyás fizetésnél akár 3-5 napig is eltarthat a kifizetések feldolgozása, de például a Skrill e-pénztárca tekintetében szinte azonnali lesz a kiutalásunk feldolgozása. Ezt a tényezőt mindenképpen mérlegelni kell, mielőtt kifizetési kérelmet indítunk a Betclic platformján.

Mennyi a maximálisan kiutalható összeg a Betclicen?

A Betclic oldalán minden kifizetési mód esetén ugyanaz a limit, tehát 10 ezer eurónál többet nem utalhatunk ki egyetlen periódus során. A minimum kifizetési limitek figyelembevételével ezt is figyelembe kell venni, hiszen ez nem egyösszegű kiutalási limit, hanem többszörösen sem tudunk ennyit elküldeni magunknak. A kifizetési minimum minden fizetési mód tekintetében 10 euró.

Van cashout a BetClicnél?

A Betclic sportfogadási platformja biztosít Cashout funkciót a fogadói számára, ráadásul többféle speciális verzióban, így van módunk automatikus cashoutra és részlegesre is. Nagyon egyszerű a használata, fogadásunk játékba küldése után a fogadási szelvényünk mellett van egy gomb, arra kattintva igényelhetjük a Betclic ajánlatát a fogadásunkért. A vonatkozó feltételeket érdemes előzetesen elolvasni.

Szükséges a Betclicnél is hitelesítés?

Igen, a Betclic oldalán is szükség van arra, hogy hitelesítsük a fiókunkat a regisztráció után a globális KYC követelményeknek megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a profilunk alatt a Dokumentumok menüpontban kell feltöltenünk egy személyi azonosító okmányunk másolatát/fotóját és a lakcímünket igazoló valamely más dokumentumot kell még feltöltenünk akár fotóként, akár szkennelt változatban.

Mennyire megbízható a Betclic oldala?

A Betclic oldala egy nagyon megbízható oldalnak számít, 2005 óta van már jelen a sportfogadási piacon és a Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélye mellett végzi működését. De ezen kívül több országban is rendelkeznek helyi engedélyekkel, valamint számtalan olyan biztonsági intézkedést tettek, hogy biztonságban legyen a pénzünk az oldalon. De például hitelesítette az oldalt a függetlenül auditáló ügynökség, az eCOGRA is.

Milyen kifizetési limitek vannak ennél a bukmékernél?

A Betclic alapvetően nem tesz különbséget a fizetési módok között annak tekintetében, hogy mennyi a kifizetési limit. Minden fizetési mód esetében összesen 10 ezer euró kifizetést kezdeményezhetünk egy adott időszak alatt, ami azt jelenti, hogy nem egyetlen esetben, hanem összesítve ez a limit, amit igénybe vehetünk. Ezt mindenképpen érdemes nagyobb nyeremények esetén figyelembe venni.

Meg lehet szüntetni a Betclic fiókunkat?

A Betclic több módon is támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot, így ha belépünk a profilunk alá, akkor láthatjuk, hogy például van módunk arra, hogy limiteket állíthatunk be a befizetéseinkre és a téteinkre, de van arra is lehetőség, hogy ideiglenesen felfüggesszük magunkat. Ha elhatároztuk magunkat és törölni akarjuk a fiókot, akkor az ügyfélszolgálattal kell kapcsolatba lépnünk, hogy végrehajtsák a kérésünket.

Elfelejtett jelszó esetén mi a tennivaló?

Amennyiben elfelejtettük a jelszavunkat, akkor az első és leginkább ajánlott opció az, hogy a bejelentkezési képernyőn látható Elfelejtett jelszó opcióval kérünk a regisztrációkor megadott e-mail címünkre egy új jelszót. Amennyiben ez valamiért nem érkezne meg vagy így sem sikerül belépnünk, akkor vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal akár e-mailben, akár élő chaten keresztül.

Hol jelezhetjük a problémáinkat?

Ha valamilyen problémával szembesültünk a Betclicnél, akkor azt javasoljuk a fogadóknak, hogy vegyék fel azonnal a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Ezt meg lehet tenni élő chaten, ami szinte azonnali választ és megoldást kínál, de fel lehet venni velük a kapcsolatot akár e-mailben is. De érdemes ilyenkor böngészni a Gyakran Ismételt Kérdések szekciót, ahol szintén elég sok problémára láthatunk már javasolt megoldást.

Mi a minimum tét a Betclicnél?

Nagyjából 50 forintnak megfelelő összeg az, amit mindenképpen fel kell tennünk egy fogadásra, hogy érvényes legyen a Betclicen. Ha ennél kisebb összeggel próbálkozunk, akkor hibaüzenetet fogunk kapni, ezt mindenképpen vegyük tehát figyelembe. Viszont mivel a minimum befizethető összeg ehhez képest elég jelentős, így nem túlságosan könnyű annyira lemenni az egyenlegben, hogy még 50 forintunk se legyen.