100%-os befizetési bónusz max. 40.000 Ft értékben
Üdvözlő bónusz

18bet értékelés 2023

Szabályozó szervezet

Máltai Szerencsejáték Hatóság

Minimum befizetés

4.000 Ft

Üzemeltető

Shark 77 Limited

Engedély száma

MGA/CL1/1366/2017, MGA/CL2/1365/2017

Alapítás éve

2012

Tartalom [Mutatás]

Miért lehet 18bet megfelelő választás a sportfogadásokhoz?

A 18bet egy olyan sportfogadási oldal, amely már régóta jelen van a piacon, és népszerűsége töretlen. Bár bizonyos funkciók, mint például a kriptovalutás fizetések, vagy éppen a cashout funkció nem találhatón meg az oldalon, mégis ez a szolgáltató teljes mértékben versenyképes az olya versenytársakkal szemben, mint például a 22bet oldala. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, hogy miért lehet jó választás a 18bet az online szerencsejátékokhoz.

 1. Engedély – A 18bet oldala a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik. Ez az egyik legszigorúbb engedélyező hatóság, amely garantálja az oldal megbízhatóságát.
 2. Fizetési lehetőségek – A 18bet nagy hangsúlyt helyett arra, hogy csak megbízható fizetési szolgáltatók legyenek elérhetőek az oldalán. Ezek mindegyike a játékosok által kedvelt megoldások közé tartozik.  
 3. Gyors kifizetések – A kifizetések tekintetében arra is figyelt ez a szolgálató, hogy azok a lehető leggyorsabban megtörténjenek.   
 4. Széleskörű sportválaszték– A 18bet egy olyan sportfogadási oldal, amely rendkívül széles sportválasztékot biztosít a sportfogadók számára. Sőt, az e-sportok választéka is rendkívül sokrétű.
 5. Hűségprogram és VIP klub – Az mindenképpen előnyös, hogy a 18bet rendelkezik VIP klubbal. Sajnos ennek részleteit nem publikálta teljes mértékben, de az érdeklődők számára minden információt megadnak.  
 6. Biztonságos játék – A 18bet annak érdekében is hozott intézkedéseket, hogy a játékosok minél nagyobb biztonságban legyenek, és hogy ne kelljen aggódniuk a személyes, illetve pénzügyi adataik miatt.  
 7. Izgalmas bónuszok– Bár a 18bet nem kínál sokféle bónusz lehetőséget, igyekszik ezt azzal ellensúlyozni, hogy többféle típusú bónusz is megtalálható a kínálatában.

A 18bet oldal előnyei és hátrányai

Az alábbi táblázatban az 18bet legfontosabb előnyeit és hátrányait foglaltuk össze.

Előnyök

Hátrányok

Izgalmas üdvözlő bónuszok

Nem lehet kriptovalutában fizetni

A sportfogadási lehetősége széles választéka érhető el az oldalon

A fizetési módok sok esetben csak euróban használhatóak

A legjobb szoftver szolgáltatókkal működik együtt

 

Barátságos ügyfélszolgálat

 

Felhasználói fiók létrehozása a 18bet oldalán

Az új játékosok könnyen regisztrálhatnak egy számlát a 18Bet oldalán, ami után élvezhetik a zökkenőmentes fogadási élményt. A regisztráció folyamata a következő:

 • Kattints az oldal tetején található "Regisztráció" gombra.
 • Kezdd el kitölteni a felugró űrlapot. Itt a személyazonosságra, lakóhelyre, életkoráa és elérhetőségre adatokat kell megadni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, és meg kell adnod a szükséges információkat.
 • Ezt követően meg kell erősítened, hogy betöltötted a fogadásokhoz szükséges törvényes korhatárt, majd kattintson "Beküldés" gombra.
 • A regisztráció után kapsz egy e-mailt a 18Bet-től. A fiókot az üdvözlő e-mailben található aktiváló linkre kattintva kell megerősítenie. Kattintson a 18Bet-től kapott e-mail szövegében található "E-mail cím ellenőrzése" szakaszra.

A 18bet számla hitelesítése

Ne feledkezz el róla, hogy minden ügyfélnek át kell esnie az ellenőrzési folyamaton, ha pénzt szeretne felvenni a számláról. Az ellenőrzés egy standard folyamat, amely minden komoly bukmékernél jelen van. Ennek során kérni fogják a dokumentumok másolatát, például a személyi igazolványt vagy az útlevelet. Emellett a bukméker kérheti a bankszámlakivonat vagy más számla másolatát is. Az ellenőrzési folyamatra azért van szükség, hogy a bukméker átnézhesse a számla létrehozása során megadott adatokat és összehasonlíthassa azokat a dokumentumban szereplő információkkal. Az ellenőrzési folyamat sikeres befejezése után lehetősége lesz arra, hogy bármilyen kifizetést elindíts.

A legnépszerűbb sportok a 18bet oldalán

Az egyik legjobb dolog a 18bet-ben, ami igazán megkülönbözteti ezt a bukmékert más szolgáltatóktól, az a kínált sportágak köre. A legtöbb esetben az ázsiai bukmékerek ragaszkodnak a futballhoz és néhány más sportághoz, de a 18bet számos más, kevésbé ismert sportágat, valamint olyan sportágakat is tartalmaz, amelyek csak a világ bizonyos részein népszerűek.

Az oldalon többek között elérhető a labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong, a röplabda, a rögbi, a krikett, a snooker, a boksz és az asztalitenisz is. És ez a lista nem teljes, a sportokon kívül a 18bet számos más fogadási lehetőséget is kínál, mint például az Oscar-díj és más népszerű események, amelyeket a Specials kategóriában helyeztek el. Az oldalon elérhető sportok közül a következők a legnépszerűbbek.

Sport

Leírás

Labdarúgás

Természtesen ennek a fogadási irodának a népszerűség listáját a foci vezeti. Nem is csoda, hiszen ez a sportág az fogadási irodák oldalain, és azokon kívül is a legtöbb rajongóval rendelkezik.

Tenisz

A tenisznek stabil helye van az online sportfogadási irodák kínálatában, és a 18bet oldalán is a népszerűségi listán található. Ennek oka lehet, hogy egy viszonylag könnyen követhető sportág, ahol könnyű megjósolni a végső győztest.

Kosárlabda

A leginkább kedvelt sportok listájáról a kosárlabda sem hiányozhat. Nem véletlen ez, hiszen a tenisszel ellentétben rendkívül változatos és izgalmas sportág, ahol a mérkőzések sokszor az utolsó pillanatban dőlnek el.

Jégkorong

A 18bet oldalán a jégkorong is felkerül a népszerűségi listára. Ez valóban egy izgalmas sport, amely a haza sportrajongók körében is egyre inkább kedvelt.   

Esport

Ezen a sportfogadási oldalon az esport is helyet kapott a top kedvencek listáján. Ennek oka, hogy rengeteg esport esemény megtalálható itt, így a rajongók egy jó része regisztrál az oldalon.  

Milyen e-sportokra lehet fogadni a 18bet oldalán?

Ahogy azt már említettük, a 18bet oldalán van lehetőség a különböző e-sportokra fogadni. Sőt, ez a fogadási lehetőség az egyik legnépszerűbb az oldalon. Ez többek között a hatalmas választéknak köszönhető. A 18bet oldalán a következő e-sportokat biztosan megtalálod.

 • CS:GO,
 • Valorant
 • Dota 2,
 • Counter-Stike
 • League of Legends,
 • King of Glory
 • Rainbow Six

Virtuális sportok a 18bet oldalán

A virtuális sportok rendkívül fontosak az üzemeltető számára. Annyira, hogy külön menüpontot is kaptak. Ebben a szekcióban megtalálhatod a futballt, a lóversenyt, az agárversenyt, a fogathajtást, a golfot, és a kerékpáros versenyeket is.

A 18bet oldalán elérhető fogadási típusok

Ha a rendelkezésre álló fogadási lehetőségekről van szó, a lehetőségek nagyon szélesek. A vezető sportesemények esetében a játékosok több mint 100 különböző piac közül választhatnak. Természetesen ez a kiválasztott sportágtól függ, de nem számít, hogy mit választ, a főbb piacok elérhetőek a fogadáshoz, és magas és versenyképes oddsokkal érkeznek. Az alábbiakban bemutatunk néhányat a rendelkezésre álló piacok közül, amelyek közül választhatsz, amikor a 18Bet-nél fogad:

 • Összes gól – Ebben az esetben a mérkőzés ideje alatt született gólok számát kell megtippelni.
 • Felett / alatt – Ezek olyan fogadások, amelyek arra irányulnak, hogy egy játék statisztikája magasabb vagy alacsonyabb lesz-e, mint egy megadott érték.
 • Pontos eredmény – Ebben az esetben a mérkőzés pontos eredményére kell tippelni.

A 18bet oldalán fontosak a biztonságos befizetések

A 18bet oldalán sokféle fizetési mód közül választhatsz. Természtesen nem hiányozhatnak a bankkártyák és az e-pénztárca megoldások. Azonban ha forinttal szeretnél fizetni, akkor csak a bankkártyás lehetőséget választhatod. Ha más módot szeretnél használni, akkor euróban kell befizetned a számlára. A befizetett összeg azonnal megjelenik a számlán, a kaszinó pedig nem számol fel semmilyen díjat a befizetések után. A befizetési lehetőségeket az alábbi táblázatban foglaltuk össze:

Fizetési rendszer

Min – Max befizetés

Átfutási idő

Befizetési díj

Visa

4.000 – 1.000.000 Ft

Azonnal

0%

Mastercard

4.000 – 1.000.000 Ft

Azonnal

0%

Revolut

9 EUR – 8.800 EUR

Azonnal

0%

Neteller

9 EUR – 9.000 EUR

Azonnal

0%

Skrill

9 EUR – 9.000 EUR

Azonnal

0%

Rapid Transfer

9 EUR – 4.250 EUR

Azonnal

0%

Jeton

9 EUR – 9.000 EUR

Azonnal

0%

Muchbetter

9 EUR – 9.000 EUR

Azonnal

0%

Volt Pay by Bank

9 EUR – 9.000 EUR

Azonnal

0%

Gyors 18bet kifizetések

A kifizetések esetében ugyanaz a helyzet, mint a befizetéseknél, vagyis a legtöbb esetben az eurót kell használnod. A kifizetések legfontosabb jellemzőit az alábbi táblázat tartalmazza.

Fizetési rendszer

Min – Max kifizetés

Átfutási idő

Kifizetési jutalék

Visa

4.000 – 1.000.000 Ft

1-3 nap

0%

Mastercard

4.000 – 1.000.000 Ft

1-3 nap

0%

Revolut

9 EUR – 8.800 EUR

24 óra

0%

Neteller

9 EUR – 9.000 EUR

24 óra

0%

Skrill

9 EUR – 9.000 EUR

24 óra

0%

Jeton

9 EUR – 9.000 EUR

24 óra

0%

Muchbetter

9 EUR – 9.000 EUR

24 óra

0%

Volt Pay by Bank

9 EUR – 9.000 EUR

24 óra

0%

Kriptovaluták használata a 18bet oldalán

A 18bet oldalán jelenleg nincs lehetőség arra, hogy a játékosok kriptovaluták használatával intézzék a fizetéseket. Ezekhez csak a fent említett fizetési módokat választhatod.

A 18bet bónuszai

A 18bet többféle bónusz is kínál a sportfogadási és a kaszinó szekcióban egyaránt.

Bónusz

Szekció

Részletek

Minimális befizetés

Megforgatási követelmény

Hétvégi reload bónusz

Sportfogadás

20% cashback maximum 200.000 Ft értékben

20 EUR

N/A

 

Freebet

Sportfogadás

Sikertelen fogadás után 7.000 Ft értékben

N/A

N/A

Privát sportfogadási bónusz

Sportfogadás

Egyedi feltételekkel

N/A

N/A

Telegram feliratkozási bónusz

Sportfogadás

10 EUR értékben

30 EUR

N/A

Üdvözlő ajánlat

Kaszinó

100%-os befizetési bónusz legfeljebb 200.000 Ft összegben

20 EUR

30X

Keddi bónusz

Kaszinó

50% befizetési bónusz max. 40.000 Ft összegben

8.000 Ft

30X

Üdvözlő bónusz

Sportfogadás

100%-os befizetési bónusz max. 40.000 Ft értékben

10 EUR

16X

A 18bet által kínált üdvözlő bónuszok

A 18bet más online szerencsejáték oldalakhoz hasonlóan az új felhasználók számára üdvözlő bónuszt is kínál. A regisztráció során arról kell csak döntened, hogy a sportfogadási, vagy a kaszinó bónuszt szeretnéd igényelni. Egy felhasználó ugyanis csak egy üdvözlő bónuszt igényelhet. Jelenleg a következők közül választhatsz?

 • Sportfogadási üdvözlő bónusz - ez egy 100%-os bónusz, amelynek az értéke legfeljebb 40.000 Ft lehet.
 • Kaszinó üdvözlő bónusz, amelyet szintén egy 100%-os befizetési bónusz. Ennek az összege pedig elérheti a 200.000 Ft-ot is.

A 18bet ingyenes pörgetés ajánlatai

A 18bet jelenleg nem kínál ingyenes pörgetéseket egyetlen bónuszához sem. Az ingyenes pörgetéseket általában a kaszinó bónuszok között találhatod. A 18bet azonban jelen pillanatban ragaszkodik ahhoz, hogy ebben a szekcióban kizárólag befizetési bónuszokat kínál.

18bet promóciós kódok

A 18bet oldalán jelenleg nincs arra lehetőség, hogy promóciós kód használatával a regisztráció során befizetés nélküli bónuszhoz juss. Arra azonban figyelj, hogy ha igényelni szeretnél egy bónuszt az oldalon, akkor ahhoz bónuszkódot kell használni. Ezeket a bónuszkódokat a bónuszok leírásában találod meg.  

18bet cashback ajánlatok

A 18bet oldalán jelenleg csak a sportfogadási szekcióban találhatsz cashback ajánlatot, a kaszinó szekcióban azonban nem. Ezzel a sportfogadási ajánlattal azonban lehetőséged van arra, hogy a fogadások során elszenvedett veszteségek egy részét visszakapd.

VIP promóciók és hűségprogram

A 18bet VIP programmal jutalmazza leghűségesebb ügyfeleit. Az oldalon a VIP felhasználóvá válás teljes mechanikáját nem közlik, de a játékosok magasabb kifizetési limitekre számíthatnak, különböző feltételek mellett. Azok, akik szeretnének a hűségprogram részévé válni, a teljes részletekért fordulhatnak a 18bet dedikált VIP csapatához.

Korrekt fogadási előírások

A 18bet nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a megforgatási követelmények és egy fogadási feltétele tisztességesek legyenek. Ennek megfelelő az oldal által előírt megforgatási követelmények teljesíthetőek. Emellett pedig minden feltételt érthetően megjelenítenek a bónuszok leírásában is.

Az elért nyeremények utáni adózásról

Abban az esetben, ha a 18bet oldalán nyereményt érsz el, akkor az után adót kell fizetned. Ez azért van így, mivel a 18bet külföldi engedéllyel rendelkezik. Az ilyen oldalakon elért nyeremények pedig a magyar szabályozás szerint adókötelesek.

A 18bet kaszinó rövid bemutatása

A 18Bet kaszinó felejthetetlen kaszinóélményeket kínál a játékosoknak, lenyűgöző, könnyen navigálható felülettel. Új játékosként egy kiemelkedő üdvözlő bónusszal várnak a ebben a szekcióban. Továbbá a kaszinójátékok széles választékát élvezheted, amelyek kategóriákba sorolva érkeznek, beleértve a videó nyerőgépeket, a kalandnyerőgépeket, a jackpot nyerőgépeket és az asztali játékokat. Ráadásul a 18Bet kaszinójátékaiban az a nagyszerű, hogy a játékosok választhatnak a "Gyakorlás" és a "Valódi játék" között. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyakoroljanak egy kaszinójátékot, hogy lássák, hogyan működik a játék, mielőtt belevágnának a valódi játékba, amely pénzzel jár. Ráadásul vannak külön oktató diák a játék mechanikájával.

Szoftver fejlesztők a 18bet kaszinóban

A 18bet kaszinó jelenleg több mint hatvan szoftver fejlesztővel dolgozik együtt annak érdekében, hogy játék könyvtára minél változatosabb legyen. Ezek között megtalálhatóak az iparág nagy nevei. Többek között találkozhatsz az oldalon a Pragmatic Play, a Red Tiger, a Microgamin, a Betsoft, a Spinomenal, az Evolution, a Netent, Wazdan, az Yggdrasil vagy éppen a Quickspin játékaival. Az alábbiakban bemutatunk néhányat az oldal egy-egy fejlesztőjének a játékai közül:

Fejlesztő

Elérhető játékok

Pragmatic Play

Sweet Bonanza, Wolf Gold, Congo Cash, Emerald King, Fishing Reels

iSoftBet

Pearl Legend, Fishing for Gold, Wild Ape, The Golden City, Book of Immortals

Microgaming

9 Blazin Diamonds, Thunderstruck, HyperStrike, Immortal Romance, Alchemy Blast

NetEnt

Gonzo’s Quest, Twin Spin, Starburst, Silverback Gold, Gorilla Kingdom

Red Tiger Gaming

Golden Tsar, Lucky Fridays, Bounty Raid, Bombuster, Multiplier Riches

Nyerőgép választék a 18bet kaszinóban

A 18bet kaszinóban mintegy ezer nyerőgépet találhatsz. Az alábbi táblázatban ezekből mutatunk be néhány népszerű játékot.

Nyerőgép

Téma

Fejlesztő

RTP

Tárcsák

Nyerővonalak

Immortal Romance

Horror

Micorgaming

96,86%

5

243

Wolf Gold

Állatok

Pragmatic Play

96,01%

5

25

Starburst

Drágakövek

Netent

96,1%

5

10

Sweet Bonanza

Food

Pragmatic Play

96,51%

5

8

Sakura Fortune

Ázsia

Quickspin

96,6%

5

40

A 18bet kaszinó asztali játékai

A 18bet kaszinó szekciójában nemcsak nyerőgépek találhatóak meg, hanem asztali játékok is, mint például a következők:

Asztali játék

RTP

Baccarat

98,94%

Multihand classic blackjack

99,58%

18bet kaszinó versenyek

A 18bet kaszinóban jelenleg nem szerveznek kaszinó versenyeket. Érdemes azonban figyelemmel kísérni az oldal híreit, hiszen bármikor indíthatnak versenyt, amiről egészen biztosan hírt fognak adni.

Nyerj hatalmas összegeket a jackpot nyerőgépekkel!

Ha igazán nagyot szeretnél nyerni, akkor próbáld ki a 18bet progresszív nyerőgépeit. Ezek között megtalálhatod a Mega Moolah, a Bar Bar Blacksheep, Big Chef, Starlight Kiss és Carnaval játékokat is.

A 18bet mobil kaszinó oldala

Manapság az emberek több időt töltenek a telefonjukon útközben, mint otthon a laptopjukon, így nem meglepő, hogy a 18bet mobileszközökre is kínálja az oldalát. Platformjuk mobilbarát, reszponzív és teljesen optimalizált mindenféle mobileszközre és táblagépre, beleértve az iOS, Android és Windows eszközöket is.

A játékosok a mobiloldalon keresztül fogadásokat tehetnek, kaszinójátékokkal játszhatnak, pénzt fizethetnek be vagy kifizetést kérhetnek, valamint hozzáférhetnek a promóciókhoz.

 Android APK:

 Iphone/Ipad:

Elérhető

Elérhető

Készített letölthető alkalmazást a 18bet?

Igen, a 18bet egy applikációt is kínál letölthető iOS és Android telefonokra és táblagépekre. Ezeknek a telepítéséről az az alábbiakban beszélünk.  

A 18bet alkalmazás az Android eszközökön

A 18bet Android alkalmazását az online szerencsejáték oldalakról tudod letölteni. Ahhoz, hogy telepíthesd az applikációt, engedélyezned kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését a telefonodon. Ezt követően egy-két perc alatt letöltheted a telefonodra az appot, és ugyanúgy használhatod, mint a hagyományos weboldalt.

A 18bet az iOS eszközökön

Az 18bet az iOS készülékekre is készített alkalmazást. Ezt ugyanúgy megtalálhatod az oldalon, illetve az App Store-ban. Ennek az alkalmazásnak a telepítése mindössze két koppintás, és ugyanolyan jól működik, mint a weboldal, vagy a mobilos felület.

Engedély és biztonsági intézkedések a 18bet oldalán

A 18Bet Casino garantáltan tisztességes és biztonságos online szerencsejáték szolgáltató. Az oldalán található játékok a véletlenszám-generátort használják az eredmény meghatározásához, ami még inkább biztosítja a játék igazságosságát. Érdemes megjegyezni, hogy a játékokat egy külső engedélyező testület is tesztelte és jóváhagyta.

Minden online kaszinó weboldalnak rendelkeznie kell érvényes működési engedéllyel. Az olyan neves szervek által kiadott engedélyek, mint a Máltai Szerencsejáték Felügyelet vagy az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága, nyilvánvalóvá teszik, hogy az oldal megfelel a vonatkozó szabályoknak. Ezek a szabályok többnyire a játékosok biztonságának védelmét és a tisztességes kaszinójátékok előmozdítását szolgálják.

Nemzetközi márkaként a 18Bet Casino-nak legalább egy neves engedélyező szerv által kiadott működési engedéllyel kell rendelkeznie. Egy gyors pillantás az oldal alján feltárja, hogy a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy játékosként biztosítva vagy, és biztonságos körülmények között játszhatsz.

A 18bet ügyfélszolgálata

A 18Bet ügyfélszolgálata a nap 24 órájában elérhető. Előfordulhat azonban, hogy nem túl gyorsan kapsz választ. Ha ez történik, a 18Bet azt javasolja a játékosoknak, hogy küldjenek egy e-mailt a további segítségért. 18Bet ügyfélszolgálati és támogatási csapata elérhető e-mailben és élő chat-en is. Emellett arra is lehetőséged van, hogy először a weboldal GYIK oldalát látogasd meg, mielőtt úgy döntesz, hogy további segítségért felveszed a kapcsolatot a csapattal.

Élő chat:

24/7

E-mail:

[email protected] 

Gyakran ismételt kérdések

Szükséges a promóciós kódot használata a 18bet oldalán?

A 18bet a regisztráció során nem szükséges megadni semmilyen promóciós kódot, hiszen az üdvözlő bónuszokat azok használata nélkül is igényelheted. Ezekhez ugyanis befizetés szükséges. Arra azonban figyelj, hogy a bónuszok többségnél az igénylés során meg kell adnod bónuszkódokat, amelyeket a bónuszok leírásában találsz meg. Ezeket az igénylés során a megfelelő mezőben kell megadnod.  

Rendelkezik a 18bet letölthető alkalmazásokkal?

Igen, 18bet készített letölthető mobil alkalmazásokat. Ezeket mind Android, mint pedig iOS alkalmazásokhoz is elérheted. Mindkét alkalmazás letölthető a 18bet oldaláról. A mobil alkalmazások ugyanazt a játékélményt biztosítják, mintha a hagyományos weboldalon játszanál. Emellett a szolgáltatások használatában sincs különbség. Ha pedig nem szeretnél letölthető alkalmazást használni, akkor a mobilod böngészőjében is kitűnő minőségben játszhatsz a kaszinó oldalán.

Mennyi ideig tart a kifizetés a 18bet oldalán?

A kifizetések átfutási ideje attól függ, hogy milyen kifizetési módot választottál. Vannak olyan fizetési lehetőségek, amelyek esetében akár napokat is várnod kell arra, hogy megkapd a pénzed. Más esetekben ehhez mindössze néhány órára van szükség. Éppen ezért fontos, hogy a fizetési mód kiválasztása során alaposan nézz utána ezeknek az információknak, és minden információ ismeretében válaszd ki, hogy hogyan kéred a kifizetést.

Mekkora a maximális kifizetés a 18bet oldalán

A 18bet oldalán a maximális kifizetési limitek sajnos nem túl magasak. Egy tranzakció során maximum egymillió forint kifizetését kérheted. Arra érdemes figyelni, hogy csak akkor kérheted a kifizetést forintban, ha bankkártyás fizetési módot használsz. Más esetekben ezen az online szerencsejáték oldalon euróban adják meg a kifizetési limiteket, és magát a tranzakciót is euróban tudod intézni.

Van cashout funkció a 18bet oldalán?

A 18bet oldalán jelenleg nem érhető el cashout funkció. Remélhetőleg azonban ez a szolgáltató hamarosan pótolja ezt a hiányosságot, és bevezeti ezt a roppant hasznos funkciót az oldalán. Addig is, ha az oldalon szeretnél játszani, akkor választhatsz a meglévő sportfogadási lehetőségek, és funkciók közül, amelyek egyébként igazán változatosak.

Hogyan lehet hitelesíteni a 18bet számlát?

A 18bet oldalon nyitott felhasználói fiókot hitelesíteni kell. Ezt úgy teheted meg, hogy az oldal által kért személyazonosító okmányokat feltöltöd a megfelelő helyre. Erre azért van szükség, hogy a kaszinó ellenőrizni tudja, hogy a regisztráció során megadott adatok megfelelnek a valóságnak, illetve, hogy valóban elmúltál már 18 éves.

Mennyire biztonságos a 18bet oldalán játszani?

A 18bet működése biztonságosnak számít az online szerencsejáték oldalak piacán. Ez az oldal mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékosok személyes adatai, valamint a pénzügyi tranzakciók a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Éppen ezért fejlett tűzfal technológiát, és a lehető legújabb SSL titkosítási módszereket használják.

Megbízható-e a 18bet oldala?

Igen, a 18bet oldala teljesen megbízhatónak számít. Ezt jelzi az is, hogy a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik. Ezt az engedélyező szervezt tartják az egyik legszigorúbbnak az online szerencsejáték piacon. Azok az oldalak, amelyek ezzel az engedéllyel rendelkeznek tehát, azoknak rendkívül szigorú előírásokat kell teljesíteniük.

Mekkora aó legkisebb és a legnagyobb összeg, aminek a kifizetését kérhetem?

Abban az esetben, ha olyan fizetési módot használsz, amelyek esetében engedélyezettek a forintos kifizetések, a legkisebb összeg, aminek a kifizetését kérheted, 4.000 Ft, míg maximum 1.000.000 Ft-ot vehetsz ki egyszerre a számláról. Abban az esetben pedig, ha euróval használható kifizetési módot választasz, az alsó limit 9 euró, míg a felső 9.000 euró.

Hogyan lehet a 18bet számlát?

18Bet számládat úgy zárhatod le, hogy küldesz egy e-mailt a saját e-mail címedről a [email protected] címre. A sportfogadó iroda a visszaigazolást követően bezárja a számládat. A sportfogadási irodának 24 órán belül válaszolhatsz a kérés megerősítésére. A fiók törlését követően nincs lehetőséged arra, hogy azt visszaállítsd.

Mi történik, ha elfelejtettem a jelszavam?

Abban az esetben, ha elfelejtetted a jelszavad, akkor először is válaszd a főoldalon a bejelentkezés menüpontot. Ha ezt megnyitod, ott látni fogsz egy „Elfelejtett jelszó” lehetőséget. Itt töltsd ki a kért adatokat, azaz felhasználó neved, az e-mail címed, illetve a születési dátumod. Ezt követően pedig kövesd a sportfogadási oldal instrukcióit a jelszó megváltoztatásához.

Mi a teendő abban az esetben, ha valamilyen panaszom van?

Ha a sportfogadási, vagy éppen a kaszinó szekció működésével kapcsolatban bármilyen panaszod felmerül, akkor azt tanácsoljuk, hogy fordulj az oldal ügyfélszolgálatához. Az üzenetben pontosan írd le, hogy milyen problémával keresed őket, illetve, hogy mik voltak ez előzmények. Így várhatóan hamar segítséget kaphatsz a probléma megoldásához.

Mekkora a fogadási összeg határa, amivel fogadni lehet az oldalon?

A 18bet oldalán a legkisebb tét, amivel játszhatsz, száz forint. Ez meglehetősen kedvező, hiszen ez azt jelenti, hogy akár kis tétekkel játszhatsz az oldalon. Természetesen ennél nagyobb téteket is megjátszhatsz abban az esetben, ha nagyobb bankrollal rendelkezel. Arra figyelj, hogy bizonyos esetekben a sportfogadási oldal változtathat a tétrakási limiteken, például akkor, ha valamilyen bónuszt veszel igénybe.